За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 619
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
Гунди, това паркче е зад мола в посока към НДК ли, където е музеят или не  newsm78
Като си на първия етаж на мола, тръгваш в дясно от ескалаторите (с лице към тях, все едно ще се качваш на тях, бюти зоната ти е в ляво) към кафе Коста и излизаш от този изход точно в парка.

# 646
Идваме и ние... newsm44 newsm44 newsm44 newsm44 Само че към 1, че в 12 яде госпойцата и после я товаря и идваме:) Ще ви търся зад МОЛ-а:) и да си чувате телефоните ей smile3534
Белврде - точно между МОЛ-а и Музея:)

# 647
Гунди, това паркче е зад мола в посока към НДК ли, където е музеят или не  newsm78
newsm10

# 648
Добро утро мамчета Mr. Green

Ще дойде ли някой на срещата? Ние можем и в дъжд да дойдем, но не ми се стои в МОЛ-а.

# 649
Аз пък обратното и в МОла бих стояла само и само да съм на среща, в дъжда не ми се стои на вън  Sunglasses
Аз за сега не съм се отказала, ако не завали зверски дъжд съм там и по магазините само да се пошматкам ме устройва идеално Whistling

# 650
Аз съм "за" ако сме навън. Вътре не искам с Маги, че хич не спи вътре. Само ме притеснява кск ще се натоварим в дъжда:(

# 651
Значи ако вали вие обикаляте на вън, аз ви махам от вътре  Joy Е ко ще правим, ако е силен дъжд пак ли на вън? Абе да се видим и да решим, а?

# 652
Ok,ама аз по-скоро към 1, че да я нахраня вкъщи. DBS- ти какво ще кажеш? Ако и ти си за навън-да се товарим;)
Мен и силен дъжд не ме плаши, щото и аз съм с дъждобран. Кофти е само товаренето

# 653
Аз излизам сега, до едим мисля, че ще се класирам. Аз ще стоя с Гунди вътре  Mr. Green

# 654
  • София
Аз мисля да пропусна, защото в това време не ми се излиза, тук от сутринта не спира да вали, сега и на сняг го обърна, като гледам и на центъра няма слънце, а в мола изобщо не ми се стои Crossing Arms

# 655
Мисля, че до обяд може и да се проясни, но..... ще си махаме  Hug Вътре не искам при толкова много хора.

# 656
Аз съм блиозо до мола и тук почва да се проясняв. Синьо небе и слънзе виждам Simple Smile

# 657
  • София
Ние с Джиджи засега сме пас.Тук вали,а децата не искат много много в количките,а на тоя дъжд дори не можем да ги изкараме.Ако до 1 час стане хубаво времето може и ние да се класираме за 1 часа Simple Smile

# 658
http://vremeto.bg/city.php?city=4561, всичко ще е наред бе, слънцето работи за нас! Просто сме му голяма конкуренция и се е поизплашило, че ще се събираме на едно място  newsm53  Nature Sunny  Nature Sunny  Nature Sunny

# 659
Белвердеееее, не се цепи, че ще кажем на Трини да ни натовари, и ти идваме на гости!  hahaha Тогава ще трябва и банофи да ни правиш!  Joy Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт