Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е съдържанието на учебниците по немски език в училище?
Какво се преподава в 12 клас по немски език?
Какви са разходите за учебници и други училищни материали?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е съдържанието на учебниците по немски език в училище?
-
Какво се преподава в 12 клас по немски език?
-
Какви са разходите за учебници и други училищни материали?
Освен 60 лева за сако, учениците трябва да отделят средства за закупуване на учебници по други предмети, които се купуват на тяхна отговорност. В 8-ми клас предметите са малко, но учителите обикновено предоставят списък с учебници, по които ще учат няколко дни преди началото на учебната година, за да се избегнат ненужни разходи.
-
Какви са общите мнения за учителите по английски език в 8 клас и по-широко?
-
Какви са изискванията за учебниците по английски език?
После надълго и нашироко си обсъждаха във фейсбук за отзивите и реакциите на родителите.
Детето е 1-2 години по-малко от другите и доста свито, доколкото знам... не си представям какви поражения му е нанесла с тия изказвания
Та купувахме нов..
Уж беше решил всичко, ама се оказа, че не е така. На всичко отгоре не е правил един тест, когато е бил болен и днес ще го прави. Много се е отпуснал! Ще има наказания! Заплашихме го със спиране на Интернета, но да видим
И в стремежа си да употреби колкото се може повече синоними на "котарака", беше писал "добичето в чизми"
Питам го какво толкова си пишат, а той: Разни неща, но не за училище. И спрях да разпитвам. Вече няма лягане вечер преди 23,30. Съответно, сутрин едва го вдигам! Ще затягаме дисциплината...но засега не знам как. Ако трябва, след 22 ч. ще му вземам таблета и телефона.
Това е страхотно, направо паднах от стола!!!
Моят син ще умре от радост! Както и всички ученици
Синът ми си има едно камъче /синичко, не знам какво точно е/. Майка ми му го беше купила, защото му е камък на зодията. Боби си го нарича "късметлийското камъче". С него ходеше на матурите и му донесе успех. На класното по БЕЛ пак "благодарение на него" се падна авторът, който искаше. Обаче го изгуби. Снощи го търсихме къде ли не - няма го. И като се притесни