За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 815
  • 752
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Момичета, намерих прекрасно място за змни срещи:) Sofia Outlet Center - днес бях там:) Бяхме само аз, Маги и продавачите;) ха ха имат си subway, и едни вурстчета....не е адска жега, като по другите молове и е празно newsm44 newsm44 newsm44

има и метро до там:)

и няма за какво толкова да похарчиш пари, а пък в аптеката на 1вия етаж козметиката е на много добри цени

но нямат стая за повиване и съответно кърмене  #Cussing out
иначе става, особено откакто и метрото ходи до там  Hug

# 541
bg_trinity, аз съм "ЗА", ако кажете за среша там  Hug На една от срещите беше споменала, че си наела жена да ти помага с Никол, можеш ли да споделиш как стигна до нея - чрез агенция, познати или по друг начин  newsm78 че аз срам не срам, ама май ще трябва да се връщам на работа  Embarassed

Аууууу, милата...съчувствам ти. Тази жена ми помага само 2 часа на ден, но и аз съм там и е чрез познат, но те съветвам да е с агенция, защото можеш да поискаш препоръки....!!! Аз предишната детегледачка на НИкол щях да я убия накрая и ако беше през агенция познай дали щях да й дам препоръки. За съжаление тя беше пак чрез познат и сега я виждам че се гаври с друго детенце и няма как да предупредя родителите ooooh! ooooh! ooooh!

# 542
Ох, аз именно затова много се притеснявам  ooooh!
Аз пък имам познати, които чрез две различни агенции все на много лоши жени попадаха...
А ще има ли среща в аутлета?

# 543
Еее, а който няма метро, нито кола  пак ще "артиса"  newsm78 Sad

# 544
  • София
Този аутлет ми е все едно да стигна до Пловдив  Laughing
За утре желаещи за мола срещу Хемус - 12 ч.? Само не знам с прогнозата как ще се разберем

# 545
За утре желаещи за мола срещу Хемус - 12 ч.? Само не знам с прогнозата как ще се разберем

аз съм "ЗА" newsm44 newsm44 newsm44 Други желаещи?

# 546
И аз ще се присъединя  Hug

# 547
Аз утре съм на работа. Cry Cry

# 548
  • София
Аз тази вечер разбрах, че трябва да водя Пепи на у-ще. По принцип е втора смяна и може да отиде направо на обяд. Ако сутринта успеем да се приготвим, ще го водя от сутринта, иначе от обяд. Всичко зависи от Сашето - кога ще стане, яде, да го обличам и т.н.

# 549
Айде за Четвъртък тогава?,.....Гунди, Биби?!?!?Елсиииииииииииииииииииииииии

# 550
  • София
Всичкииииии ръцете гореееее!  hahaha hahaha hahaha

# 551
  • София
Аз успях да закарам Пепи и ако кажете, мога днес. Само да видим времето, че при нас е мъгла.

# 552
И при нас е мъгла:( и е кучи студ:(

# 553
  • София
Явно за днес няма да стане

# 554
Еми айде де, ама за утре не го ли дават да вали? newsm78 Иначе студ, не студ... толкова ми се е стегнала нещо шапката, че нямам търпение за някакво мероприятие...  Peace

Общи условия

Активация на акаунт