САМО ЗА КОДОВЕ за пазаруване от английски сайтове

• 91 921
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
Дали някой има код за MOTHERCARE?
Тук можеш да си проверяваш, има три в момента за различни суми http://www.hotukdeals.com/vouchers/mothercare.com  Peace

Matalan -hello250yz -20% при покупка от 30паунда
Само днес - 1п доставка стандартна и 3п следващ ден
Много благодаря!  Hug

# 676
Доставката още е 1 П (до края на деня ПАК, но кода не ми действаше ...

# 677
  • Варна
Доставката още е 1 П (до края на деня ПАК, но кода не ми действаше ...
duhi_puhi - тъкмо седнах да пускам поръчка, но кодът не е активен вече. Надявам се пак да се активира,защото миналия път този 10/25 спря да работи за ден и после пак се задейства.

# 678
А къде пише, че доставката е 1 паунд? На мен ми дава 3,5 паунда доставка.

# 679
  • Варна
Така е, изтекла е вече за 1паунд, явно когато duhi puhi е проверявала още е стояла промоцията

# 680
Така е, изтекла е вече за 1паунд, явно когато duhi puhi е проверявала още е стояла промоцията
Сутринта в 3  Mr. Green

# 681
За George - 10 % GHC423 и още 10 % GCLS423.
Двата кода важат заедно в една поръчка, въведени първо първия и после втория и на намалени 50% неща.

# 682
  • София
Огромно БЛАГОДАРЯ, veronika !!!!!!  bouquet

# 683
Здравейте, нуждая се от помощ, направиха ми подарък с джифт ваучер в Асос да си купя нещо до тази сума, която ме е вкарана вътре, заредих с кода ваучера, обаче сега не мога да разбера как да платя с него, не ми дава такъв метод за плащане, само с карта, пък същевременно пише че сумата ми е налична и чака да бъде използвана. Нищо не зацепвам, като дам на плащане ме кара пак да си вакарам паролата и юзър нейма??????
Ето това ми пише иначе:You currently have £125.00 of gift voucher credit available to use.
Но не мога да разбера как да го ползвам, не откивам никъде къде пише да се постави като начин на плащанем досега не съм пазарувала от този сайт?
Това също ми излиза:
Wallet:There are no payment methods to display
ps: И тук да попитам, че се изнервих с този сайт да се мъча...

# 684
Двата кода важат заедно в една поръчка, въведени първо първия и после втория и на намалени 50% неща.
знаете ли до кога са валидни  Hug

# 685
знаете ли до кога са валидни  Hug
21.05

# 686
Момичета, имам поръчка от Matalan, която е изпратена на 10.05 и според Tracking-а вече е пристигнала на адреса на Габко. В order histoty-то на Matalan...нищо няма. От Габко, също не са ме информирали, че имам пратка на Uk адреса им. Да се притеснявам ли? Rolling Eyes
Извинявам се, че не е по темата....но незнам къде да питам.
Благодаря и успешни покупки с много кодове!  bouquet

# 687
  • София
Когато имат много пpатки, Габко не смогват да изпpатят мейли, но по тpакинг номеpа можеш да видиш в кой камион ти е натоваpена в сайта им. Няма място за пpитеснение!  Hug

# 688
  Здравейте момичета, случайно някой да е получвал код за clothing at tesco? Примерно за безплатна доставка. Много ще съм благодарна.   Praynig

# 689
  • София
изпуснах кодовете за GEORGE,
оказа се, че и този на MATALAN не е активен вече!
през колко време пускат кодове, 2-3седмици или повече?

Общи условия

Активация на акаунт