За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 762
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Нали утре в 12, 30 на Кривото до СУ?
Аз също отложих важен ангажимент за утре заради срещата. Embarassed

# 76
  • София
Утре ще водя сутринта Пепи на очен лекар, не знам дали ще мога да се класирам за среща.

# 77
Zdraveite,
izvinete me che vi pisha na latinitsa no na tel. nqmam bg!
Otivam na dok. i posle ako sum ok i az shte se prisuedinq kum sreshtata!
Hubav i prohladen den :*

# 78
Гунди май остава срещата /или поне аз съм сигурна, че ще дойда/ Party Party Party

# 79
И аз съм на линия:)

Биби- ние ще си те чакаме пък:) Hug

# 80

И аз така, Би би хайде мен един тип ме преследва за оглед, който дори ми е много важен, но казах,че имам важен ангажимент, а и искам да ми разкажеш за очния, че и Вики има проблем. Hug

# 81
Цитат
Цитат на: bg_trinity в Ср., 25 Юли 2012, 09:51

И аз така, Би би хайде мен един тип ме преследва за оглед, който дори ми е много важен, но казах,че имам важен ангажимент, а и искам да ми разкажеш за очния, че и Вики има проблем.
Аз все пак не мога да се меря с жертвата на Елсунчето - да се лиши от пералня 1 ден повече, но аз пък отказах да ми монтират пердетата на бебешката стая днес заради важния ми ангажимент:)Simple SmileSimple Smile а все пак от почти 2 месеца ги чакам тия пердета smile3503 Hug Hug

# 82
Шех, отбелязана си. Wink Май имаше и др. мама в твоя квартал?

Гунди, мерсиии Hug От Дианабад е и Teffita, но тя май не се е записала в тази темичка още Wink

За срещата днес - аз пак я пропуснах Confused, ама вчера на консултацията ми имах малко приключения с кръвното и днес ще се наложи да си отвися вкъщи, предимно на легло и с апарат за кръвно наблизо Tired

# 83
Срещата както винаги беше много хубава! Ама много ми харесва да се срещам с вас. Hug  bouquet newsm51

# 84
 hahaha hahaha hahahaМили Софийски мами- веднъж да се реша да дойда, и да взема да ви изкарам акъла Crazy Crazy Crazy
Имам 3 см. разкритие, перфектно изгладена шийка, докторката, която ме прегледа беше напълно сигурна, че до 2-3 дни ще ми се спукат водите, но дотогава да съм си била вкъщи. #Crazy.....
Иначе срещата беше много яка- всички сте много красиви, интелигентни и със страхотно чувство за хумор. Много се радвам, че се запознах с такива прекрасни жени. Аз сега ще полегна, пък да видим кога ще го измътя Crazy

# 85
Срещата както винаги беше много хубава! Ама много ми харесва да се срещам с вас. Hug  bouquet newsm51
И на мен и на мен Hug Hug

Хриси - Спокойно:) И да родиш до 2-3 дни - ти вече си в добри седмици:) Hug

# 86
Бг Тринити - мерси, мерси- дано Simple Smile

# 87
  • София
Хриси, ама води ли са били това? Стискаме палци всичко да е наред все пак!  Hug
Срещата беше наистина супер, всички ви харесвам и се зареждам, дано да мога на още едно събиране да присъствам Wink

# 88
Срещата беше наистина супер, всички ви харесвам и се зареждам, дано да мога на още едно събиране да присъствам Wink

Ти си знаеш, че ще си те чакаме:) Само "you know who" има извинителна бележка Hug

# 89
  • София
За понеделник се сетих, че имаме среща с един братовчед, който си дойде от Щатите, ама ще видим.

Общи условия

Активация на акаунт