1АЕГ-ИНФОРМАЦИЯ

• 193 551
  • 1 605
  •   1
Отговори
# 1 455
  • София
Камерите дали работят и някой гледа, записва  newsm78

# 1 456
Да, работят и записват. Научихме го по трудния начин, уви. Моят младеж се опитал да си направи шега със съученик, но не беше приета така. Гледали на камерите..., значи работят.

# 1 457
Здравейте! Моята дъщеря е в 8 г и постоянно се оплаква от лошата дисциплина. Най-вече по английска граматика, както и при Нейтив спийкъра. Онзи ден в часа на Джордж Нокс мятали хартиени топки.

# 1 458
  • София
 Тези класове Б и Г сякаш не са в езикова гимназия в центъра на София, а в горите тилилейски!

пп  тилилей е наименование на растението "бясно дърво"  Mr. Green

Не можах да разбера - има камери, но се чака родител да се оплаче на Директора и чак тогава се вземет мерки. Значи тези камери се гледат следварително, а не за своевременно реагиране.

Мъчно ми е за Джордж Нокс, мъчно ми е старата слава на тази гимназия!

# 1 459
  • София
... пп  тилилей е наименование на растението "бясно дърво"  Mr. Green ...
Често ползвам този израз, но признавам си, не знаех откъде произлиза и какво точно означава.
Накара ме да се разровя, благодаря.  Smile
https://dariknews.bg/novini/liubopitno/otkyde-idva-izrazyt-vdyn- … ililejski-1243720

# 1 460
Синът ми учи в 8б клас и мога да кажа, че това, което прочетох въобще не е вярно. Той ми казва всичко и вчера сподели, че откакто класният им ръководител е бил извикан в дирекцията заради сигнал от родител, в часовете и муха не бръмва. Всички ученици се справят отлично заради подхода на младия преподавател, но абсурдните изисквания на директорката подтискат класа.

Защо ли ми звучи отново написано от ученик от 8б клас. Много ми се иска да разберете,че класния ви е страхотен, но с вашето  невъзпитано поведение го злепоставяте непрекъснато. И не само него. Накрая ще стане така, че  ще го сменят и ще ви сложат някой цербер, който ще ви направи неприятно ходенето на училище. С най-добри намерения ви казвам- дръжте се нормално и възпитано и всичко ще бъде ок.  И не само един родител се е оплакал на Директора. Били са доста и няма да спрат, докато дисциплината не се промени. Единственото,което правите е лоша услуга на себе си и на страхотния ви класен.

# 1 461
Тези класове Б и Г сякаш не са в езикова гимназия в центъра на София, а в горите тилилейски!

пп  тилилей е наименование на растението "бясно дърво"  Mr. Green

Не можах да разбера - има камери, но се чака родител да се оплаче на Директора и чак тогава се вземет мерки. Значи тези камери се гледат следварително, а не за своевременно реагиране.

Мъчно ми е за Джордж Нокс, мъчно ми е старата слава на тази гимназия!

В 8б наистина има подобрение след сигнала на родителите, но да видим докога. Чакам в петък да видя как ще бъде при Джордж Нокс и ако няма промяна този път и аз ще съм при Директорката.

# 1 462
Здравейте! Моята дъщеря е в 8 г и постоянно се оплаква от лошата дисциплина. Най-вече по английска граматика, както и при Нейтив спийкъра. Онзи ден в часа на Джордж Нокс мятали хартиени топки.

В 8б е същото. След сигнала на родителите нещата са малко по-добре, но ще видим в петък при Джордж Нокс.

# 1 463
Знаете ли нещо повече за учителя по английска граматика. От колко време работи в това училище, какво е завършил и др. Ако може нещо повече и за класната на 8 г...Thinking

# 1 464
Знаете ли нещо повече за учителя по английска граматика. От колко време работи в това училище, какво е завършил и др. Ако може нещо повече и за класната на 8 г...Thinking

И Мартин Петков, и Сунгурова , и  Мартин Дамянов са млади преподаватели и според мен за това се опитват да им се качват на главата.  В 8 б при Мартин Петков е добре положението, защото който говори се изпитва на дъската.Беше написал  някоя и друга двойка. Сунгурова беше замествала нашия класен и дъщеря ми каза,че била много готина, но строга. За съжаление излиза, че учителите трябва да се държат с децата лошо иначе няма никаква дисциплина. Днес са хванали доста деца от някои от 8-те класове да пушат/вкл. и трева/ и Директорката  ще извика родителите, като ще има и наказания. Преди това е минала по класовете и ги е търсила по имена.

Мама Меца- от 8а също е имало, но може би вече знаеш.

# 1 465
  • София
Леле-мале, какво трябва да знам? Моят да не ми е спестил нещо? Казва, че вече нямат проблеми с дисциплината, ама  newsm78

# 1 466
Леле-мале, какво трябва да знам? Моят да не ми е спестил нещо? Казва, че вече нямат проблеми с дисциплината, ама  newsm78

Направили са хайка откъм  залата-Лиляна Димитрова беше преди.По принцип там се пуши и са хванали много хора. После Директорката е влизала в часовете и по имена ги е търсила.Казала е, че ще извика на всички провинили се родителите и ще има наказания.Притеснителното е, че всички са от 8-те класове,които учат 1-ва смяна. Незнам вече какво да си мисля.Надявам се единствено, че детето ми е разумно и само ще се опази от тези неща. А относно дисциплината-класният обеща да се справи и аз му вярвам.Каза, че и с Джордж Нокс ще обсъдят нещата и ще се вземат сериозни мерки.

# 1 467
  • София

Направили са хайка откъм  залата-Лиляна Димитрова беше преди.По принцип там се пуши и са хванали много хора. После Директорката е влизала в часовете и по имена ги е търсила.Казала е, че ще извика на всички провинили се родителите и ще има наказания.Притеснителното е, че всички са от 8-те класове,които учат 1-ва смяна. Незнам вече какво да си мисля.Надявам се единствено, че детето ми е разумно и само ще се опази от тези неща. А относно дисциплината-класният обеща да се справи и аз му вярвам.Каза, че и с Джордж Нокс ще обсъдят нещата и ще се вземат сериозни мерки.

Моят има отвращение от цигарен дим и дано това бъде винаги! Да, имало момичета, които пушат. Директорката не е влизала в техния клас.

# 1 468
  • София
От 8 г глас вчера са хванали 5 деца, които пушат. Знам, че поне две са момичета. Всички деца знаят имената им.
За класнати ни Сунгурова мога да кажа само добри неща, старателна, стриктна, всеотдайна. Не щади сили и нерви за да поддържа добра дисциплина. Пълната противоположност на Мартин Петков, поне според това което споделя моето дете.
В 8 г, миналата седмица са били в час Директорката и зам. директорката, но не  в този на Мартин Петков, защото още не са имали при него.
Според мен г-жа Сунгурова трябва да свали видеото от някой час и да ни го пусне на родителската среща. Горещо бих и го препоръчала и то спешно.  Замерят се с топчета от хартия в час, хранят се. Пълна липса на възпитание.

# 1 469
  • София

Класната спомена, че миналата година масово децата са завършили с тройки и четворки по англ. граматика, което означава, че е поне от една година.
Не ми е ясно само директорката защо не е взела мерки.
Впрочем повдигнах въпроса с дисциплината във фейсбук групата ни и може да погледнете колко точно родители се вълнуват от това.

Общи условия

Активация на акаунт