pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 819
  • 744
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Здравейте, може ли една покана?Simple Smile  

Последна редакция: чт, 27 сеп 2012, 18:06 от ViaLuminosa

# 61
  • Варна
Може ли една покана и за мен?   bouquet

sozonova@mail.bg

# 62
  • София
Новите Промоции за м. Октомври

# 63
  • София
FILORGA  Time-Filler ®     вече е наличен!

# 64
Нещо ми се струва, че са махнали Sleep and Peel от страницата...

# 65
  • София
До няколко дни ще са налични  /имали някакъв проблем/
Извиняват се 

# 66
Здравейте, регистрирах се в сайта, поръчвала съм и вече имам натрупани 59 точки от това, което съм поръчала. Но не знам френски и не мога да разбера как да ги използвам. Пише нещо Transformer mes points en un bon de réduction de 11,80 €, което с помощта на гугъл транслейт разбирам, че мога да получа ваучер за 11.80. Но за какво мога да използвам този ваучер? За всички категории стоки или само за някои? Има ли някакви общи условия за натрупаните точки, където това може да се прочете? Ако обменя точките за ваучер, колко време имам, за да го използвам? Моля тези, които поръчат редовно, да споделят опит.

# 67
  • София
Здравейте, регистрирах се в сайта, поръчвала съм и вече имам натрупани 59 точки от това, което съм поръчала. Но не знам френски и не мога да разбера как да ги използвам. Пише нещо Transformer mes points en un bon de réduction de 11,80 €, което с помощта на гугъл транслейт разбирам, че мога да получа ваучер за 11.80. Но за какво мога да използвам този ваучер? За всички категории стоки или само за някои? Има ли някакви общи условия за натрупаните точки, където това може да се прочете? Ако обменя точките за ваучер, колко време имам, за да го използвам? Моля тези, които поръчат редовно, да споделят опит.

Ако обмениш точките за Ваучер - ще ти бъде посочено до коя дата е валиден
Може да го използваш за някоя от следващите си поръчки / въдеждаш номера в полето - както се използва кода от поканата за регистрация/

# 68
Мерси! Значи важи за всякакви поръчки от сайта, а не само за определени категории продукти, супер.

# 69
  • София
Мерси! Значи важи за всякакви поръчки от сайта, а не само за определени категории продукти, супер.
Да - за всичко, което предлагат

# 70
Здравейте!
Пробвах тестерите на Filorga и бих искала да си поръчам Iso age от  pharmashopdiscount.com.Някой може ли да ми изпрати покана на r.tosheva@hotmail.com?Благодаря

# 71
Здравейте, имам още един въпрос и се надявам да ми помогнете. Имам направена поръчка и тракинг номер на Colissimo. Проверявам непрекъснато на сайта им, но винаги ми казва, че пратката още е в страната на прозход, т.е. не е напуснала още Франция. И така е от 17.10 насам. Това нормално ли е, имам ли основание да се тревожа? Поръчката е пусната на 14.10.

# 72
  • София
Здравейте, имам още един въпрос и се надявам да ми помогнете. Имам направена поръчка и тракинг номер на Colissimo. Проверявам непрекъснато на сайта им, но винаги ми казва, че пратката още е в страната на прозход, т.е. не е напуснала още Франция. И така е от 17.10 насам. Това нормално ли е, имам ли основание да се тревожа? Поръчката е пусната на 14.10.

Не е много нормално
Много често пратката пътува, но не я отразяват - както  ФР поши, така и БГ Пощите
Провери в Пощата - само да не са я върнали, защото и това може да се случи

# 73
Благодаря ти, Денис, много си отзивчива!
Ще мина днес през пощенския клон в нашия квартал (предполагам, че там трябва да проверя, а не в централна поща). Дано да ми кажат нещо, защото нямам получено известие от тях за получена пратка:(
Надявам се да не са ми върнали пратката наобратно, че не знам какво ще правя тогава.

# 74
  • София
Благодаря ти, Денис, много си отзивчива!
Ще мина днес през пощенския клон в нашия квартал (предполагам, че там трябва да проверя, а не в централна поща). Дано да ми кажат нещо, защото нямам получено известие от тях за получена пратка:(
Надявам се да не са ми върнали пратката наобратно, че не знам какво ще правя тогава.

Да, търсиш я в във вашия Пощенски клон
Носи тракинг номера, за да проверят и те какво става с пратката
Пожелавам ти да те чака  в Пощата Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт