Честито на шофьорите - фарове цяла година

• 22 153
  • 475
  •   1
Отговори
# 390
Или пишете само каквото са ви инструктирали???[/b]

smile3532 doh

Ей, аз не знам къде карат с 200. Поне не съм виждала такова нещо, а пътувам често и прекосявам цяла България. Последно време ми прави впечатление, че шофьорите са доста дисциплинирани. С малки изключения - повечето с Голф 2 или 3. Но за тях си имам мнение, така че нищо не ме изненадва.

# 391
Не можете да мислите, мисленето явно е сложна работа за вас. [/b]

Е, хората поне четат и търсят нформация, а ти само мислиш, май... Защото ако беше си направила труда да потърсиш инфирмация за това което искаш, щеше да видиш, че има промени и там.
Ако те мързи да търсиш какви още промени има, направи нова тема и все някой ще ти ги напише!

Какви промени бе джанъм???

Не наблюдавате ли действията на полицията??? С какво са се променили те??? А дали ще се променят значително отсега нататък??? На чужденците им прави впечатление, че дори полицията минава на червено и завива без мигач!!! Колко са актовете за тези нарушения??? А за движението с 200 колко са? За употреба на наркотици колко са? За алкохол също положението е съмнително. В много случаи въпросът се решава с пари на ръка. Колко акта са написани за 100 в градовете??? А за неправилно изпреварване???? На кьорави ле се правите или наистина сте такива? Или пишете само каквото са ви инструктирали???

А ти какво направи за да се промени това, което посочваш, че си видяла да правят?
Само ще ти кажа, че актовете са толкова много, че МВР не успява да ги обработи. Ама ти от къде да ги знаеш тези подробности? Нали е по-лесно само да си пишеш от тук?
 И защо пишеш на BOLT?

# 392
Или пишете само каквото са ви инструктирали???[/b]

smile3532 doh

Ей, аз не знам къде карат с 200. Поне не съм виждала такова нещо, а пътувам често и прекосявам цяла България. Последно време ми прави впечатление, че шофьорите са доста дисциплинирани. С малки изключения - повечето с Голф 2 или 3. Но за тях си имам мнение, така че нищо не ме изненадва.

Да, щом ти не си виждала такова нещо, значи го няма. А дали наистина не си го виждала???

Например на правия път около Плевен, който продължава километри. На пътя Айтос, Карнобат,  Бургас, който също е прав в продължение на километри. Няма остри завои. Поради тези изстъпления аз предпочитам нощното шофиране.
И не са Голфове, а Аудита, Мерцедеси и Беемвета.

# 393

Е, хората поне четат и търсят нформация, а ти само мислиш, май... Защото ако беше си направила труда да потърсиш инфирмация за това което искаш, щеше да видиш, че има промени и там.
Ако те мързи да търсиш какви още промени има, направи нова тема и все някой ще ти ги напише!

Не наблюдавате ли действията на полицията??? С какво са се променили те??? А дали ще се променят значително отсега нататък??? На чужденците им прави впечатление, че дори полицията минава на червено и завива без мигач!!! Колко са актовете за тези нарушения??? А за движението с 200 колко са? За употреба на наркотици колко са? За алкохол също положението е съмнително. В много случаи въпросът се решава с пари на ръка. Колко акта са написани за 100 в градовете??? А за неправилно изпреварване???? На кьорави ле се правите или наистина сте такива? Или пишете само каквото са ви инструктирали???

А ти какво направи за да се промени това, което посочваш, че си видяла да правят?
Само ще ти кажа, че актовете са толкова много, че МВР не успява да ги обработи. Ама ти от къде да ги знаеш тези подробности? Нали е по-лесно само да си пишеш от тук?
 И защо пишеш на BOLT?

По-назад написах, но явно не четеш! Случвало се е да правя забележки дори на полицията за минаване на червено!

# 394

И защо пишеш на BOLT?

По-назад написах, но явно не четеш! Случвало се е да правя забележки дори на полицията за минаване на червено!

То ако ставаха нещата само със забележки... Те и родителите правят забележки на децата постоянно, но те пак не слушат...
Аз те питам за нещо сериозно дали си направила? А забележки...  hahaha По-добре изпсувай наум! По-голям ефект ще има. Wink

# 395
.............................

# 396
# 397
Пишете като овце. Когато една лична овца тръгне нанякъде (в случая ССФ), след нея тръгват две, три, накрая  цялото стадо, с идеята и те да са ССФ.
В реалититу още не съм видял жив шофьор, който да не псува дупетатите.
Съф не виждала кола с незапалени фарове, а от нея се очаква да види такива дребни неща като котка, куче, дете. После пуска тема Блъснах куче, бронята ми се строши, сега кой ще ми я плати, ма нямам застраховка и акт.

# 398
Вярно ли има тук шефьори, дето не виждат кола през деня лятно време, която е без фар?  Ако наистина ги има, много ги моля да преустановят шофирлъка, поне докато не прегледат очите си и не  коригират спешно зрението си.

# 399
Хубаво пишете срещу тези запалени фарове, но днес пътувах към морето и се убедих колко е полезно, когато са запалени фаровете. На няколко пъти изпреварват срещу мен и тези, които бяха със запалени фарове се виждаха от далеч и аз можех да реагирам на време и да понамаля, за да мога да се предпазя ако се наложи. Тези, които не бяха със запалени фарове просто не се виждаха дали се движат срещу мен или са в моята посока. Не ме интересува дали мен ще ме забелязват от далеч, защото аз не изпреварвам като луда къде трябва и къде не трябва. Старая се да съм по-предпазлива. Интересува ме аз да забелязвам камикадзетата по пътя, за да мога да реагирам на време и ако трябва да спирам или отбивам от пътя.

# 400
Вярно ли има тук шефьори, дето не виждат кола през деня лятно време, която е без фар?  Ако наистина ги има, много ги моля да преустановят шофирлъка, поне докато не прегледат очите си и не  коригират спешно зрението си.

Разбира се, че се забелязват колите, но понякога има ситуации, в които е трудно да различиш от далеч дали колата се движи срещу теб или в твоята посока. Виждаш, че е срещу теб, но това се разбира по-късно от колкото ако е със запалени фарове. Peace

# 401
После пуска тема Блъснах куче, бронята ми се строши, сега кой ще ми я плати, ма нямам застраховка и акт.
Тук не съм съгласна. Naughty
На тази не и беше добре, чорапите и миришеха, беше хванала плъх в капан и нещо с пениса на мъжа и имаше, ама го забравих. Тази определено не беше ССФ, а някаква луда. Crossing Arms

Не мога да повярвам, че още спорите за фаровете. Tired

# 402
Не помня да съм карала с нормална разрешена скорост, спазвайки правилата, вкл. и тези за дистанция и да не съм можела навреме да установя накъде се движела друга кола.
Нейде към първа страница писах- дреме ми на мен, дали някой решил да си прави популизъм сред населението, предприемайки излишни мерки, пък то се радвало и пляскало с ръце- все ми е едно ще светят ли околните по обяд в слънчев ден с фарове или не. Аз не разчитам през деня на фаровете, та да видя автомобилите.

# 403
Не помня да съм карала с нормална разрешена скорост, спазвайки правилата, вкл. и тези за дистанция и да не съм можела навреме да установя накъде се движела друга кола.
Нейде към първа страница писах- дреме ми на мен, дали някой решил да си прави популизъм сред населението, предприемайки излишни мерки, пък то се радвало и пляскало с ръце- все ми е едно ще светят ли околните по обяд в слънчев ден с фарове или не. Аз не разчитам през деня на фаровете, та да видя автомобилите.
Шофирам всекидневно и винаги спазвам правилата за движение, но откровено имам шокиращи случаи на индивиди изпреварващи цяла колона, които просто решават, че няма смисъл да се приберат и се е налагало почти да спирам и да отбивам, за да няма челен удар. Да разбира се, че ще го видя, че лети срещу мен, но определено много по-рано се забелязва, че някой изпреварва срещу мен, когато е със запалени фарове от случаите, когато не е и днес поне 5 пъти практиката го доказа докато пътувах към Варна. Изобщо не ме вълнува какъв закон е приет и колко ще харчи колата. Моята си има дневни светлини, които са пуснати постоянно. Просто се опитвам да потвърдя, че колите със запалени фарове се забелязват поне няколко секунди по-рано, а това може да ми даде време да реагирам как някой лети срещу мен и изпреварва цяла колона и аз да намаля, за да предпазя себе си.

# 404
Шофирам всекидневно и винаги спазвам правилата за движение, но откровено имам шокиращи случаи на индивиди изпреварващи цяла колона, които просто решават, че няма смисъл да се приберат и се е налагало почти да спирам и да отбивам, за да няма челен удар. Да разбира се, че ще го видя, че лети срещу мен, но определено много по-рано се забелязва, че някой изпреварва срещу мен, когато е със запалени фарове от случаите, когато не е и днес поне 5 пъти практиката го доказа докато пътувах към Варна.

Нали за такива типове писах по-назад? Повече от 10г. сме свидетели на тези изстъпления, а мерките срещу тях са абсолютна НУЛА! Тази е основната причина, поради която аз карам през нощта. Тогава или спят или ги е страх да вършат това. И сега ще се надяваме техните фарове да ни спасят! Глупости! Та нали тези "хубавци" отдавна карат със запалени фарове? А ние простосмъртните трябва да отидем в канавката, за да им направим кефа!

Общи условия

Активация на акаунт