САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 92 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
‎10% на всичко в George с код LPL0213 Simple Smile

Ейй ,доживях!До кога е валиден?Кодът не е персонален нали?

# 556
В сайта който го намерих пише 11.03.2013  Simple Smile
http://www.hotukdeals.com/tag/baby
Да допълня - не е персонален  Simple Smile

# 557
Благодаря!Ще го пробвам  Hug

# 558
Mothercare:
EWFY - 15% off pushchairs (мин. сума £100), валиден до 06.03.

# 559
  • Златна Добруджа
01treatf8 - 20% off your next order not valid on sale items, expires 5/3/2013 - Matalan /20% на ненамалени неща/

# 560
  • София
 Да се намира някой код за Спортс директ, моля Hug

# 561
  • София
Да се намира някой код за Спортс директ, моля Hug

10%  OFF ALL SKIWEAR /ACCESSORIES       SXC906H72NBW     MARCH 2013
Този сектор http://www.sportsdirect.com/skiing-and-snowboarding
Ако това ще ти свърши работа  Peace

# 562
  • София
ninnann, точно от там ще пазарувам. Благодаря.Kissing Heart

# 563
  • София
Малко кодчета топли-топли от мейла ми:
House of Bath (тук има от пиле мляко и някои доста добри оферти):
- 4/30 - код HXWW1
- 8/50 - код QWCR1
- 12/70 - код YQCJ8
(всички важат до 7ми вечерта)

Cheap Smells има кодче за допълнителни 10% на подаръчни комплекти - Mday10 (важи до 10 март)

Не е код, но е изгодно - в Mothercare има промоция 2 дрешки или комплекта за 10 лири

B Barrats (сравнително непозната марка, но имат много яки обувки) - допълнително намаление 20% даже ши на намалените неща с код FASHION

В Pumpkin Patch има безплатна доставка с код UKSR - важи само днес и утре!

Моите любимци от Dorothy Pekrins - 25% на нещата с пълна цена днес и утре с код DPTREAT25

Debenhams - 10% с код KM29 и безплатна UK доставка

Boohoo - безплатна доставка в Англия - код FREE30 - до 14 март

Последна редакция: пн, 04 мар 2013, 13:29 от Finty

# 564
  • София
01treatf8 - 20% off your next order not valid on sale items, expires 5/3/2013 - Matalan /20% на ненамалени неща/

вкарах в кошницата си неща за над 50 паунда и ми падна доставката!

в момента, в който сложих кода за намаление, ми намали нещата, доставката се ВЪРНА, а сумата в кошницата след кода за намаление е над 50п!

Моля, кажете ми как да ползвам кода за намаление и да позлвам и безплатна доставка над 50 паунда?!

# 565
Finty, виждам, че си дала код за Debenhams и искам да те попитам дали си пазарувала от там и с каква карта, както и какъв billing address даваш - адресът, на който е регистриран картата или този на превозвача. Аз пуснах една поръчка в неделя с кредитна карта ВИЗА и сайтът ми я прие, но в понеделник получих мейл, че поръчката ми е канселирана, тъй като се е провалила на проверката за сигурност. В писмото намекват, че проблемът е в информацията за картата   Mr. Green
Скрит текст:
Dear Customer,
Unfortunately the order you recently placed with Debenhams has been cancelled due to your order details failing our internal security verifications.
Whilst I am unable to provide further information; may I recommend you ensure all the information provided to Debenhams is the same as that held by your card provider.  In addition to this, you may wish to contact them to ensure all details are correct and up to date.
Kind Regards,
Debenhams Customer Services
Естествено обаче парите са блокирани и сега пак разправии с банката или голямо чакане  Crazy

# 566
  • София
Finty, виждам, че си дала код за Debenhams и искам да те попитам дали си пазарувала от там и с каква карта, както и какъв billing address даваш - адресът, на който е регистриран картата или този на превозвача. Аз пуснах една поръчка в неделя с кредитна карта ВИЗА и сайтът ми я прие, но в понеделник получих мейл, че поръчката ми е канселирана, тъй като се е провалила на проверката за сигурност. В писмото намекват, че проблемът е в информацията за картата   Mr. Green
Скрит текст:
Dear Customer,
Unfortunately the order you recently placed with Debenhams has been cancelled due to your order details failing our internal security verifications.
Whilst I am unable to provide further information; may I recommend you ensure all the information provided to Debenhams is the same as that held by your card provider.  In addition to this, you may wish to contact them to ensure all details are correct and up to date.
Kind Regards,
Debenhams Customer Services
Естествено обаче парите са блокирани и сега пак разправии с банката или голямо чакане  Crazy

С кредитна Виза на ПИБ съм пазарувала - без проблем. Може пък да съм била късметлийка - не знам ... Но моята карта е с допълнителна защита от самата банка ...

# 567
А какъв билинг адрес посочваш?

# 568
  • София
За Теско имате и нещо newsm78

# 569
Момичета дайте кодче за getthelabel, трябва ми спешно Praynig Eдни обувчици за подарък трябва да купя за съпруга Praynig

Общи условия

Активация на акаунт