Звездни компромати - 145

• 54 129
  • 736
  •   1
Отговори
# 660

Ето я Джей Ло на рождения си ден, с Каспър:
http://media1.onsugar.com/files/2012/07/30/3/192/1922398/j-lo.xx … arty-Pictures.jpg

Последна редакция: чт, 26 юли 2012, 22:29 от Dress like Princess

# 661
някакво друго име се споменава за приятелка на Григор , българка е .

Селена Гомез   Нина Добрев  No Doubt na Teen Choice Awards

# 662
Обувките на Джей Ло са ужасни! Как въобще се задържат на краката й?  newsm78

# 663
  • Sofia
Наистина са ужасни,напръстници...но сигурно са хит там,а скоро и у нас кифлите и ,,звездите,, ще ги нахлузят

# 664
българската снаха
Димитров можеше да се постарае повече..

Джей Ло и Каспар са ми странна двойка.Тя изглежда влюбчива,той - използва момента, за да се издигне в шоубизнеса,а паралелно играе и ролята на хорни любовник,детегледач,уредник на прищевките на Лопез и т.н.Чудесно си носи фамилията Смарт. И най-големия грозник и некадърник да застане до Лопез,ще стане звезда.
И двамата имат изгода от любовния статус,но няма да се изненадам ако след няколко месеца Смарт й бие шута.(след като се е уредил с връзки и бизнес проекти). Така ги виждам,възможно е да греша...разбира се.

Другите двама смешници са Робърт(по неясни за мен причини - секс символ) и Кристен.Цялата им история е един голям ПР докато сме на вълна Twilight,както и това с режисьора(нали след прожекциите трябва и да си продадат филма на ДВД).След Затъмнение и някоя друга седмица ще се окаже,че видиш ли ти,Роб не може да преглътне 'изневярата' и всеки по живо и по здраво,по пътя си.Как всичко си идва на мястото...

Плувците ще ги пропусна.Не се прехласвам по фотошопски снимчици.

# 665
Ново видео от Джей Ло.  Heart Eyes

Jennifer Lopez ft. Flo Rida- Goin' In

# 666
Обувките на Джей Ло са ужасни! Как въобще се задържат на краката й?  newsm78

а не са ли всъщност зрителна илюзия и да са достатъчно дълбоки, просто да е прозрачно? уф как немога да намеря думите - комбинация кожа с винил.

# 667
Григор Димитров със Серина или с Винъс "ходи"? Аз така и не се научих да ги различавам...

# 668
  • София
Григор Димитров със Серина или с Винъс "ходи"? Аз така и не се научих да ги различавам...
Уф, те и двете са еднакво грозни.
Иначе за Серина го спрягат.

# 669
  • На земята, която е всъщност звезда.
Рийз показва къщата си в Охайо в Ел Декор /тук е с двете си племеннички/:

R

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2179487/Reese-Withe … wed-Jim-Toth.html

# 670
Обувките на Джей Ло са ужасни! Как въобще се задържат на краката й?  newsm78

а не са ли всъщност зрителна илюзия и да са достатъчно дълбоки, просто да е прозрачно? уф как немога да намеря думите - комбинация кожа с винил.

Мда, така е. Модел на Лубутен, Bis Un Bout. На мен страшно ми харесват.

# 671
Аз постът на МементоМори имах предвид, че се опитва да убеждава с главни букви.
Класни звезди са Чарлийз Терон, Мерил Стрийп, Ема Стоун, Виктория Бекъм, Натали Портман...
Класни,класни,всеки  с всеки спал.

# 672
  • София
Аз постът на МементоМори имах предвид, че се опитва да убеждава с главни букви.
Класни звезди са Чарлийз Терон, Мерил Стрийп, Ема Стоун, Виктория Бекъм, Натали Портман...
Класни,класни,всеки  с всеки спал.

Става въпрос за талант и постижения, не за секс, а специално горепосочените не са в категорията "всеки с всеки спал",   но... няма смисъл... на който каквото му е в главата.

# 673

И на мен, дори в неон най-много  Heart Eyes

# 674

И на мен, дори в неон най-много  Heart Eyes

Така съм съгласна! Иначе си представях как на всяка крача се излузват  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт