САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 92 049
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
  • В реалността
UKVL - Pumpkin Patch

20% и БД за 2 дни.
Кода е начална страница на сайта

# 526
 Whistling ще ви следя

# 527
Matalan
mat1540vc
15% off над 40 паунда
Изтича на 18 февруари.

Някой ако има нещо за nextdirect ще съм благодарна!   bouquet

# 528
Matalan
mat1540vc
15% off над 40 паунда
Изтича на 18 февруари.

bouquet
за съжаление кодчето не може да се комбинира с промоцията 3 за 2  Cry

# 529
във фейсбук пуснаха този код за асос, не съм го пробвала, нека който го тества да сподели VALENTINE10  Peace

# 530
  • гр. Пловдив
БД само за днес за www.clothingattesco.comSTAYWARM . Пробвах го, няма ограничение за сумата.  Peace
Скрит текст:
Free UK standard delivery. Enter ecoupon code STAYWARM at the online clothing checkout. Offer ends 11.59pm Wednesday 13th February 2013.

# 531
  • София
БД само за днес за www.clothingattesco.comSTAYWARM . Пробвах го, няма ограничение за сумата.  Peace
Скрит текст:
Free UK standard delivery. Enter ecoupon code STAYWARM at the online clothing checkout. Offer ends 11.59pm Wednesday 13th February 2013.

На мен ми се хвана кода, но не мога да платя  Rolling Eyes

# 532
  • Пловдив
Ще следя с интерес.

# 533
  • София
Имам код за 15% до утре валиден за Marksandspencer, ако някой го иска да ми пише на лични.

*Кода е даден.

Последна редакция: пт, 15 фев 2013, 00:11 от kydravoto

# 534
# 535
Трябва ми някакъв код за M&S. Искам да поръчам една рокличка за дъщеря ми, която ще е за тържеството и в ДГ

# 536
10%  OFF ALL CLOTHING                                CTS530VQ87IW      february 2013

# 537
  • Русе
За Пъмкин нов код дали има за БД, пък и с намаление ако е още по-добре Simple Smile?

Намерих за БД: UKHT , ще ми се и малко намаление или съм много нахална Simple Smile.

# 538
  • София
За Пъмкин нов код дали има за БД, пък и с намаление ако е още по-добре Simple Smile?
                                                                                                                                                                                                            Има да,до понеделник включително.UKHT дава безплатна доставка и -20% на новата колекция.Има го на заглавната им страница. Peace                                                                                              п.с изпревари ме Laughing                                                                            

# 539
  • Русе
Не ми дава 20%, има ли някакво ограничение? Май само НК, пък моите са от намаленията.

Въобще не го видях на заглавната страница, в нета го намерих. Голям съм заплес Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт