pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 823
  • 744
  •   1
Отговори
# 390
  • FRANCE
Къде? Аз намирам само time filer?
A taime filer mat подходящ ли е за смесена кожа (която си е направо мазна в Т зоната през лятото?

# 391
  • София
Къде? Аз намирам само time filer?
A taime filer mat подходящ ли е за смесена кожа (която си е направо мазна в Т зоната през лятото?

TIME-FILLER MAT

Да, става - той е за мазна, проблемна кожа

# 392
  • FRANCE
Супер, много благодаря

# 393
Момичета, запознати ли сте с хранителните добавки за удължаване на загара/ предпазване на кожата от слънце/ автобронзанти:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/1030-compements-alimentaires
Снощи четох мненията за всички в сайта, има някой много хвалени... Аз искам нещо, което да действа като автобронзант и против фитостареене... Не съм сигурна дали имам нужда и въобще не съм запозната със страничните ефекти  Confused само за единия продукт разбрах, че действал като лаксатив, но ако е само това - не ме притеснява.
Всяко мнение ще ми бъде от полза, за което предварително благодаря   bouquet

# 394
Мерси за поканата  newsm51

не ми разрешава да поръчам  TIME-FILLER MAT до БГ  Sad

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 13:15 от alex_jp

# 395
  • До сърцето...
не ми разрешава да поръчам  TIME-FILLER MAT до БГ  Sad

На мен не ми разрешава никакъв продукт на Филорга да поръчам. Направо съм възмутена  Twisted Evil

Може ли да се поръчва до Англия, не намирам в падащото меню за страна UK  newsm78

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 16:10 от Radika

# 396
  • София
Най-вероятно е някакъв бъг в сайта
Писах им

Има  проблем със сайта от известно време 

# 397
Здравейте,
Следя темата от известно време, и виждам че мога да питам да ми препоръчате продукт, досега не съм ползвала Филорга, но се запалих и бих си поръчала нещо за лятото. На 40 г съм, кожата ми е Т-зона мазничка, нормална към мазна, появяват ми се петна особено през лятото, досега ползвах козметика Colline  и Avene /фактор 50+/, имам не особено добра кожа, моля да ми препоръчате нещо, ползвам и  фондьотен, но бих пробвала и ВВ крем.
Предварително благодаря, и да помоля за покана - благодаря, получих!

Последна редакция: чт, 09 май 2013, 17:57 от Jane2013

# 398
  • София
  Jane2013

ВВ кремът е невероятен, но ако имаш повече несъвършенства по кожата, може да не ти е достатъчен, т.е не може да замени фон дьо тена. Ако имаш малко  и леки  / като интензивност/ пигментации е добър избор. Може да си вземеш тестер от някоя аптека и да пробваш

Препоръчвам ти Тайм-Филъра, който може да се ползва като дневен, нощен и околоочен.

# 399
  • София
 Зравейте  Hugползвали ли сте FILORGA LIP STRUCTURE   Rolling Eyes има ли ефект

# 400
  • София
                                          НОВ продукт  на   FILORGA

DEEP - FILL ®
   Ретуш на бръчките от ново поколение

Лаборатории FILORGA, с техния опит в медицинската  естетика, са разработили нов продукт:  DEEP-FILL ® - грижа за бръчките, който е в състояние да попълни бръчките, благодарение на тройното си действие:
1. Биологично: чрез мощен актив, който увеличава синтеза на основните компоненти на поддържащите тъкани на кожата, като хиалуронова киселина и фибронектин за изглаждане на повърхността на кожата.
2. Механично: еластомери с ефект механично запълване обема на бръчките
3. Оптично: чрез меко размития фокус на бръчките се постига  незабавна оптична корекция и видим ефект на попълване.

Бръчки на лицето са смекчени и намалени, кожата изглежда по-млада, линиите са омекотени и загладени.

# 401
  • София

Има ефект, ако се ползва постоянно и по-продължително време, проблема е че много бързо свършва Simple Smile
На мен това не ми допадна - не разбрах кога свърши

# 402

Аз си бях поръчала това чудо и го ползвам от месец някъде(пазя си го само като излизам)Наистина има ефект в-у устните,набъбват все едно са лекичко правени,но четох в коментарите,че бързо свършвало Sad  а черната част някак си тушира назолабиалните (или други)бръчки.

# 403
                                          НОВ продукт  на   FILORGA

DEEP - FILL ®
   Ретуш на бръчките от ново поколение

Лаборатории FILORGA, с техния опит в медицинската  естетика, са разработили нов продукт:  DEEP-FILL ® - грижа за бръчките, който е в състояние да попълни бръчките, благодарение на тройното си действие:
1. Биологично: чрез мощен актив, който увеличава синтеза на основните компоненти на поддържащите тъкани на кожата, като хиалуронова киселина и фибронектин за изглаждане на повърхността на кожата.
2. Механично: еластомери с ефект механично запълване обема на бръчките
3. Оптично: чрез меко размития фокус на бръчките се постига  незабавна оптична корекция и видим ефект на попълване.

Бръчки на лицето са смекчени и намалени, кожата изглежда по-млада, линиите са омекотени и загладени.

Това подобно ли е на http://www.filorga.com/en/details_produit.php?id_articles=79-този продукт?

# 404
  • София
liu jo, на мен ми изглежда като нова версия на същия продукт  Grinning
Иначе една седмица вече го ползвам (това от твоя линк), но ефект засега няма Sad
Което ме разочарова след коментарите на a.l.e.n.a., при която от първия път имало разлика. Аз го ползвам и сутрин, и вечер върху назолабиалните бръчки и 1-2 на челото.

Общи условия

Активация на акаунт