За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 784
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
Ника, виж това има невероятни рецепти, пробвай изварата - може с купешка, чувала съм да прави чудеса и то от много хора, дори д-р Михайлов го препоръчва :
http://www.edna.bg/za-roditeli/syveti/izpitani-babini-recepti-pr … -nastinki-4629019
Биби, да тогава ще е 11 -12 ден, Виктор на 10 го пуснаха на детска, но знам ли някой може да се притеснява? Иначе те повечето й пъпки дори изчезнаха тя като не се чеше като Вики и то няма и какво да ги дразне, а колко й е зелена още главицата, те понеже не ми дават да я къпя... Laughing

# 616
Гунди, мисля, че не е проблем, тя е заразна ден - два преди да избие и 4-5 след това. Ако обаче ти не си я карала се водиш контактна до 21 ден.

# 617
  • София
Дбс, как сте? Ще дойдете ли на среща?  Hug

# 618
Гунди, мисля, че не е проблем, тя е заразна ден - два преди да избие и 4-5 след това. Ако обаче ти не си я карала се водиш контактна до 21 ден.
Карала съм, правих си миналата година изследване за по- сигурно  Peace

# 619
Е, значи сте си ок за срещичка.
Би-би, в понеделник сме на контролен. И сега си постояваме навън, но за по-кратко. Ще ми се да дойдем. Има време до сряда! Hug

# 620

Пу вече имам разрешение
 newsm44

# 621

Пу вече имам разрешение
 newsm44
newsm62

# 622
  • София
Гунди и аз съм ОК за вас  Peace Дано и ние успеем да се класираме да дойдем.Ще видя Емма още 2-3 дена как ще се държи,че ужасно се вкисва в количката.

# 623
  • София
Мацки и за мен ще е по-добре южния, ако е там - ще дойдем, в другата градинка, не съм ходила. Аз няма да кърмя навън, ще го накърмя в къщи и така ще тръгнем, а там няма да стоя повече от час, колкото да глътне чист въздух и да ви видя, че нещо и моя хич не иска в количка с космонавт, голям проблем ни е. За 2ч. предполагам че няма да ми се наложи да сменям памперс, ако пък се наложи - в колата, аз спирам на Нишава. Ще ви следя Hug

# 624
На мен единственият ми проблем с парка е, че точно в сряда няма да мога да дойда навреме и не знам как ще ви намеря  Rolling Eyes Хрумна ми тъкмо  Simple Smile

# 625
  • София
И аз съм за, където решите.

# 626
На мен единственият ми проблем с парка е, че точно в сряда няма да мога да дойда навреме и не знам как ще ви намеря  Rolling Eyes Хрумна ми тъкмо  Simple Smile
По- нагоре в темата съм си написала телефоните, но за всеки случай ти ги пращам на лични.
А знаете ли,че за сряда го дават дъждовно? дали все пак не е по- добре при Сити , че ако завали къде ще се скрием? newsm78

# 627
Айде на Ситито градинката, че ако завали има къде да се скрием, а Белверде то с кола няма голяма разлика двете места. Можеш да си спреш на паркинга на Мола, където 2 часа са безплатни.

# 628
  • София
За мен вече няма значение къде  Mr. Green Днес си хапнахме дори с якето и нямаше проблем.Говорих и с Джиджи и тя също каза,че най-вероянто ще дойде.

# 629
  • София
Погледнах за всеки случай прогнозата за сряда, че по тв не съм я гледала. Ако е вярно, ще бъде слънчево по обяд http://sinoptik.bg/sofia-bulgaria-100727011/5-days/3

Общи условия

Активация на акаунт