pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 816
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Честита Коледа!

Момичета, получих вчера подарък от приятеля ми комплект на Филорга, поръчан от сайта. Този комплект:

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/23747-filorga-pack- … s-et-iso-age.html

Проблемът е, че Sleep & Peel дойде в много странно състояние - картонената кутията отвътре беше разкъсана, а самият крем беше без защитно алуминиево фолио на бурканчето. Т.е. кремът изглежда като отварян и дори може би ползван.  Tired

Написах оплакване в сайта и поисках замяна на продукта. Ако някой има подобен опит, ще се радвам да сподели дали е успял да подмени продукта и дали е минало сравнително бързо и безпроблемно.

# 136
  • Пловдив
аз съм имала счупени продукти, зареждат ми сметката с цената на продукта, чак да ти го заменят и изпратят до бг на мен не ми се е случвало. снимам, пращам снимки и те пращат ваучер.

# 137
  • София
Снимаш и изпращаш снимките, ако щетите са видими - изпращат ваучер.
Ако не са, се разбирате и изпращаш продукта да ти го сменят / с фактурата, и всички опаковки/

Ако не пазиш опаковките - не става, не приемат продукта
Зареди се с търпение отнема доста време - най-малко 30 дни

Ч е с т и т а   К о л е д а !

# 138
Благодаря много за отговора!

Направих снимки още онзи ден - повредена кутия, липсващо алуминиево фолио и сравнения с нормалното състояние на Iso Age.

От опаковката единствено липсва покривния целуфан/фолио върху картонената кутията на крема, предполагам не е проблем? Иначе опаковах всичко както си беше.

Просто не мога да си обясня причината кремът да е отворен и с разкъсана кутия отвътре.. Чудя се дали някой им го е връщал и е опакован отново или и аз не знам...  Rolling Eyes

# 139
  • Пловдив
да, може. макар, че за крем е странно да върнеш. французите връщат доста, аз имах такъв епилатор от ларедут пратен, без кутия, само в прозрачната пласмасова кутия сложен..но нов и не съм правила проблем, нищо му няма.

# 140
Здравейте и честита Коледа Simple Smile! След като изчетох темата, се спрях на три продукта, които бих искала да поръчам. Прочетох добри отзиви за Тайм-Филъра и Оптим-Айс кремовете на Филорга, но се колебая за този серум:
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute-dermatherm-/605-derm … 760144521164.html

Бих искала мнения от някоя от вас, която го е ползвала - наистина ли има такъв моментален ефект и какъв е точно той, как е като консистенция и усещане върху кожата, лепне ли и може ли да се използва самостоятелно без крем върху него или попива напълно и не е достатъчен? Извинявам се, че ви затрупах с въпроси и предварително благодаря Hug!

# 141
Здравейте,
извинявам се за въпроса, но искам да попитам - всички ли поръчвате до БГ, или ползвате и превозвач?
Защото като гледам доставката е доста сериозна и така напълно ми се обезмисля поръчката, въпреки че продуктите, които искам в сайта са на по-ниска цена от БГ.

# 142
  • ВАРНА
Здравейте,
извинявам се за въпроса, но искам да попитам - всички ли поръчвате до БГ, или ползвате и превозвач?
Защото като гледам доставката е доста сериозна и така напълно ми се обезмисля поръчката, въпреки че продуктите, които искам в сайта са на по-ниска цена от БГ.

И аз това се питам,мислех да поръчам на Лиерак ХидроХроно кремчето,но тук е на същата,тези на Филорга не са ми познати,къде мога да прочета повече на български? или ако можете да ме насочите за крем за 30г кожа,сега за зимата е по-скоро нормална към суха,но не искам да е мазен,по възможност против мимически бръчки  Blush Ще се връщам да чета темата,но ще се радвам и на някои предложения,че и на Мустела против стрии за бременни съм си харесала на оферта http://www.pharmashopdiscount.com/fr/mustella/20329-mustele-verg … 504105020545.html Тъкмо да си мажа шкембенцето докато расте  Mr. Green

# 143
Аз искам ако може да ми препоръчате и нощен крем.
Със суха към нормална кожа съм, години 28, след няколко месеца ще станат 29г.
Имам склонност и към тъмни кръгове под очите, но околоочния все го забравям. )

# 144
  • Пловдив
Доставката сега е друга - до момента беше 16.9 евро и без ограничение на кг. Ние като се събирахме по 5-6 приятелки и делим 3 евро, реално имаме по 10-15 продукта, тотално си заслужаваше...сега обаче рев и сълзи...при изключителна оферта само бих поръчала.  Confused

околоочен на Nuxe е хубав за някого, който не е ползвал и е млад и по-скоро хидратира и освежава. Т.е за мен ми харесва, не е сериозен околоочен обаче.

За друго не мога нищо да кажа, аз не ползвам дневен и нощен, а само един крем, в момента на Caudalie хидратиращия -леко по-тежък от на авен и биодерма е, доволна съм, защото е подходящ за зимата за моята кожа (нормална с леки сухи местенца на бузите)

Филорга за мен са по-добри от Лиерак(по мнение на майка ми, с която имаме еднаква кожа) и по-походящи за жени над 35-40 години. Майка ми ги ползва активно, както и Мене моа, Лиерак черната серия и т.н. - доволна от Филорга!
Аз съм ползвала от тестери хидра хроно (на Филорга май също така се казваше), което е малко по-походящо според мен за по-млада кожа, може и да се бъркам от надписа "хидра"...Но ми харесва като текстура. Бих си го купила.

На Мустела за стрии съм го поръчвала за една приятелка два пъти - супер доволна е от резултата и цената му. Аз към Мустела имам резерви откакто имаха различни продукти за източна европа и западна, но сега май го няма това. За детето и себе си ползвам най-вече Авен, уриаж, Биодерма, Адерма. Сменям ги, харесвам различни продукти на всяка от тази марка и съм станала супер съветник и идват да ми гледат кремовете, с които съм затрупана други майки.  Laughing

# 145
  • ВАРНА
На мен аптечните серии са ми познати :
Виши - хидратиращите серии ми идват слаби за бръчиците,Миокин ми идва мазен
ларош - Хидрафаз лежер ми е идеален като текстура,обаче няма противобръчкова грижа  Rolling Eyes
Галеник - месажер са ползвала преди,не беше лош,но сега ми дразни
Авен - компенсиращия богат крем за зимата ми идва добре,но ми се иска по-активна противобръчкова грижа за челото,имам мимически бръчки
Нукс - Марвеланс серум ,Нирванеск серията - също не съм особено впечатлена,освен това ме дразни аромата

бях ползвала тестерче на Хидра-хроно на Лиерак и ми понесе добре,затова ми се искаше да опитам,но поне от сайта ако е май не си заслужава поръчката  newsm78

# 146
  • Пловдив
Моргана, Лиерак, Биодерма, Уриаж и още няколко марки пускат през месец-два минус 20 процента на всичко. Лиерак имаха целия декември,определено си заслужаваше, особено за скъпите серии. Изчакай ако не ти е спешно и само да пробваш Simple Smile
А филорга ако тестваш в аптека и ти допадне - също имат промоции.
Всяка събота и неделя има промени по промоциите - или нови или допълнителни - следете банерите.

# 147
От няколко месеца ползвам Филорга и виждам ефекта. Изо Ейдж обаче ми идва малко мазен, с Хидра Филър е по-добре, защото не е толкова мазен. Някой знае ли каква е разликата в действието им и кой от тях за какво е? На тридесет и няколко съм, но имам мимически бръчки

# 148
Доставката сега е друга - до момента беше 16.9 евро и без ограничение на кг. Ние като се събирахме по 5-6 приятелки и делим 3 евро, реално имаме по 10-15 продукта, тотално си заслужаваше...сега обаче рев и сълзи...при изключителна оферта само бих поръчала.  Confused

Не си ли струва пак да го правите за Филорга? Цените им в БГ са доста по-високи

# 149
  • София
Аз искам ако може да ми препоръчате и нощен крем.
Със суха към нормална кожа съм, години 28, след няколко месеца ще станат 29г.
Имам склонност и към тъмни кръгове под очите, но околоочния все го забравям. )
Нощен крем - на Филорга SLEEP & PEEL - много нежна и приятна, лека текстура, фино ексфолира кожата, изратнява тена, премахва малките несъвършенства и по-фините бръчки /ако има такива/. Идеален е да се ползва точно сега преди пролетта и лятото - много добре регенерира, обновява кожата
Дори и а не го ползваш след това постоянно - сега може да го ползваш и като терапия за кожата / не само нощен крем/. Така, ще имаш  представа как действа козметиката на Филорга.  
Кремът ще ти стигне почти за 2 месеца, време достатъчно за да прецениш ефекта.
Като дневен, може да ползваш и Хидра-Филъра на Филорга  или някой друг - но трябва да се внимава в избора - напр. в никакъв случай Гарние - който ужасно запушва порите

ПП. Филорга не може да се обяснява - трябва да се пробва, а когато се използва по-дълго време, след това трудно се заменя с друга козметика.  Филорга е като инвестиция за по-млада, по-здрава и  с невероятен външен вид кожа -  след години. Младата кожа си изглежда добре и трудно може да се направи разлика, коя козметика и действа най-добре. Но след 35 год много бързо започва да губи хубавия си, свеж, младежки  вид. Затова е добре да се ползва козметика, която притежава всички характеристики да забави стареенето на кожата, действа в дълбочина, и има не само козметичен, но  и лечебен ефект

ППП. За тъмните кръгове под очите /ако не са симптом на здравословен проблем/ - определен хранителен режим и добавки за кожа

Общи условия

Активация на акаунт