За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 858
  • 752
  •   1
Отговори
# 120
Елс  newsm78 идеята със сигурност се бистреше в нашия край на масата, ама кой я наименувал май няма много значение  Mr. Green тъй и тъй няма да ни се получи въртенето, щото всички сме едни такива пъргави сърнички...  Mr. Green  Joy

Моя интернет се опитва да ме побърка, ама не е познал... аз това и сама го мога  Crossing Arms

# 121
Не знам кой е измислил, но идеята ви е блестяща и много забавна. Peace

# 122
Aйде значи вторник, само да не речете като пловдивчанки 9 часа, че каквато съм мотла, хич няма да ви хвана Rolling Eyes... 10 ми е най-оптимистичния вариант на мен.  Peace

# 123
Aйде значи вторник, само да не речете като пловдивчанки 9 часа, че каквато съм мотла, хич няма да ви хвана Rolling Eyes... 10 ми е най-оптимистичния вариант на мен.  Peace

# 124
Ми значи вторкик в 10:00 newsm78
Мен ме будят около 6:30  - Дребния караконджул Twisted Evil Twisted Evil така, че съм когато кажете

# 125
  • София
djidji_bidji погребението мина и вече настроението е по-добро  Hug Нещо се гласят обаче да ходим за 1-2 дена някъде около София и чакам да видя какво ще решат,та да не те заблудя  Mr. Green

# 126
  • София
Момичета, днешният обяд беше в едно много приятно заведение - Конфети на Графа - съвсем близо до Кентъки на пл. Гарибалди. Там има и пици, и спагети, и десерти, мелби, страхотии. Аз изядох за десерт една мелба с малинов сироп и беше супер. Ако искате може и там?

# 127
Аз във вторник съм на запис на тонове от 10.00, но ще опитам да стигна до вас към 11.00 - така че не бързайте със сладоледите Simple Smile

# 128
А такааа... дойдохме си на думата - Конфетии... и моите любими плодови (и не само) сладоледи! И домашна лимонада за разкош... пффф мисия некачване на килограми невъзможна  ooooh!  Whistling Whistling !

# 129
  • София
Значи сега остава вторник, 10.00, Конфети на Графа, а?

Айрони, ти пък се сети кога да ги мислиш тия килограми  Laughing

# 130
  • София
Супер е там, аре уговорено!  Laughing Laughing Laughing

# 131
Еее, супер Биби... аз тайничко си недоволствах как при наличието на толкова хубави нови заведения, ние все ходим в някакви от преди 15 години... айде в Конфети наистина! Ама съм огромна мрънкла тия дни, бляяя.... ooooh! Rolling Eyes

# 132
ОК съм:) Малко съм мрън, щото там незнам къде ще паркирам.....ама ще го мисля newsm78 newsm78 newsm78 Hug

# 133
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=159968205193&set=a.1 … ype=3&theater

Харесва ми вашето предложение, тук на тази снимка би трябвало да се съберем има доста местенца.
Дано да успея да дойда, остава ми еднаседмица до термин #Crazy

# 134
Ей, Би_би, браво, супер предложение, "за" съм с двете ръце. Значи във вторник, 10:00ч и този път ще остана за общата снимка  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт