Петъчна-как да познаем, че един мъж е гей?

• 52 344
  • 134
  •   1
Отговори
# 15
Близка приятелка на майка ми го позна, него, гейЪТ след 25-годишен брак. Това да се счита за отговор от типа "Не можеш го разпозна, ако той не се афишира".

# 16
  • Сопот, Пловдив
Лабрадор да ми сподели, моля, какви новини има за мен, защото видях двама танцуващи.  Thinking

И аз това виждам, даже доста се озорих да видя къде аджеба са тези цици.  Laughing

# 17
Аз позяпах и ги видях, ама... Rolling Eyes

# 18
По стил и поведение се отличават само т.нар. феминизирани хомосексуални мъже. При останалите може да няма никакви подобни индикации.
Също имам доста такива познати, едни-двама по-близки приятели и донякъде имам някакво смътно усещане, но не бих казала, че бих се доверила на това на сто процента.
Мои близки се разведоха с жените си след повече от 20 годишен брак и деца, след което заживяха заедно. Ако не знаеш тези подробности, никога не би предположил, че са нещо повече от приятели.

# 19
Ох, слава богу, хетеросексуален мъж съм.

# 20
  • София
един от колегите в офиса е набеден за гей, заради котешката му походка .... вярно човека е много вежлив, винаги се усмихва, не прави злобни забележки, розовото явно му харесва, НО има халка ..  е незнам от завист ли от злоба или нещо друго някои са решили, че е сбъркан ...

# 21
  • Сопот, Пловдив
Е, това, че си гей, не значи, че си сбъркан.

# 22
  • София
Аз пък не знам защо, но ги "усещам" инстинктивно, не по дрехи, меки китки или нещо конкретно, просто усещане. Имам гей приятели и мъже и жени, и с поне двама от тях (девойка и младеж) сме водили разговор в стил "Трябва да ти споделя нещо.. аз си падам по мъже/жени (същия пол)"- "Знам, това не ме притеснява" - "Как така знаеш? Shocked Откъде newsm78" - "Отникъде, просто знам". И за двамата, които визирам, едва ли някой има съмнение, че са "на другия бряг" - нито девойката е мъжествена, нито младежът е женствен като дрехи, маниери и т.н.

По принцип не коментирам това, ако някой не реши сам да сподели - докато някой не е решил да се вмъкне в моето легло, не е моя работа с кого, къде и как си ляга  Peace

един от колегите в офиса е набеден за гей, заради котешката му походка .... вярно човека е много вежлив, винаги се усмихва, не прави злобни забележки, розовото явно му харесва, НО има халка ..
хахаха, искам да видя някой да набеди баща ми за гей, защото носи розово  Joy Joy Joy
много странни сме станали, значи, човекът възпитан, вежлив, позитивен, а ние моментално си правим изводи за сексуалната му ориентация  newsm78 Това малко като препоръката, че не е добра идея да се усмихваш ей така без повод на улицата, да не решат, че си луд  hahaha

не, че халката е ориентир, двама мои познати също носят халки, като единият има (еднополов) брак (не в БГ), другият - не, но символично с половинката са си разменили халки  Blush То не, че ако решиш, не можеш просто да отидеш да си купиш и да си носиш, де, макар аз лично да не мога да видя особен смисъл в това  Thinking

ПП. Лабрадор, аз явно съм почтииии гей, бая се постарах докато стигна до циците  hahaha

Последна редакция: пт, 20 юли 2012, 16:48 от Elitsa_z

# 23
един от колегите в офиса е набеден за гей, заради котешката му походка .... вярно човека е много вежлив, винаги се усмихва, не прави злобни забележки, розовото явно му харесва, НО има халка ..  е незнам от завист ли от злоба или нещо друго някои са решили, че е сбъркан ...
В България да си различен означава хомосексуален. Не се учудвам на реакцията на колегите ти.

# 24
А от къде на къде на нас ни влиза в работата сексуалната ориентация на другите?!!!
 202uu
И като го познаем какво се очаква да го правим newsm78 Crazy.

Може би да се амбицираме да се втурнем да го "лекуваме".  Sick

А от къде на къде на нас ни влиза в работата сексуалната ориентация на другите?!!!Не искам да обидя никого,но подобни предрасъдъци са доста елементарни.Ако  поведението и облеклото на който и да е човек е в рамките на доброто възпитание и добрия вкус би било крайно  клюкарско и нахално да му нищим интимния живот.
Щом искаме да уважават нашия собствен личен живот с какво право надничаме в чуждия?
Не виждам нищо ''петъчно ''в това да се забавляваме ровейки при това злонамерено в личния живот на ''различните'' само защото са различни.
Сега ще дам пример за това от къде на къде и в кое: като си харесаш някое особено хубаво парче, а то се окаже, че е минало на левия бряг. Да, тогава ще те заинтересува въпроса "По какво да се ориентирам, за да не си губя нервите и времето?".

По същото, по което би се ориентирала ако си харесаш и някое особено хубаво хетеро "парче" - по подчертаната липса на интерес към теб. Не-гейовете да не би да носят етикетчета по какви жени си падат, че да не си губиш нерви и време с някой, чийто тип категорично не си?

# 25
  • Сопот, Пловдив
Elitsa_z, да не познаваме едни и същи хора  и аз познавам еднополова двойка в БГ, която си размени халки символично, както и сънародник българин, омъжен в чужбина.  Mr. Green

Аз пък не ги разпознавам или поне не винаги, но ги привличам, няколко от най-близките ми приятели от училище се оказаха гейове, разбира се, разбрах го доста след завършването, просто те самите не са били наясно навремето, осъзнали са се след това. И понеже като цяло имам много такива приятели, явно ме имат за специалист и често са ме питали  дали мога да кажа за еди кой си дали е гей или не  Grinning . Но аз явно нямам гейдар.  Crazy

# 26
  • Boston, MA
По снимките в спамо-чата.

Иначе имам доста силен гей-дар (от радар, не от дар  Laughing), полезно е да знаеш дали няма да си харесаш някой, който няма никакъв, ама никакъв интерес към теб.

# 27
Веднага се сетих за този:

Гейовете си умират за него, обаче той колко е гей... само той си знае, предвид детето, Ирина... Явно така му харесва да се облича, пък и му отива на цигането  Mr. Green. Опитах се да намеря една снимка, точно с такава къса тениска, но не успях...
Иначе, явно има някаква такава мода с късите тениски и пъпа вирнат, щото мой познат и той така се носи, тениската му е с един номер по-малка Crazy..., обаче до колкото знам си е мъж и люби сериозно женската част  Laughing.

Laughing

# 28
Вещи, кой е тоя?
Иначе и аз имам познат, омъжен в чужбина  Sunglasses

# 29
Вещи, кой е тоя?
Иначе и аз имам познат, омъжен в чужбина  Sunglasses
Кристиано Роналдо.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт