За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 863
  • 752
  •   1
Отговори
# 420
  • София
gundie ние дотам ще дойдем  Hug

# 421
Ееее супер- рецептата за таханките Simple Smile още тази седмица ще се поглезя Wink Аз също ще дойда утре, но не съм сигурна за 11.00ч. Ще звъня като се дотътря Simple Smile

# 422
gundie ние дотам ще дойдем  Hug
Оки, ние ще дойдем с Айрънчетата и може малко да закъснеем, ако искате ни почакайте, ако не ви се чака ще се открием  Hug Hug
Соничка, ама ти не си ли разбрала вече, че тоя час е само за оринтир, никой не го спазва . Wink Laughing

# 423
  • София
Хейй, как мина срещата) Simple Smile

# 424
Защо питаш- чудничко и приказно , както винаги- под приказно имам предвид,че аз им надувам главите с много приказки и не им давам думата...после все ме е срам, ама не мога да млъкна. WinkЛипсвахте ни с Елситата. Hug Hug

# 425
Липсвахте ни с Елситата. Hug Hug
[/quote
так си е Simple Smile Липсвахте ни:) Гунди и аз кака те конкурирам по приказки Simple Smile hahaha hahaha hahaha hahaha

# 426
  • София
Защо питаш- чудничко и приказно...
Защото я пропуснах май за първи път Wink

# 427
  • София
И на мен ми хареса срещата.И djidji_bidji каза,че е останала доволна.Дано има чат пат хубав ден следващите седмици,че да има още някоя и друга срещичка  Hug

# 428
И на мен ми хареса срещата.И djidji_bidji каза,че е останала доволна.Дано има чат пат хубав ден следващите седмици,че да има още някоя и друга срещичка  Hug
Много се радвам, че дойдохте, тая вечер си мислех,че не ви обърнах внимание- другия път няма да е така. HugА Емата наистина днес се държа много добре, май нямаше рев?
Бибка, той въпроса ми е реторичен- нещо като какво питаш, то е ясно,че беше чудно-т.е. иска ли питане като се знае, явно си допадаме доста щом все ни се получават срещите така весели и приказни. Hug
Бг, добре, че няма да се сватим, че децата няма ма могат да вземат думата от нас...ма пък що да няма, то аз имам син....а ти две моми. И да не пипаш Пепи, ей че за него и на дуел излизам. Joy Crazy Hug

# 429
  • София
gundie Емма наистина само промрънкваше от глад но затова пък после си навакса изгубеното  Joy

# 430
И на мен много ми хареса срещичката Simple Smile аз като си стигнах до колата, свеки ми звънна, че ще вземе баткото от градина и аз се върнах обратно Simple Smile паркирах се на една пейка на слънце, с едно Лате в ръце и поседях чак до 18.00ч. Та цял ден навън откарах  Crazy сега съм гроги, ама Човека с едното око спи, а с другото гледа  Mr. Green

# 431
  • София
Ами да, щом по 2 пъти седмично взехме да се срещаме, значи ни е гот заедно  Hug Hug Hug
Трин, Гунди, ще обявявам конкурс за моите момчета - "сливи за смет" или "коя мома ще обели по-добре кашкавала" Mr. Green, само няма да има конкурс по забелване  hahaha Май ще съм ревнива мъжка майка  hahaha

# 432
Така е:) И аз нямам търпение за следваща среща:) Ако можеше всеки ден щях да искам да се виждаме...много ми е хубаво с вас Hug Hug Hug Hug
Гунди...а колко е голям а племенницата ти....

Сонче - господ здраве да ти дава....като суче сънена си суче...малко вяло и се разсейва, но суче...не пищи от гърдата...само на яденето в 20:30ч. като е много изнервена и изморена все още зверски пищи...но дано отмине и това Hug Hug Hug

# 433
Е, супер, много се радвам  Hug И това ще отмине  Heart Eyes

# 434
Бг, на 2 декември ще навърши 7 .  Peace
Кога ще има среща ? Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт