За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 850
  • 752
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Гунди, и аз това питам. Айде да видим времето какво ще е - сряда примерно? А и всички да сме здрави, че ме е страх от вируси.

# 436
Ох и аз чакам да видя времето как ще е ...иначе само да кажете и съм първа писта:)

# 437
Ами според прогнозите, сряда изглежда най-добър вариант! Айде ако искате Сити градинка, та ако има вариант да завали, да се крием в Мола. Макар че, на мен в парка ми е по-уютно някак си...

# 438
Ами според прогнозите, сряда изглежда най-добър вариант! Айде ако искате Сити градинка, та ако има вариант да завали, да се крием в Мола. Макар че, на мен в парка ми е по-уютно някак си...
а с дъжд не ми е уютно, че както ми липсва част от количката  Embarassed

# 439
Аз точно това щях да пиша да е в Сити-то, че ако завали има къде да се крием:)

Айде наистина в сряда 11:00 Peace

# 440
  • София
Аз май чак сряда ще кажа дали ще идваме или не,че не сме с кола и ще станем много мокри ако вали...

# 441
  • София
Ми май съм ОК за сряда.

# 442
Аз, ако си намеря направлението, ще водя Нията при оная овца Ковачева, че се надяваме да изпише едно мляко, но дори и да отида ще дойда по- късно и пак ще се видим.

# 443
  • София
Не я води при Ковачева. Аз много се разочаровах от нея. Идете при Масларска в Токуда, приема в петък Hug

# 444
Не я води при Ковачева.

Напълно съгласна!!!

# 445
  • София
Аз водя малката при Куманова в Детско здраве. Доволна съм и тя самата предложи да ни изписва Фризо-пеп по ЗК. Предполагам, че за него става въпрос.

# 446
Не я води при Ковачева.

Напълно съгласна!!!
Оххх, сложен е при нас случаят. Нужен ни е лекар със ЗК за да ни даде еин талон за едно специално Ам да ни го отпускат по ЗК и непременно за целта трябва да отидем на преглед чрез ЗК иначе не ставало. Аз тая женица не бих я послушала каквото и да ми каже вече, въпреки че тя за рефлукса беше права, но просто имам още право на вторичен преглед. А педито каза, че за др. такъв лекар няма да може да ми даде направление още месец и нещо, а това мляко е скъпичко, а той каза, че може да го пие и до годинка. Сложна история- обърках ли ви. Laughing Аз като взема ново направление ще ви питам пак къде да отида, но сега , ако въобще намеря това решихме да се пробваме да не би тая да се съгласи с моят лекар и да реши да ни изпише все пак това мляко.

# 447
  • София
gundie ако сте били вече веднъж при нея за вторичен преглед не би трябвало да ти иска направление. То даже на първия преглед направлението си става при лекаря. Иначе знам и ние сме същия случай и пием от това мляко по ЗК - Фризопеп АЦ за АБКМ и лактозна непоносимост. Другото такова е Аптамил АДЦ и то по ЗК. А ако ти даде личната ново направление тогава можеш да отидеш рпи друг лекар. Тази Куманова при която водих Ади работи със ЗК. Тя издаде протокол за млякото за 3 месеца, който се заверява във ЗК и после педиатъра изписва месец за месец кутиите с мляко. Поръчах ги в аптека, работеща със ЗК и ми ги доставиха на другия ден, понеже не държали по толкова бройки наличност. След 3 месеца процедурата се повтаря отново със направление, протокол, каса и т.н. За 9 кутии доплатих към 12лв. иначе едната струва 22лв. Дано съм ти била полезна.

# 448
gundie ако сте били вече веднъж при нея за вторичен преглед не би трябвало да ти иска направление. То даже на първия преглед направлението си става при лекаря. Иначе знам и ние сме същия случай и пием от това мляко по ЗК - Фризопеп АЦ за АБКМ и лактозна непоносимост. Другото такова е Аптамил АДЦ и то по ЗК. А ако ти даде личната ново направление тогава можеш да отидеш рпи друг лекар. Тази Куманова при която водих Ади работи със ЗК. Тя издаде протокол за млякото за 3 месеца, който се заверява във ЗК и после педиатъра изписва месец за месец кутиите с мляко. Поръчах ги в аптека, работеща със ЗК и ми ги доставиха на другия ден, понеже не държали по толкова бройки наличност. След 3 месеца процедурата се повтаря отново със направление, протокол, каса и т.н. За 9 кутии доплатих към 12лв. иначе едната струва 22лв. Дано съм ти била полезна.

Hug Hug Изключително съм ти благодарна за тая много полезна за мен информация. Ами сега като се замисля наистина винаги на вторичен преглед съм ходила без направление, но тая овца ми каза изрично да отида с това, което се връща за лекаря? newsm78 Ако се стигне до втори лекар ще ползвам тази, която ми препоръчваш- аз купувам Аптамила, всички казват, че бил по- добърия вариант. Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 449
Гунди, аз мисля че има предвид амбулаторния лист, който вероятно ти е дала след прегледа.
Моята бебка нещо много зачести с повръщанията и мисля да я водя на гастроентеролог, ако може да ми препоръчате. При д-р Куманова сме били с каката, но беше доста отдавна.
И да ви кажа като гледах прогнозата за времето, в петък ще бъде най-хубаво. Аз се притеснявам, че утре ще е студено, а и съм с градския или такси.

Последна редакция: вт, 30 окт 2012, 15:18 от tiina

Общи условия

Активация на акаунт