За весели срещи софийски АВГУСТовски майки (2012)

• 26 807
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Е вече ни затрупа  Laughing
Как сте бе сладуранки,отдавна не съм се включвала,ама все ни остава време....
Та среща ще има ли,независимо снега Simple Smile Хайде новия мол България видяхтели го?

# 571
  • София
Ние в Неделя бяхме в Мол България и честно казано изобщо не останах очарована.Беше една мръсотия вътре,паркинг на 4 етажа а само 1 изход с по 2 бариери и сме седяли 1 час да стигнем от -4 до -1...Не знам дали бих отишла пак там.Може би след 2-3 месеца като вече не е такава лудница...Изглеждаше все едно от днес за утре го отвориха тоя МОЛ...

# 572
  • София
Ние в Неделя бяхме в Мол България и честно казано изобщо не останах очарована.Беше една мръсотия вътре,паркинг на 4 етажа а само 1 изход с по 2 бариери и сме седяли 1 час да стигнем от -4 до -1...Не знам далеххи бих отишла пак там.Може би след 2-3 месеца като вече не е такава лудница...Изглеждаше все едно от днес за утре го отвориха тоя МОЛ...
Еххх Тайричка,за съжаление е така,все едно няма да е отворено след събота и неделя,но бг стайл  Laughing
Ние решихме в неделя да отидем,за да напазаруваме в карфур към 11ч.с мисълта че няма да има още хора,но познай,30мин само търсене на парко място,та чак на -3 паркирахме хахаха,ужасно много хора..,.
Ееее вде пак мисля че през седмицата няма да е такава навалица  така че който е навит за една среща аз съм ЗА:)

# 573
  • София
Значи ако ще се събирате ще чакам отзиви как е било през седмицата.На нас никак не ни е удобен този МОЛ без кола,но да си знам за семейна разходка  Mr. Green

# 574
Еми айде да се преброим кой не е ходил в тоя мол, луди хора Mr. Green Mr. Green Mr. Green... и всичко си е чисто любопитство, не че нещо различно ще видим, ама ей на... ние тази вечер го посетихме и нямаше вече никакъв проблем с паркиране, излизане и т.н.
Мери, ама на теб съвсем по домашному ти дойде тоз мол, няма да усети детето че е на разходка  Mr. Green hahaha

# 575
Еми айде да се преброим кой не е ходил в тоя мол, луди хора Mr. Green Mr. Green
Мери, ама на теб съвсем по домашному ти дойде тоз мол, няма да усети детето че е на разходка  Mr. Green hahaha

Както се бъзикаше майка ми за Викчо, че пораснал в Халите. Wink
Айде да изберем Мол за среща и разходка ??

# 576
  • София
Еми айде да се преброим кой не е ходил в тоя мол, луди хора Mr. Green Mr. Green Mr. Green... и всичко си е чисто любопитство, не че нещо различно ще видим, ама ей на... ние тази вечер го посетихме и нямаше вече никакъв проблем с паркиране, излизане и т.н.

Направо по пантофки можем да отидем да  Laughing хехехе....Еми хайде среща в някой от моловете  Simple Smile
Хубав ден  Hug

# 577
Значи ако е такова времето като сега, аз в Мол отказвам да вляза! smile3534

# 578
На мен ми е спукана едната гума на количката. Twisted Evil

# 579
Е, като гледам как сме се зауговаряли... ти ще си я оправиш до срещата  Peace

# 580
Е, като гледам как сме се зауговаряли... ти ще си я оправиш до срещата  Peace
Дано, той Пешката е заинтересован да ми я оправи,че иначе излиза сам без нас. Laughing Mr. Green А със слинг толкова навлечени не ми се стори много удачно. Crazy

# 581
Аз все още съм по 4-5 часа навън, че само там спи малката лъвица. Ама пук гледам близо до вкъщи, че поне на топло да се храним...за МОЛ съм склонна, ама някой празен, че ме гони параноя от тия вируси!!!

# 582
Аз все още съм по 4-5 часа навън, че само там спи малката лъвица. Ама пук гледам близо до вкъщи, че поне на топло да се храним...за МОЛ съм склонна, ама някой празен, че ме гони параноя от тия вируси!!!
Е няма такъв ...май? newsm78

# 583
Абе новия си е доста празен все още, предполагам в часовете които се срещаме съвсем...е, то е и щото няма кафета още, трябва на фуудкорта да се виждаме, ама и там е едно красиво и зелено... Peace

# 584
  • София
Еее, щом има фуудкорт и е празно, там сме!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт