1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 195 275
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 630
  • София
И да допълня - оплакване от почти целия клас - лоша дисциплина, шумни, разсеяни и по-немотивирани, отколкото в началото на годината. На 21-ви ще ходят на театър с господина по БЕЛ. Вкъщи го питах моя събират ли пари за билети и отговора, естествено беше : не знам  Crazy После надълго и нашироко си обсъждаха във фейсбук за отзивите и реакциите на родителите.

# 631
  • София, Младост 2
Аз доколкото разбрах, нашата госпожа смятала да сезира социални грижи, че не се интересувам от детето, понеже не съм отишла на родителска среща Mr. Green Това някак го приемам от веселата му страна - за разлика от другите й изцепки по повод едно детенце от класа, което живее в Костенец, а през седмицата седи у леля си в София, на което е заявила пред класа, че щяла да се обажда на социални грижи да го отнемат от родителите му, след като те не се грижели за него #Cussing out Детето е 1-2 години по-малко от другите и доста свито, доколкото знам... не си представям какви поражения му е нанесла с тия изказвания Twisted Evil Много е зле тази жена, ама много...

Госпожата по математика казала за нашия клас, че са най-шумни, най-немотивирани и най-незнаещи Joy

Супер, че пускате датата за театъра - и нашите ще ходят, та е добре да имам ориентир, че моят какъвто е завеян...

# 632
  • 1st floor
Хедра, във вашия клас винаги е интересно. Ще взема да седна другия път при вас! Mr. Green

Да допълня, че съм вери хепи - девойката има петица на класното по математика. Как и защо не знам. Цяла ваканция не си мръдна пръста, чак ден преди класното забеляза , че си е изгубила учебника... ooooh! Та купувахме нов..

# 633
  • София
Аз пък не съм хепи от моя  Sad Уж беше решил всичко, ама се оказа, че не е така. На всичко отгоре не е правил един тест, когато е бил болен и днес ще го прави. Много се е отпуснал! Ще има наказания! Заплашихме го със спиране на Интернета, но да видим  Thinking

# 634
  • 1st floor
Аз пък обмислям да й взема телефона!  Mr. Green Там ще я заболи най-много! Twisted Evil Чакам само поредната издънка...На класното по БЕЛ ми сервира четворка, днес ще видим дали са върнали това по английски...

По повод телефона - много ме дразни, нон-стоп нещо  пише с някой, стои по цяла нощ будна, луда работа...

# 635
  • София
Ааа, за класното по БЕЛ - и Боби е с четворка, но аз повече и не очаквах. Даже се страхувах да не изръси някой бисер за двойка  Embarassed И после да цъфне току-виж във фейсбук  Joy Като беше в трети клас пишеше нещо за "Котаракът в чизми" - май преразказ  newsm78 И в стремежа си да употреби колкото се може повече синоними на "котарака", беше писал "добичето в чизми"  Crazy
А с тия чатове в скайп и фейсбук...не ми се говори...Последно като го бях питала с кого си чати, беше с твойта дъщеря, НеПоКоРнА  Wink Питам го какво толкова си пишат, а той: Разни неща, но не за училище. И спрях да разпитвам. Вече няма лягане вечер преди 23,30. Съответно, сутрин едва го вдигам! Ще затягаме дисциплината...но засега не знам как. Ако трябва, след 22 ч. ще му вземам таблета и телефона.

# 636
  • 1st floor

И в стремежа си да употреби колкото се може повече синоними на "котарака", беше писал "добичето в чизми"  Crazy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo
ААааа, не!!! hahaha Това е страхотно, направо паднах от стола!!!  Joy Joy Joy

А ако пише с моята щерка - да знаеш, че преди полунощ няма да си легне!  Joy
Аз проблеми със ставането й сутрин нямам, щото тя става преди мен и ме събужда, преди да излезе. Оправя се сама, ама не е нормално да не спи по цяла нощ... Naughty

# 637
  • София
Още не са им върнали класните по английски...Вече с притеснение чакам тази оценка.
Сега се сетих и друг бисер на Боби от една диктовка "едикой си учи в училище "Тирьо и Методи"  Shocked Питам Боби: "Какъв е тоя Тирьо? Не се ли сети, че щом единият е Методи, значи другия е Кирил?" - "Ами, откъде да знам? Щом има Кирил, защо пък да няма и Тирьо?"  Laughing Друг бисер, но това беше още в първи клас. В учебната тетрадка имаха да попълнят липсващите букви в имената Жи_ка /т.е. Живка/, и Съ_ка /т.е. Събка/. Вариантите на Боби бяха Житка и Сътка  Laughing Е, няма такива имена! Обаче според него можело и да има! И трябвало госпожата да му пише 6, а не само рибка /това е подписа й/. Ами поразсмях ви малко, защото нещо хич не ми е до смях този срок и гледам да се сещам за нещо, което ще ме накара да се усмихна  Simple Smile

# 638
  • София
От утре е обявена грипна ваканция и за София-град  Grinning Моят син ще умре от радост! Както и всички ученици  Wink Да са здрави, въпреки грипната ваканция!

# 639
  • София
Последно - грипна епидемия има, но децата засега ще продължат да ходят на училище, защото заболеваемостта сред тях е малка. Извинявайте за спама  Embarassed

# 640
  • Там, където ме обичат
Последно - грипна епидемия има, но децата засега ще продължат да ходят на училище, защото заболеваемостта сред тях е малка. Извинявайте за спама  Embarassed

Тъкмо щях да те поправя. За съжаление на децата.
И мое, де.
По-добре да са си в къщи в това болнаво време.

# 641
  • София-Младост
Да за момента продължават да си учат, за техен ужас Simple Smile)
Нямаше по-скучна РС от тази мин. седмица, само класната по немски и едната г-жа по англ. минаха при всеки да кажат по нещо...другите "много сме доволни, децата се стараят, дисциплината е добра...бла-бла-бла..." само г-жата по физика разнообрази и обясни че 2/3 от момчетата не знаят нито формулите нито основните закони и искаше да говори с родителите.
Моята девойка се е поизложила на класното но АЕ, но още не съм го видяла.
Вчера я изпитаха по физика, имаше до този момент само една 5-ца от изпитване(объркала една фомула, после се поправила, но той не и го признал). Задал и 4 въпроса и и писал 4 оценки, две петици и две шестици...и казал, че химията не е за всеки...егати наглостта.

# 642
  • Там, където ме обичат
Задал и 4 въпроса и и писал 4 оценки, две петици и две шестици...и казал, че химията не е за всеки...егати наглостта.

Уфф, то и преподаването не е за всеки. Peace

# 643
  • 1st floor

Задал и 4 въпроса и и писал 4 оценки, две петици и две шестици...и казал, че химията не е за всеки...егати наглостта.

ooooh!

Я, да питам по-старшите мами. Как се справят децата с разказването на уроците, които са на английски? Трудно ли е?

# 644
  • София
Да стискаме палци днес за директорското контролно  newsm10 Синът ми си има едно камъче /синичко, не знам какво точно е/. Майка ми му го беше купила, защото му е камък на зодията. Боби си го нарича "късметлийското камъче". С него ходеше на матурите и му донесе успех. На класното по БЕЛ пак "благодарение на него" се падна авторът, който искаше. Обаче го изгуби. Снощи го търсихме къде ли не - няма го. И като се притесни  ooooh! Опитах се да му обасня, че успехът му не зависи от него. В крайна сметка намерихме една малка стъклена синя мишчица. Решихме, че това вече ще е талисманът му  Grinning Дано се успокои и се представи добре.

Общи условия

Активация на акаунт