За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 762
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
За понеделник се сетих, че имаме среща с един братовчед, който си дойде от Щатите, ама ще видим.

Е добре де...цял ден ли Heart Eyes Измъкни за нас 1-2 часа, че после комуникацията ще стане по-трудна Crazy

# 91
  • София
Точно по обедно време сме се разбрали, но пък във вторник може с вас Wink

# 92
  • София
Срещата както винаги беше много хубава! Ама много ми харесва да се срещам с вас. Hug  bouquet newsm51
Супер беше да,радвам се че се запознах с толкова прекрасни настоящи и бъдещи мами  Hug Въпреки че не разбрах на всички имената и никовете  newsm78  но мисля че не е проблем.
Хриси ние мислехме че е от жегата тази мокрота,а то какво било,не се притеснявай всичко ще е наред,стой вкъщи пък после ще се разхождаме  Hug
Хубава вечер на всички!

# 93
Хриси, ама води ли са били това? Стискаме палци всичко да е наред все пак!  Hug
Срещата беше наистина супер, всички ви харесвам и се зареждам, дано да мога на още едно събиране да присъствам Wink
Ами не- оказа се, че съм се нап...ла Crazy
и в спешното се испуснах още 2 пъти Embarassed голям срам брах с това мое нап...ване Shocked

# 94
MeryG - ооо със сигурност , ще се радвам много  Simple Smile

# 95
ОО, Хриси, ако мислиш това за срам чакай да почнеш да раждаш. Laughing Party А и поне си разбрала,че са тръгнали нещата, аз като получих 3 см и много скоро след това имах един Викчо. Стискам ти палци, поне няма с мъжът ти да са на една дата.
Биб, ама не е казано все около обед, може да направим и по- ранна среща? Може и по- късна? Wink Аз мога да хапвам по всяко време на деня. Laughing

# 96
  • София
Хриси, няма срам в тия работи! Стискам палци! Hug
Гунди, ами след обяд в понеделник евентуално или пък да остане за вторник, кажете вие. Ти искаше за очите да говорим, питай ако искаш, може и на лични. Hug

# 97
Срещата както винаги беше много хубава! Ама много ми харесва да се срещам с вас. Hug  bouquet newsm51

smile3521 И аз се присъединявам към мнението на Гунди и ще се радвам да се видим пак Hug

# 98
Добро утро, момичета, много се радвам, че имах възможност да се запозная вчера с вас. Срещата ми беше много приятна и полезна, а всички сте много лъчезарни, готини и отзивчиви  Hug
Надявам се да имам възможност да се видя отново с вас и се присъединявам към поста на Гунди - и аз мога да хапвам по всяко време на деня, така че ще се радвам, ако се уговорим например за сутрешно виждане, че вчера жегата много ме измъчи  Blush

# 99
Аз вчера се сетих, че в понеделник го дават най-яката жега, пък и аз съм на преглед към 13ч май, така че може би не е подходящо баш на обяд наистина, айде или по друго време, или вторник наистина...Пък за яденето и аз съм така, мога през 2 часа да си хапвам.  Crazy Може пък и ние да ходим някъде на сладоледи с климатик.

# 100
Айде ако искате сутринта в понеделник на сладолед и (или) пасти ...можеееееееее в Джимис - сладоледената къща на Шипка newsm78 newsm78
Аз за съжаление вторник в 13:00 съм на запис и точно по обяд няма да мога, но по всяко друго време може и вторник ако кажете....само Биби да обещае, че няма да роди до тогава:) Hug

# 101
ЗДРАВЕИ ТЕ КОРЕМЧЕТА  Wink
РАДВАМ СЕ ЧЕ ИМА ПОВЕЧЕ МАМИ В НОВАТА ТЕМА Hug . И НА ТАЗИ СРЕЩИЧКА НЕ МОЖАХ ДА ПРИСЪСТВАМ Sad....НО ПЪК СЕ ОМЪЖИХ Simple Smile..(И ТОВА АКО НЕ Е  УВЪЖИТЕЛНА ПРИЧИНА).
НАДЯВАМ СЕ СКОРО ПАК ДА ИМА....
 МАМЕТА ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ НЕЩО....НАЛИ СЪМ СИ КАТО ТЮЛЕНЧЕ ВЕЧЕ(ТРОМАВА И НЕПОХВАТНА) ВЗЕХ ЧЕ СЕ ПРЕБИХ(СПЪНАХ СЕ И СЕ ПЛОИСНАХ -НЕ ДИРЕКНО ПО КОРЕМ А МАЛКО НА ЕДНА СТРАНА ,С РЪЦЕТЕ  ПОЕХ УДАРА ...АМА БАЯ СЕ ИЗПЛАШИХ....СЯКАШ НЯКОЙ НЕ ХВАНА ЗА ГУШАТА...
ИНАЧЕ БЕБЧО СИ МИСЛЯ, ЧЕ Е ДОБРЕ (КАКВО ЛИ НЕ ИЗЧЕТОХ В НЕТА ) МЪРДА СИ КАКТО ОБИКНОВЕННО,НИКАКВИ  СИМПТОМИ ЧЕ СЪМ ГО ПРЕБИЛА...ТА СЕ ЧУДЯ newsm78 newsm78 newsm78 ДА СЕ РАЗКАРВАМ ЛИ ДО ДОФТОРА...

# 102
kalpazanka77 - Честито!! МНого шастие и любов ви пожелавам!!! Hug

Само да поясня - тази тема е само за уговорки за срещи за да не спамим другата. Иначе другата тема си остава отчетна и за споделяне. Naughty Hug

Иначе за падането - най-добре иди да те види лекар newsm78 newsm78 newsm78 Дане няма проблем, но само след преглед ще можеш да си сигурна. Струва ми се че шега не бива накрая Hug

# 103
Това за сладоледената къща ми звучи чудничкооооо, а к Джимиса имат едни сладоледи, дето ги обожавам.м.м.м.мм.
Само едно не ми харесва на дългите маси, ами аз се виждам само с няколко мами и част от др. пак ми остават не познати и после както вчера с Рени, не си спомням, че сме се виждали. Embarassed Искам кръгла маса и да говоря с всички. Wink Grinning Hug

# 104
Цитат
Искам кръгла маса и да говоря с всички.   

И аз всеки път за това мрънкам, нито се виждаме, нито чуваме, пък и снимките не стават хубави... Айде другия път с по една черга и на пикник в парка.  Crazy Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт