Да преправим старите мебели - 15

• 102 078
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Лиси  паказвай,показвай защото ме чакат две малки гобленчета за детската ,така че идеята ти ще ми дойде като 6 от тотото.
VK    много си права за гардеробите че все не достигат,то аз и поради тази причина усвоих едната тераса,и там ще е нещо като дрешник,чака си реда да и дойде.
На село майка ми има една такава стая и е много удобно.То аз и от там се сетих да направя това с терасата де.

# 106
  • Шумен
Аз съм като Пипи-нещотърсач LaughingНепрекъснато следя за много малка масичка за кафе и книги и затова непрекъснато ровя!Да си сподели някой какво му трябва и ще му го издирим.. Peace и неговото,ама за малко парички!
Търся подобна масичка с чекмеджета и съм до под криватаа  ooooh!. Благодаря.

# 107
 vi_ki, и аз се пооглеждам за нещо такова...

# 108
  • В Голямото село
масичка подобна видях тук, но без чекмеджета...

# 109
Бетонконтакт дАли е същото като Бороконтакт?

Купих първото, защото в Бриколаж това предлагат, продавачката каза, че разликата е само в марката  Thinking

# 110
  • Шумен
Да, тази я видях, хареса ми. Само че с тоя мраморен плот мн ще тежи   Rolling Eyes.

кия, ще намерим Simple Smile

# 111

Купих първото, защото в Бриколаж това предлагат, продавачката каза, че разликата е само в марката  Thinking

Ако няма малки частици в него,а е гладък ще стане.Ако прецениш че ти е много гъст си отлей малко и го разреди,за да работиш по лесно.

# 112
  • Варна

Ако няма малки частици в него,а е гладък ще стане.Ако прецениш че ти е много гъст си отлей малко и го разреди,за да работиш по лесно.
Някой беше ползвал бетон контакт и беше станало мазало... Но май беше в първите теми.

# 113
Ужас  Confused

Ще търся Боро, да ми е мирна главата.

# 114
  • Варна
Ужас  Confused

Мисля и Боро имат грунд за бетон, по-скоро ти трябва някакав грунд преди боя май  newsm78

# 115
  • София-в сърцата на моите деца
Ужас  Confused

Мисля и Боро имат грунд за бетон, по-скоро ти трябва някакав грунд преди боя май  newsm78
Боро контакт е изпробван и е най-сигурен!Не експериментирайте Peace

# 116
# 117
Да или всеки контактен грунд изглеждащ по този начин(като консистенция)независимо от фирмата производител.

# 118
  • София-в сърцата на моите деца
Това,да,но го има в опаковки от 1литър Peace

# 119
Да, тази я видях, хареса ми. Само че с тоя мраморен плот мн ще тежи   Rolling Eyes.

кия, ще намерим Simple Smile

Според мен е ниска, холна маса. На мен ми трябва висока, за бюро.
vi_ki, да, ще се появи от някъде. Аз и хич не бързам де, та не съм се активизирала да търся засега...Дано твоята те намери по-бързо Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт