pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 858
  • 744
  •   1
Отговори
# 405
Привет момичета, може ли покана , на лични ще дам мейл за да не ме нападнат ботове, че веднъж вече ми се случи.

# 406
Lodsi,и аз така реших.За назолабиалната гънка при мен имаше ефект от "писалката"+Хидрофилъра-миналото лято в съчетание,но накъде след около месец ползване-със сестра ми не се бяхме виждали около месец и като ме видя каза,че има "уау"разлика Grinning

# 407
  • София
A, то за един месец и с Дийп фил-а може да има ефект, ще видим Simple Smile
А кое е "писалката"

# 408
# 409
  • София
Благодаря   bouquet Подозирах, че за това става дума.

# 410
Срещнах в темата този продуктhttp://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/27082-filorga-uv-de … 401320664922.html Може ли да се ползва под/ над тайм- филъра на Филорга? Или е "плажен продукт"?
И с молба за покана в сайта Praynig

# 411
  • Wolwedans
Срещнах в темата този продуктhttp://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/27082-filorga-uv-de … 401320664922.html Може ли да се ползва под/ над тайм- филъра на Филорга? Или е "плажен продукт"?
И с молба за покана в сайта Praynig
Може, от 2-3 дни го ползвам по този начин, под дневния крем Peace

# 412
Слънцезащитният продукт не се ли нанася НАД дневния крем?  newsm78

# 413
  • Wolwedans
Слънцезащитният продукт не се ли нанася НАД дневния крем?  newsm78
Така ми препоръча дерматолог, но не ангажирам никой с мнението си.

# 414
  • на последния етаж
позволявам си да копирам и тук въпроса си от другата тема - моля за вашето компетентно мнение:
denis_d, и аз бих искала да помоля за съвет и насока какво да подбера. Исках да се консултирам в Ремедиум днес, търсех и тестери, но имаха само от ББ крема, а консултантката въобще не беше наясно с продуктите на Филорга. Кожата ми е на 33, нормална, със склонност към омазняване в Т-зоната, но според мен дехидратирана (усещам опъване след като я измия), вече се забелязва пачи крак и изразени назолабиални гънки. Кожата ми е много светла, с лунички.
Благодаря!   bouquet

И моля за покана. Simple Smile

# 415
  • София
За продукта:
FILORGA MESOTHERAPIST SOLUTION + ROLLER

иглите на ролера са дълги 0.25mm и са 540бр.

# 416
  • Sofia
Здравейте!

Мисля да поръчам козметика на Филорга. Може ли да ми изпратите покана?

Мерси предварително!

# 417
Моля, препоръчайте ми слънцезащитен крем без парабени и т.н. по голяма опаковка ~ 300, 400 мл. Благодаря предварително! Може ли и покана също така и мнение, дали този е подходящ? http://www.pharmashopdiscount.com/fr/solaires/24791-vichy-spray- … 337871323639.html , например

# 418
  • Бургас
Моля за покана   bouquet

# 419
      И аз моля за покана, пък после ще се похваля и с резултати. Благодаря предварително!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт