Поликистозни яйчници, липса на менструация и забременяване.

• 1 303
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте,  от както ми е дошла първата менструация ( на 13 години) до сега винаги ми е била нередовна. Но допреди 1 година си идваше всеки месец, а от тогава без хапчета не се появява. Пиех Дуфастон и всичко беше наред, идваше ми на 29 дни, но реших да го спра, за да видя дали ще ми дойде без лекарства. И от тогава... нищо... вече 2 месеца не ми е идвало. Само в дните, в които трябва да ми дойде имам кафеникаво зацапване за по 1-2 дни. Имам поликистозни яйчници. С мъжът ми решихме да си имаме бебче  и от малко повече от седмица работим по въпроса. Та интересувам се възможно ли е да забременея, като не ми е идвало от 2 месеца. Все още не знам дали имам овулация, от няколко дни меря БТ и е между 36,4- 36,3. Вчера правих тест за О. , но беше отрицателен. Смятам да опитаме 1-2 месеца така и ако не се получи ще отида на гинеколог...
Ако може Вие да ми дадете някакъв съвет...
Благодаря предварително  Hug

# 1
Здравейте!

В удобно за Вас време е препоръчително да посетите специалист по репродуктивна медицина, който да Ви консултира и назначи съответните изследвания. Синдромът на поликистозните яйчници изисква регулярно наблюдение от акушер-гинеколог, особено когато желаете бременност.
От разстояние и по интернет, без пряк гинекологичен преглед, трудно бихме могли да дадем компетентно мнение какви са шансовете Ви за спонтанно забременяване.

Поздрави,
Екип на АГ болница "Д-р Щерев"

# 2
Това ще го направя със сигурност, но ме интересуваше вашето мнение.
Благодаря все пак.

Общи условия

Активация на акаунт