Звездни компромати - 145

• 54 130
  • 736
  •   1
Отговори
# 180
# 181
# 182
А на мен на 35+ гонеща 40години жена.
Изглежда зле за 24 годишна млада жена, подобен начин на живот не прощава....

# 183

Грешка.
Разцъква темата "Звездни компромати" . То в този форум няма нищо друго за нея.

# 184
семейна идилия
Между другото в статия пишеше, че Николета и Валери избрали победителката. А така като я гледам не е сред най-лицеприятните. Че са силиконови зверове, такива са..ама другите са далеч по-добре от победителката.

# 185

Грешка.
Разцъква темата "Звездни компромати" . То в този форум няма нищо друго за нея.
Joy Аз вече си мисля, че с тази бременност и бебе,  ни  измамиха за ПР , тези хора са болни за внимание.
Дали, Николетка и Валери, биха познали щерка си сред 10 други бебета на подобна възраст, ако предположим, че наистина има бебе.
Стига за тези "умници", те се хранят от вниманието, което им отделяме, независимо хубаво или лошо е. Предлагам, да бъдат игнорирани в темата

# 186
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Още от мистър Мадън на Comic Con. Хубав, хууубав Party

# 187
  • в пералнята
Само на мен ли участничките в мис балон ми приличат на 40 годишни магистрални труженички?!

# 188
Само на мен ли участничките в мис балон ми приличат на 40 годишни магистрални труженички?!

Не. Защо?

# 189
  • In The Middle Of Nowhere
На мен пък ми харесаха телата им. Не говоря за силокона и лицата. Видях добре сложени мадами с пропорции, не както е модерно сред някои подрастващи/и не само/ да са анорексично слаби..

# 190
# 191
  • Варна

Надявам се, че само на снимката изглежда, като много добре поддържана жена на 40+

# 192
  • срещу двата комина :)))
Марша Крос в Индия

# 193
Уау! Каква разлика между ръцете и лицето.
http://mamita-bg.com/wp-content/uploads/2012/07/5_5.jpg

И между другото нали при Карбовски се хвалеше,че не си маха халката и годежния..Къде ли са Grinning

# 194
Участничките са доста грозни и изглеждат стари.Не мога да повярвам,че не спират да правят такива конкурси. Sick

Общи условия

Активация на акаунт