За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 776
  • 752
  •   1
Отговори
# 105
Цитат
Искам кръгла маса и да говоря с всички.   

И аз всеки път за това мрънкам, нито се виждаме, нито чуваме, пък и снимките не стават хубави... Айде другия път с по една черга и на пикник в парка.  Crazy Mr. Green

Абе единия път някой предложи да се въртим на масата.  (Като във филмите, като ходя на запознанства) Макар, че то надали ще се наложи....то всеки път все по някой ще е родил....накрая май аз сама ще си ходя на срещите, че май от тези дето идват по срещи съм с най-късен термин newsm78 newsm78 hahaha hahaha hahaha

# 106
Цитат
Искам кръгла маса и да говоря с всички.   

И аз всеки път за това мрънкам, нито се виждаме, нито чуваме, пък и снимките не стават хубави... Айде другия път с по една черга и на пикник в парка.  Crazy Mr. Green
Като родим обаче, че аз сега съм буквално като слон, седна ли на земята, някой трябва да ме вдигне- няма ставане.  Joy Иначе веднага си представям големите  поляни в Борисовата , ние там си правим с приятели разни събиранки, ама сега и тоалетните в парка ме притеснява, че са малко.

# 107
Бг тринити, ти ще ходиш в Кривото заради десерта, сядаш- носят ти диня с пъпеш и готово.  Ама трябва да поготвиш 15 лв бакшиш. Crazy Laughing

# 108
  • София
Хаха, Гунди, разсмя ме Simple Smile
Елсън, то май само ти можеш да седнеш на тревата и да станеш после  Mr. Green
Иначе кръгла маса не се сещам в кое заведение има, само на морето  Laughing

# 109
Ами ясно е  Ели ще ни вдига после всичките.
Ами аз се замислих на Бг тринити за идеята да седна и при др. част др. път, аз и затова вчера избрах тая част на масата,където мамите ми се сториха по - непознати. Wink
Дайде снимки дееееее. Grinning

# 110
  • София
Момичета,аз се надявам да успея да дойда на следващата среща...Имам нужда от такива излизания в момента...
djidji_bidji кога ще пием по кафе в квартала  newsm78

# 111
Бг тринити, ти ще ходиш в Кривото заради десерта, сядаш- носят ти диня с пъпеш и готово.  Ама трябва да поготвиш 15 лв бакшиш. Crazy Laughing

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImao rotfImao

# 112
Аз предложих да се въртим като на спийд дейтинг, ама би било доста смешно  Mr. Green , за в парка евентуално с търкаляне да се местим после...
Ама дългите маси са кофти наистина, особено за такива като мен дето все закъсняват  Embarassed обаче и аз като се замисля  newsm78 кръгли маси не помня да съм засичала, пък и да има .... за 15-20 човека ... при това с кореми не ми се вярва да има...  Rolling Eyes
Мда и да кажа, че за сладоледи съм за... варианти в момента има, както е удобно... Wink !

# 113
Здравейте, бъдещи мами!  И аз да се запиша в списъка по квартали. Живея в кв.Надежда-2. Виждам,че има 1-2 мами от там. Ще се радвам да се запознаем и да ходим на разходки в парка, когато се родят бебоците (с термин август съм) Simple Smile

# 114
Здравейте, бъдещи мами!  И аз да се запиша в списъка по квартали. Живея в кв.Надежда-2. Виждам,че има 1-2 мами от там. Ще се радвам да се запознаем и да ходим на разходки в парка, когато се родят бебоците (с термин август съм) Simple Smile
Привет! Запиши се в отчетната ни тема. Peace

# 115
  • София
Тайра, аз не смея тези дни да те питам заради тъжното събитие в семейството.......иначе ако се чувстваш добре може привечер на разходка в квартала или пък когато и да е през деня в някое климатизирано кафене  Hug

# 116
Ще ви вдигам бе, нямате проблеми, аз съм само мускули!  Joy box
Цитат
Аз предложих да се въртим като на спийд дейтинг
Хмм, аз пък си мисля че аз предложих, ама айде няма да се борим и със саби да се колим... hahaha Mr. Green
...И все пак столчетата са по-компактен вариант от тия пейки, поне по това да се ориентираме другия път викам!  Peace

# 117
  • София
Аз не бях чувала за спийд дейтинг  Embarassed, ама с мъже ли ще се срещаме  Joy
Мен ми остава една среща така или иначе, къде ще се въртя ми е все тая - на пейките в Кривото ли, на кръгла маса ли, по тревата в парка ли...
Айде начи вторник сутрин на по кафе и сладолед?

# 118
Аз съм ЗА Вторник сутрин на кафе и сладолед. Къде? В Джимис-а на Шипка?

Ако случайно решите да е понеделник, драснете на лични, че през викенда трудно насмогвам с изчитането и да не пропусна.... Hug

# 119
Аз също съм съгласна. Ама ако промените за понеделник и аз няма да видя, че утре като ме закарат на вилата...

Общи условия

Активация на акаунт