pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 787
  • 744
  •   1
Отговори
# 375
Ако може едно мнение от по-запознатите комбинацията от FILORGA PIGMENT PERFECT и новия крем с UV който се очаква през май дали ще е добра и дали няма да е късно вече newsm78
ползвала съм  мезо уайт миналата година и сякаш се поизчисти лицето ми от петна, но то колко е една опаковка 20 мл, а по напред в темата  denis_d в коментар посочи, че PIGMENT PERFECT работи повече в тази посока! Благодаря предварително  bouquet
denis_d ще се върна да прочета и схемата с добавките... в iherb четох Peace

Последна редакция: пн, 22 апр 2013, 23:35 от ahat

# 376
  • София

И да попитам за отзиви за лифтинг серията на Деларом?

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/delarom/24881-delarom-creme … 401399565854.html
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/delarom/24879-delarom-serum … 401399566165.html

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 09:18 от Иля

# 377
  • София

Супер е!
Съдържа специфичните молекули Дорминс, които забавят стареенето + НА  / което са мен е достатъчно Simple Smile/
Иначе - хубава консистенция, попива добре, не оставя следи, прави кожата мека, гладка и равна.
Стяга кожата, изравнява тена, хидратира много добре - в дълбочина, и ухае много приятно

# 378
  • София
Ако може едно мнение от по-запознатите комбинацията от FILORGA PIGMENT PERFECT и новия крем с UV който се очаква през май дали ще е добра и дали няма да е късно вече newsm78
ползвала съм  мезо уайт миналата година и сякаш се поизчисти лицето ми от петна, но то колко е една опаковка 20 мл, а по напред в темата  denis_d в коментар посочи, че PIGMENT PERFECT работи повече в тази посока! Благодаря предварително  bouquet
denis_d ще се върна да прочета и схемата с добавките... в iherb четох Peace

Рigment perfect   - нанасяш сутрин и вечер под крема - лице, околоочите, шията.
Може да се ползва с кремове с УВ зашита.
Защо да е късно?! Той действа на момента  - предпазва от интензивно и неравномерно натрупване на меланин и - едновременно с това, повлиява и вече образуваните пигментации.

Всички жени над 40 год. задължително трябва да го ползват Simple Smile

Добавките са много важни за УВ защита на кожата - опитай една година  и сама ще се убедиш
Само Акай да пиеш и ще видиш какъв ефект има

# 379
  • София
denis_d, много благодаря за отзивите!   bouquet
Със сигурност ще си поръчам серията.

# 380
  • Бургас
Здравейте, бих искала да помоля за покана vista_bs@abv.bg Благодаря  Hug

# 381
denis_d много благодаря Heart Eyes отзивчива както винаги във всички теми  и как имаш търпение за  многобройните въпроси bouquet Ще го поръчам този PIGMENT PERFECT - в групата на задължително ползващите съм  Hugпросто се чудех докато изчакам и новия крем да не закъснея да стане много слънчево...мислех че и той като избелващите се ползва в по-студеното! Благодаря за разясненията как се ползва, за ефекта не се съмнявам каквото сте препоръчали на марката, което съм ползвала е супер Peace
Отивам пак да чета за тези палмови плодове  Акай, че са много видове продукти и докато се ориентирам  много bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: ср, 24 апр 2013, 23:38 от ahat

# 382
  • София
                                                      Промоции  м. Май

промоцията е удължена

Валидни до 31/05/2013

# 383
Denis_d, имам нужда от съвет  Praynig
свършва ми крема (дневния) и се чудя с какво да го заменя. В момента ползвам Кларинс : http://www.clarins.co.uk/Multi-Active-Day-Early-Wrinkle-Correcti … B,pd.html?start=5
не мога да кажа, че съм във възторг, съвсем обикновен крем, добре попива, ефект върху фините линии не виждам.
На 32 год. съм почти, с нормална кожа (някой път чувствителна  Simple Smile ), имам няколко фини линии по челото, мимически от усмивка около устата.
Искам хидратация и изглаждане на тези линии, преди да са станали на истински бръчки  Laughing
Какво ще ми препоръчаш? (ценови таван - 50 евро)
Благодаря предварително   bouquet

# 384
  • София
*Мариана*
Iso Age   на Филорга, но е добре първо да го пробваш - вземи си тестер от някоя аптека

# 385
*Мариана*
Iso Age   на Филорга, но е добре първо да го пробваш - вземи си тестер от някоя аптека
Благодаря, остана да го намеря в някоя аптека. Ако ли не... или риск печели, риск губи или ще питам за други предложения  Hug

# 386
*Мариана*
Чета разни мнения за този крем... не е ли за 40+  newsm78

Я си кажете годините, моля, тези, които го ползвате  Hug

# 387
  • София

Слънцезащитният крем на Филорга е  наличен

FILORGA UV-DEFENCE 50SPF 40ML

# 388
  • София
*Мариана*
Чета разни мнения за този крем... не е ли за 40+  newsm78

Я си кажете годините, моля, тези, които го ползвате  Hug

Козметиката на Филорга не е строго обвързана с възрастта, а с това, от което кожата се нуждае -  съобразено със състоянието и в момента.
Iso Age  осен дълбока хидратация. подхранване и регенерация на кожата, подпомага и липидния слой
Ако ти трябва само хидратация - по-подходящ е Хидра-Филъра

# 389
  • София
Този слъцезащитен е много евтин  newsm78 Нали щеше да е 35 евро...или пускат новите продукти на промоционална цена....
И Time Filler MAT е наличен също  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт