pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 956
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Има проблем с транспорта. Всички чакат Габко. Ами дотогава?

# 526
Здравейте!Бихте ли ми предложили дневен,нощен и околоочен крем на Филорга?

На 38г съм със смесена до нормално кожа.Леко изразени  назолабиални и около очите бръчки.Леко отпуснат контур.Склонна е към черни точки и от време на време тип акне(от които имам 3-4 петна).Около очите имам тъмни кръгове,кожата там е финна и тънка.Забелязала съм,че когато пия повечко кафета сенките стават по дълбоки.

Спряла съм се на  BB 2,с матова кожа съм,Optim eyes,Sleep and peel,Iso-age,Time filler или Hидра филър,Мезо маската.

# 527
  • София
Здравейте!Бихте ли ми предложили дневен,нощен и околоочен крем на Филорга?

На 38г съм със смесена до нормално кожа.Леко изразени  назолабиални и около очите бръчки.Леко отпуснат контур.Склонна е към черни точки и от време на време тип акне(от които имам 3-4 петна).Около очите имам тъмни кръгове,кожата там е финна и тънка.Забелязала съм,че когато пия повечко кафета сенките стават по дълбоки.

Спряла съм се на  BB 2,с матова кожа съм,Optim eyes,Sleep and peel,Iso-age,Time filler или Hидра филър,Мезо маската.

Изборът ти е много добър  Peace

От Iso-age и  Time filler, според мен, трябва да си вземеш Time filler

# 528
Благодаря   bouquet.А BB под Time filler или самостоятелно се използва?

# 529
  • София
Благодаря   bouquet.А BB под Time filler или самостоятелно се използва?

Time filler  и след него е ББ крема

ББ кремът, може да ползваш и самостоятелно, ако през повечето време през деня си на открито, защото е с фактор 15 

# 530
  • Тука, под липите стари...
Нещо НОВО и на изгодна цена Simple Smile  -  2  комплекта

FILORGA COFFRET DECOUVERTE TIME-FILLER 50ML, който включва:
Crème Тime filler 50ml
Meso+ 10ml
Optim eyes 4ml
Meso mask 15ml

FILORGA COFFRET DECOUVERTE OPTIM EYES 15ml, който включва:
Оptim eyes  15ml
Meso+ 10ml
Тime filler 15ml

Денис, как се ориентираш в сайта кой продук от комплекта в какво количество е?
Харесвам ми първия комплект, но не съм сигурна в грамажа на Тайм филъра.

# 531
  • София
Информацията ми е предоставена от сайта  Peace

Тime filler е 50ml

# 532
  • София
Здравейте,
Мога ли да помоля някой за покана. Ще изпратя на лични е-мейл.

# 533
Здравейте,

Имам питане свързано с моята кожа. Аз съм на 34 год, а кожата на лицето ми е смесена до мазна. Все още се случва да се появи и някоя пъпка. Търся си дневен кред, който да е достатъчно хидратиращ, но не мазен, подходящ и за уморена кожа, със UV защита и против стареене. Има ли такова чудо?

# 534
denis_d може ли малко помощ Praynig
това ми го донесоха от франция - подарък
http://www.beaute-test.com/service/test_produit_filorga_serum_skin_structure.php  не намирам никакво инфо в нета - как се ползва и за каква възраст е?

може би не търся правилно, но ако не те затруднявам моля да ми помогнеш  bouquet

# 535
  • София
http://www.beaute-test.com/service/test_produit_filorga_serum_skin_structure.php  не намирам никакво инфо в нета - как се ползва и за каква възраст е?

може би не търся правилно, но ако не те затруднявам моля да ми помогнеш  bouquet

Супер подарък! Честито! Simple Smile
Аз го чакам с нетърпение, дано скоро да се появи в сайта

Ползва се под крема - за възраст над 35 г. поне / защото действа на колагена/
Преди време пуснах инфо за него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670250.465

Ще чакам да споделиш дали ти е харесал. Пий вит.С поне 300мг на ден и повече вода

# 536
  • София
Здравейте,

Имам питане свързано с моята кожа. Аз съм на 34 год, а кожата на лицето ми е смесена до мазна. Все още се случва да се появи и някоя пъпка. Търся си дневен кред, който да е достатъчно хидратиращ, но не мазен, подходящ и за уморена кожа, със UV защита и против стареене. Има ли такова чудо?
Ако кожата е проблемна, акнетична - Тайм Филър МАТ
Ако е само нормална към мазна - Хидра филър /по-лек крем/ или Тайм Филър
Sleep/Peel  - нощен, леко ексфолиращ
Meso Mask - маската за лице

# 537

Супер подарък! Честито! Simple Smile
Аз го чакам с нетърпение, дано скоро да се появи в сайта

Ползва се под крема - за възраст над 35 г. поне / защото действа на колагена/
Преди време пуснах инфо за него: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=670250.465

Ще чакам да споделиш дали ти е харесал. Пий вит.С поне 300мг на ден и повече вода

Благодаря  Hug значи е точно за мойта възраст и кожа, като мисля да си го комбинирам с хидра филъра. Ще пиша за резултата Peace

# 538
  • Пловдив
denis_d,Мезо и пилинг  терапията подходящи ли са за  бременни? И от кога е добре да се започнат- септември/октомври или трябва да е по студено?

# 539
  • София
denis_d,Мезо и пилинг  терапията подходящи ли са за  бременни? И от кога е добре да се започнат- септември/октомври или трябва да е по студено?

Мезо С терапията / за по-добър ефект -добре е да е по-студено/ става, но пилинга по-добре го остави за след раждането

Общи условия

Активация на акаунт