pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 593
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
  • До сърцето...
Момичета, съжалявам, че се намесвам в друга тема, но до края на седмицата ТУК има намаление на Filorga.
Доставката до БГ е безплатна при суми над € 149.  При по-малки суми, доставката е € 13.50
Много изгодни цени са с намалението и БД, а пристигат до БГ за седмица  Hug

# 646
  • София
В кой сайт е намаленито? Линкът води към www.radikal-foto.ru  newsm78

# 647
  • Wolwedans
В кой сайт е намаленито? Линкът води към www.radikal-foto.ru  newsm78
пРИ мен отваря http://www.cocooncenter.co.uk/

# 648
  • София
Да, и при мен се оправи Simple Smile Разгледах, но във Фармашоп 10% намаление е по-изгодно отколкото тук Wink

# 649
  • До сърцето...
Да, и при мен се оправи Simple Smile Разгледах, но във Фармашоп 10% намаление е по-изгодно отколкото тук Wink

Всеки сам си решава, разбира се  Peace

FILORGA SLEEP PEEL - във Фармашопа е € 39.70, а с намалението е € 37.71.

Аз лично, при приблизително равни цени, предпочитам тракинг номер до БГ, дирекната доставка (от Фармашопа съм ползвала превозвач),  и безплатната такава (поръчахме си с приятелки заедно).

Но пак казвам, всеки си знае  Hug

# 650
  • Пловдив
Radika трудно е да убедиш някого да гледа малко по-напред от разликата в 2-5 евро на продукта.
Кокун също имат система за трупане на точки, имат и безплатна доставка и лимита им в кг е доста висок, позволява да се комбинира с хора.
Аз си поръчвам и от двата сайта доста успешно и продуктите ми не са имали разлики в цените, човек си следи и толкова.

п.п Кокуна опаковат безупречно! Фармашопа...имала съм почти във всеки кашон счупени продукти, омачкани опаковки, възстановяват сума, но иди обяснявай на хората, с които поръчвате какъв сайт си им споделил...един път 1 литър душ гел се беше спукал, разсипал върху мои и на приятелки продукти..еми, не е много приятно. Naughty

# 651
В сряда поръчах от кокун и вчера поръчката беше на вратата с dhl. Благодаря на Radika   bouquet, че ми показа промоцията, от няколко дни се каних да поръчам. Това ми е третата поръчка от тях и съм много доволна.

# 652
Момичета,кой е верният сайт-cocoomcenter.com  или   cocooncenter.co,uk ?

# 653
  • До сърцето...
Момичета,кой е верният сайт - cocoomcenter.com  или   cocooncenter.co,uk ?

Сocooncenter е френска онлайн аптека.
cocooncenter.co.uk e английският сайт;
cocooncenter.com е френският сайт.

Аналогични са като предложения, условия, промоции и всичко останало.

Последна редакция: нд, 10 ное 2013, 00:27 от Radika

# 654
RADIKA,благодаря!

# 655
  • София
Filorga Eye Recover 
маска за очи за борба с признаците на умора

Подуване, зачервени очи, подпухналост, сенки под очите, отпусната кожа  и торбичките под очите могат да бъдат елиминирани само за 15 минути с лепенките за очи на Филорга, които са идеални за сутрешно приложение, само минути преди  излизане
Filorga Eye Recover  - комлект от лепенки за ляво и дясно око, които се закрепват лесно на кожата под очите
Активните съставки се абсорбират бързо в кожата, действат моментално, освежават очите само за 15 минути.
Гелът изпълва кожата със свежест и ре-енергизира контура на окото, изглажда бръчките, стяга и заглажда клепача, вит. PP  и богатия екстракт от мая намаляват сенките под очите, водата от метличина облекчава подпухналостта и успокоява дразненето, а лайката успокоява и релаксира кожата. Екстрактът от Сладък корен има  мощно противовъзпалително  действие, намалява и облекчава зачервяванията и подуването на клепачите.
Лепенките са предназначени да се използват в продължение на 15 минути  -  2 или 3 пъти седмично.
В опаковка: 30 броя за 15 приложения

# 656
  • София
Комплект от 4 продукта на много изгодна цена:

FILORGA TROUSSE DECOUVERTE

13,41 €
                                  ако се поръчат 3 комплекта се получава
Meso-Mask  15мл        - 45мл
Time-filler   15мл        - 45мл
Meso+         10мл       - 30мл
Optim-eyes   4мл        - 12мл

за сума      40,23 €  Peace