pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 821
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Денис,
благодаря ти за изчерпателния отговор. От тези, които ми препоръчваш съм ползвала на Елизабет Ардън и Юриаж. От ЕА не съм особено очарована, а хидратантният крем на Юриаж след нанасяне оставя следи, не попива добре. Поне с мен е така.
Колебая се между http://www.pharmashopdiscount.com/fr/aquasource/23615-biotherm-b … 605540680254.html и http://www.pharmashopdiscount.com/fr/avene/2537-avene-hydrance-c … 282779206303.html и http://www.pharmashopdiscount.com/fr/lierac/23586-lierac-hydra-c … 508240202019.html. Според теб кой е по-добър?

Защо не вземеш тестери от някоя аптека, магазин... и да пробваш, аз и да ти предложа ще е според моята кожа  Simple Smile  - и трите са хубави, бих ги степенувала така:
Биотерм
Авен
Лиерак

# 106
  • София

А защо не хидратиращия на Филорга, като си доволна от тях?
п.п нещо не мога да го открия, да не би да го нямат, аз имам от тях мостри на него, хидра нещо пише на опаковката, но сега не мога да видя.

Цялата козметика на Филорга е и хидратираща - защото съдържа Хиалуронова киселина /НА/

Това  ли имаш предвид:
FILORGA HYDRA-FILLER 50ML

# 107
  • София
.....  denis_d може ли линк към крема на Биотерм  Hug

Имах предвид слънцезащитния крем на Биотерм:
BIOTHERM SUN VIVO SPF30 PROTECTION SOLAIRE ADN 50ML

но този също много ми хареса:
BIOTHERM SKIN VIVO SOIN REVERSIF ANTI-AGE PEAUX NORMALES 50 ML

и този серум
BIOTHERM SKIN ERGETIC CONCENTRE REPARATEUR 50 ML  с лек лифтинг ефект, 50мл. е, което е доста  - 2 месеца го ползвах, почти редовно

Чакам да намалят този серум BIOTHERM SKIN VIVO SERUM 50 ML, че отдавна му се каня  - има много добри отзиви и за него

# 108
# 109
  • Пловдив

п.п нещо не мога да го открия, да не би да го нямат, аз имам от тях мостри на него, хидра нещо пише на опаковката, но сега не мога да видя.

Цялата козметика на Филорга е и хидратираща - защото съдържа Хиалуронова киселина /НА/

Това  ли имаш предвид:
FILORGA HYDRA-FILLER 50ML

да, това, но не го намерих! добро е и мисля, че е подходящо и за малко по-млади от 35-40, нали?

# 110
  • София

За 35-40  поне - все пак подмладява с 10 год.  Confused

# 111
  • София
леле ще стана на 23г  Laughing

# 112
Аз съм супердоволна от хидрофилъра-ползвах го лятото,както и от "писалката"-за назолабиалната гънка-при мен определено има ефект.
Лично аз поставям козметиката на Лиерак на по-висока степен от Авен-доста "постни" като съставки-мноого стари рецептури,нищо иновативно и те ползват за база нефтени дериватиPARAFFINUM LIQUIDUM-в много от продуктите си.

# 113
Първите два съм ги ползвала. Авен са добри, но Филорга и Авен нямат общо, вторите са доста по-добри. Щом уриаж не ти попива много добре, заложи на лежер на Авен - той е много лек, тези флуиди ми се струват леко по-мазни на мен като съм пробвала от бюти зоун. А биотерм имах тестер - също ми допадат на мен.
В момента съм с хидратиращ на Caudalie - има аромат на нещо,  което не ми допада особено, но като текстура е лек (не прекалено) и за зимата е много добре.
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/beaute-caudalie/374-premier … 522930000013.html

Какво имаш предвид, че Авен са по-добри от Филоргата ли?
Знам, че е хубаво да се сменят марките кремове и козметика, затова търся друга толкова добра марка.

# 114
# 115
  • Пловдив
не, не, авен не са по-добрите, а филорга.

защо не и това, сега като си рових шкафа и го намерих използвано и се сетих, че е също толкова леко и приятно, освен това е с помпичка и така няма да хабиш ненужно количество, както се получава с кремовете в туби (поне аз като стисна някои път  ooooh!)

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/bioderma/2970-bioderma-hydr … 401343613389.html

за жалост биодерма сега имат хубава промоция и го нямат вече, после ще го пуснат пак като качат процентите...

и аз обичам да сменям козметиката, хидратиращи кремове имат почти всички фирми - разгледай ги и си харесай, пък после пак ще го смениш. Но от филорга като минеш на авен, ще усетиш, че авен са по-..обикновени да го нарека.

# 116
Здравейте,
Моля да ми изпратите покана, предварително благодаря - phsbg@mail.bg
Имате ли идея коя козметика е добра за проблемна (атопичен дерматит) бебешка кожа?

# 117
  • Пловдив
Калина, изпратих ти покана и доста подробно за ползваната от мен атопична козметика  Peace

# 118
Josefin, ако не ти е проблем ще ми е полезно да публикуваш тук твоя опит с атопичен дерматит. Мойте момчета имат такава диагноза и ползваме ISIS PHARMA и BIODERMA.

# 119
  • Пловдив
Аз ползвах триксера на Авен и Екзомега май се казваше на Адерма, като това състояние при нас си беше от възрастта и отчасти наследство заради кожата на баща й, изключително бяла и той има дерматит при смяната на сезоните, личната лекарка ми обясни, че с възрастта се израства (ние го имахме до 1 година) и след това изчезнаха петната и се мажем с "обикновените" кремове на медицинската козметика. Но определено по-добре се чувстваше с тези кремове, отколкото с обикновени хидратиращи, особено зимата, когато кожата става по-суха. Във ваната слагахме олиото на Биодерма (аз иначе с олио не съм мазала) и омекотяваше водата, къпехме в малко по-хладна и за по-кратко време, защото все пак водата изсушава и не е подходяща за деца с дерматит, особено сол НИКОГА не слагай, ние сложихме от кумова срама пред бабата няколко пъти...но не мисля, че солта има добър ефект за кожата!  ooooh!
Сега от студа бузките и се зачервяват и са по-сухи, веднага я мажа с адермата и след миене всеки път, за да не стане по-зле и да се напука.
Но нашия дерматит не го имам за сериозен, защото на братовчедка ми детето имаше два пъти по-сериозен и с рани чак, тя с мустела го мажеше, но ефект не бих казала, че имаше, израстна го и при него има наследство.

Общи условия

Активация на акаунт