pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 805
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Здравейте! изчетох темата,но не намерих много инфо за Hydra FILLER на FILORGA.моля тези,които са го ползвали да споделят мнение и да кажат за каква възраст е подходящ,тъй като в описанието пиши,че има и противобръчков ефект  Simple Smile

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 00:20 от nellissa

# 121
Аз писах няколко поста по-нагоре-ползвах го лятото -много съм доволна -тена ми се избистри ,кожата определено се освежи .Ползвах и "писалката"http://www.pharmashopdiscount.com/fr/filorga/25139-filorga-lip-s … 401351471100.html-при мен имаше много добър ефект съчетанието на двете -на 42години съм.
моето момче е с атопичен дерматит -за съжаление при него Ехомега-та на Адерма и Топиализ на SVR имаше точно обратен ефект.В момента ползвам друг крем-не е от сайта -много ни помага.

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 09:40 от liu jo

# 122
И при нас е наследство, не е никак страшно, появява се началото на зимния сезон - сухота по бузките и по веднъж и двамата направиха леки екземи колкото монета от 10 стотинки - с правен крем от аптеката изписан от дерматолог минават за седмица и нищо не се е връщало. Ежедневната козметика е биодерма ато + за баня, както и исис фарма емолиент балсам. С балсама ги мажа от време на време, когато усещам по-суха кожата.

# 123
  • София
Доставката до БГ е вече 17.90€   с тегло до 6 кг.  - отразено е вече и в сайта

# 124
  • Пловдив
ужас, сега вече се обезсмисли комбинирани поръчки, много купена стока и прочие! и цените от по 1 евро разлика като имат, каква файда! възмутена съм! вместо да става по-евтино, че сме ЕС , то по-зле! май това, което напоръчах преди няколко дни и вече пуснаха по старите тарифи, ще е последно!  Cry

# 125
Може ли някоя добра душа да ме покани - давам адрес на ЛС  bouquet

# 126
А над 6 кг? И има ли различни цени между доставката за БГ и други държави в ЕС?

# 127
  • София
А над 6 кг? И има ли различни цени между доставката за БГ и други държави в ЕС?

над 6 до 10кг = допълнителна такса 10Е

Да, има разлика, ето напр.
Belgique, Luxembourg: 7.90€ et 2.90€ à partir de 75€ pour des colis d'un poids total de moins de 6 KG.
Espagne: 12.90€ et 6.90€ à partir de 75€ pour des colis d'un poids total de moins de 6 KG.
UK, Italie: 14.90€ et 12.90€ à partir de 75€ pour des colis d'un poids total de moins de 6 KG.

# 128
  • Пловдив
оф, не може ли да протестираме Денис? Да напише, който знае писмо на френски от всички нас!  #Cussing out

# 129
Допълнително 1о евро не е малко...интересно дали научаваш за теглото в момента на поръчката или биваш сюрпризирана при получаването й. Също така е интересно дали опаковката се брои към теглото

# 130
Първо да благодаря на denis_d, че откликна на молбата ми за покана!  bouquet

И да се оплача от съпорта на сайта - оказа се, че фондьотенът, заради който се регистрирах липсва точно в моя цвят и днес им писах да ги питам ще го имат ли скоро в наличност. Отговарят бързо, но неучтиво, все едно, де (може да не им харесва, че не им пиша на френски). По-дразнещото е, че цял ден се опитват да ме убедят, че това и това са един и същ продукт. Обясних им подробно, че едното е минерална пудра, а другото (което ми трябва на мен, но №11) е ФДТ и че даже в официалния сайт на фирмата са два отделни продукта (пудра и ФДТ) и пак си държат на тяхното, т.е. упорито ми пращат линк към пудрата, за да видя, че имат №11 Laughing Накрая спряха да ми отговарят и си останах без информация ще зареждат ли скоро или да поръчвам от друго място (моят е на привършване, т.е. спешно ми е) newsm78

# 131
  • София
Можете ли да ми препоръчате от сайта добър BB cream и дали има значение типа на кожата при използване на такъв продукт?

Ако някой има представа дали трябва да се поставя някаква основа преди нанасяне на подобен продукт?
  bouquet

Последна редакция: пт, 21 дек 2012, 09:56 от Петифурче

# 132
Здравейте може ли една покана за сайта petq_f85@abv.bg.
Посъветвайте ме каква козматика да си взема за кожа с акне не много мазна засега съм ползвала Bioderma, Avene, Uriage, La roche posay, в момента позлавам, комбинация измиващ гел на Биодерма и крем на Юриаж А.Х.И. Искам да ги сменя и се чудя дали да не се върна на Ларош.

# 133
  • Пловдив
patrisia, имаш покана,
кожа с акне нямам, ползвала съм на авен за пъпки, но може да натиснеш акне в търсачката и излизат предложения за тестване.
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/recherche?orderby=position& … search_query=acne

# 134
  • София
Здравейте може ли една покана за сайта petq_f85@abv.bg.
Посъветвайте ме каква козматика да си взема за кожа с акне не много мазна засега съм ползвала Bioderma, Avene, Uriage, La roche posay, в момента позлавам, комбинация измиващ гел на Биодерма и крем на Юриаж А.Х.И. Искам да ги сменя и се чудя дали да не се върна на Ларош.

Знаеш ли каква е причината за акнето? Преди  бременността със СПКЯ ли беше?
Акнето е симптом - трябва да разбереш каква е причината и да се лекуваш

Общи условия

Активация на акаунт