pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 2

• 65 571
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • София
denis_d има ли Iso-Age  Rolling Eyes   bouquet

# 676
  • в белята
Аз да попитам каква е разликата в цените в БГ и Франция ,една приятелка ми даде няколко мострички ,били са й ги дали в аптеката като пазарувала и неможеше да ми каже цени?Харесах си един комплект от Time -filler ,Optim-eyes i Sleep and peel и ще излезе за около 200 лв от сайта ,а тук колко е приблизително?
П.С Отговорих си на въпроса........според ФРамар за тях трябва да дам 345 лв  Sick Sick Sick
Може ли покана но на Л.С.

Последна редакция: чт, 12 дек 2013, 13:55 от г-жа Шапокляк

# 677
  • София
Не - спрян е от производство вече окончателно. Новата, по-добра формула е Тайм Филъра  Peace
Много е хубав Peace

# 678
  • София
Не - спрян е от производство вече окончателно. Новата, по-добра формула е Тайм Филъра  Peace
Много е хубав Peace
Thinkingаз в момента съм с хидра филтъра ...но нещо не можем да се разберем  Simple Smile

# 679
  • София
Аз да попитам каква е разликата в цените в БГ и Франция ,една приятелка ми даде няколко мострички ,били са й ги дали в аптеката като пазарувала и неможеше да ми каже цени?Харесах си един комплект от Time -filler ,Optim-eyes i Sleep and peel и ще излезе за около 200 лв от сайта ,а тук колко е приблизително?
Ето един ориентир за цената:
http://www.remedium.bg/?page_id=28&paging=1

# 680
  • София
Много е хубав Peace
Thinkingаз в момента съм с хидра филтъра ...но нещо не можем да се разберем  Simple Smile

Най-вероятно ти е много лек - той е за по-млада кожа - около 25 г. или за  много, много дехидратирана и според мен не може да се ползва като самостоятелен крем / ако си над 30 г. напр., но пак зависи и от кожата/

# 681
  • София

Нов продукт на FILORGA

TIME-Filler EYES ®
 - максимална корекция на околоония контур

Time-Filler Eyes ® е предназначен за кожа  около и над 30 год.
Този крем може да се използва ежедневно - сутрин и вечер,  за да се намалят едновременно всички признаци на стареене - вкл. стрес и умора - чрез неговото действие в четири насоки:
- клепачи
- бръчки
- хлътнали орбити
- тъмни  кръгове
с допълнителен бонус  -  стимулиране растежа на миглите
Time-Filler Eyes ® е идеалното допълнение към крема Time-Filler ® , който третира всички видове бръчки, независимо от техния произход

# 682
  • Пловдив
Денис,каква е разликата между новият продукт и оптим айс?
Според теб ще допълни ли мат крема?
Като една голяма фенка на Филорга този доста ме заинтригува Mr. Green

# 683
  • София
Денис,каква е разликата между новият продукт и оптим айс?
Според теб ще допълни ли мат крема?
Като една голяма фенка на Филорга този доста ме заинтригува Mr. Green

Имам само тази информация, но предполагам че съдържа Ботокс-пептиди / което е супер/ - съшо както Тайм Филъра
Да, може да се ползва и с Тайм -Филър МАТ

# 684
  • София
Може ли да помоля за покана на teta1976@abv.bg
Благодаря предварително!

# 685
  • в белята
Този нов тайм филър за очи имали го пуснат в сайта ,че нещо него видях ,а Бг дали го има вече?На мен най-голям проблем са ми очите ,че заради диоптрите много присвивам очите и бръчките там са ми силно изразени Sad

# 686
и аз с молба за покана  Simple Smile
sveta.popova@gmail.com

# 687
И аз ще ви помоля за покана! g_tankova@abv.bg    Praynig  bouquet

# 688
  • София
Може ли покана Simple Smile

nadezhda.petkova  ат абв.бг  Hug

# 689
Този Time Filler Eyes наличен ли е вече на сайта? Аз нещо не мога да го намеря за съжаление...

Общи условия

Активация на акаунт