За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 830
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
Аз няма да мога:( Никол е болна а с двете ми е абсурд:( Аз докато ги натоваря и ще трябва да се прибираме... ooooh! ooooh!...айде за петък, че си правя сметката от четвъртък да я пускам на градина пак... Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig PraynigБелвердеееееееее...не се отказвай за петък.,..не искам пак да те изпусна Heart Eyes

# 511
  • София
Оффф Тринити, и аз много искам да ви видя Hug И Дбс, и всички, домъчня ми много за вас Hug
За петък няма проблем, стига времето да е що-годе нормално, че от четвъртък го дават голям студ ooooh!
Айрънче, ами значи за петък, а?  Laughing   Hug

# 512
А, няма проблем... аз дет' се вика мога всеки ден да вися на пост там  Mr. Green изобщо ако някой се мотка без компания в района от Южен парк до ... Съдебната палата  Crazy , да свирка  Whistling

# 513
  • София
Еее, късно видях, ама и не можех днес, че по обяд вторник и четвъртък взимам Пепи от английски и го водя на у-ще. За петък имам вече друга уговорка. А за този четвъртък може и да успея да дойда, не разбрах за четвъртък има ли желаещи?

# 514
Ох аз и за петък съм под въпрос;( Никол почна да се оправя, но сега пък Маги кашля и има сополи;(

# 515
Ох аз и за петък съм под въпрос;( Никол почна да се оправя, но сега пък Маги кашля и има сополи;(
И Нийчето беше така и се оказа, че е от рефлукса- връща се млако в ноздрите.....Дано всичко е наред ! Hug

# 516
Уф и Маги е с вируса на Никол. Кашля та чак се дави милата. Стискайте палци да не се влоши Praynig

# 517
Тринити, стискам палци да се размине бързо и до неделя пак да сте във форма  Hug

# 518
Уф и Маги е с вируса на Никол. Кашля та чак се дави милата. Стискайте палци да не се влоши Praynig
Как е Маги ?

# 519
  • София
Срещахте ли се тази седмица?
Трин, добре ли сте вече?

# 520
Абе не смея да се похваля, че в Събота Масларска искаше да ни хоспитализира,ама понеже имаме инхалатор и можем да правим инахалциите с Вентолин вкъщи ни пусна, а днес нашата си педиатърка каза, че са й чисти гърдите. Утре в 13:00 пак ни вика Масларска да я чуе...дано е добре вече!!!!!!! Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig

Биби а Пепи как е?

# 521
Е, как да се срещаме без вас двете?  Heart Eyes Heart Eyes
Айде бързичко да се оправяте, че не може така... залипсвахте ми всички!  Hug Hug Hug
Тая седмица четвъртък или петък ми изглеждат много привлекателни за среща??!!  Rolling Eyes

# 522
Е, как да се срещаме без вас двете?  Heart Eyes Heart Eyes
Айде бързичко да се оправяте, че не може така... залипсвахте ми всички!  Hug Hug Hug
Тая седмица четвъртък или петък ми изглеждат много привлекателни за среща??!!  Rolling Eyes

Когато и да е , че вече мина много време без да се виждаме smile3533 Wine Glass Drunk beer cheers Така си представям другата ни среща. newsm65

# 523
Оф  Tired Tired Tired Tired Tired не е добре Маги Cry Cry Cry Cry Cry Малсарска каза, че още чува спазми Cry Cry Cry Cry Продължаваме с Вентолина и в събота пак, ама ако е поспряла да кашля за петък съм много "за" среща, че вече от това висене вкъщи с болни деца ми иде да се гръмна #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 524
Ехооооо, кога ще има среща, бе хора? Hug Айдее дееееееееее.... Crazy

Общи условия

Активация на акаунт