САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 92 045
  • 737
  •   1
Отговори
# 540
  • София
За новите неща само Peace

# 541
  • София
Не ми дава 20%, има ли някакво ограничение?

Въобще не го видях на заглавната страница, в нета го намерих. Голям съм заплес Simple Smile.
                                                                                                                                                                                                           Дава 20% ,но на новата колекция(на летните дрешки) пробвах го.  bouquet

# 542
  • Русе
Мдаа, така си и мислех, докато се намотам изтървах стария. Simple Smile
Благодаря ви, момичета, за бързината и отзивчивостта.

# 543
  • София
Не е код, но да споделя че в Cheap Smells има промоция - всичко на Tigi е намалено с 60%
http://www.cheapsmells.com/tigi-sale!

Това с процентите е малко изсилено, но сравнявах цени и наистина всичко е по-евтино от конкуренцията в момента.

# 544
  • София
Един код за www.lasenca.co.uk (има го и на сайта, но може да не сте поглеждали скоро):
BRA25 - 25% от сутиени. Плюс автоматичното отразяване на безплатна доставка над 30 лири има доста изгодни неща.

# 545
Някой ще ми услужи ли с код за MOTHRCARE? Дрешките, които съм харесала не са в разпродажба. Предварително ви благодаря!  Hug

# 546
Моля за кодче на George, ако някой има излишен? Praynig

# 547
Моля за кодче на George, ако някой има излишен? Praynig
Бебешкия важи още. Други не знам да има.

# 548
  Привет момичета!
 На имейла си съм получила код от Matalan, мисля че е персонален.Пише,че важи до днес вечерта,но аз миналата седмица пуснах поръчка и сега не се очертава нова.Някой ако ще пуска днес нека ми пише да го дам.
  http://www.matalan.co.uk/fcp/content/black-reward-card/content?u … ilinet_Affiliates
 Кода е bcsale2sr   и намалява на половина само избрани стоки.

Последна редакция: нд, 24 фев 2013, 14:35 от sunny_77

# 549
  • Златна Добруджа
GX3F-KY7F-G7Y7 при първа поръчка минус 12 паунда за суми над 60 паунда, валидна до 03.03.2012 - Sainsburys

# 550
  • на село
за Теско дрехи случайно да са пускнали кодче  Thinking

# 551
  • Варна
20% на парфюми в Амазон /важи само ако продавач е Амазон/
JXZMNUPD

# 552
  • София
The Hut - 12% допълнително намаление на дрехи за първите 750 клиенти които ползват код LUCKY1

Става и за чанти Simple Smile

# 553
£15 off when you spend £30 or more from new collection @la redoute кода е 0605, не съм го пробвала но в uk deals казват че работи  Peace

# 554
‎10% на всичко в George с код LPL0213 Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт