Новите ни козметични похождения 28

• 58 768
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
  • Canada

Момичета, моля ви да ми препоръчате лак, коралов цвят /нещо на OPI, Essie, Revlon/. Вчера за пореден път се сдобих с такъв, който на изкуствената светлина в магазина и в шишето изглеждаше перфектния корал, но на нокти се оказа откровено кардиналско червено Rolling Eyes

# 121
lilij, мерси  Hug
Май наистина ще е най-удачно, аз снощи пробвах с клечка за уши не ми се получи и си довърших с пръсти, щедри количество, не ми влез в очите, поне не съм усетила лютене де, на сутринта май и при мен беше изчезнал, но почистих с тампонче и мицеларна вода за всеки случай Laughing

до колкото помня не трябваше да се маже обилно, а оскъдно, но нека Жаки да каже  Peace
Не мажете по много! Дава обратен ефект. Иначе наистина вазелина не люти, но след време ще усетите дискомфорт ако слагате прекалено много. Не трябва да попада в очите Peace Мажете само по мъничко на миглите.

# 122
  • USA, Steak State
Момичета, моля ви да ми препоръчате лак, коралов цвят /нещо на OPI, Essie, Revlon/. Вчера за пореден път се сдобих с такъв, който на изкуствената светлина в магазина и в шишето изглеждаше перфектния корал, но на нокти се оказа откровено кардиналско червено Rolling Eyes

http://beautopia.onsugar.com/Coral-Nail-Polish-Comparisons-Featu … -Lippmann-7687931

# 123
  • Canada

http://beautopia.onsugar.com/Coral-Nail-Polish-Comparisons-Featu … -Lippmann-7687931

TheBlackWidow, благодаря, ще погледна OPI-то, другите марки се намират само инцидентно тук Sad

# 124
  • USA, Steak State
Cult nails- Deal with it

# 125
# 126
  • в 1001-та нощ

# 127
# 128
  • София
да не се деля от отбора  Mr. Green

# 129
  • София
lepidopteria, честито! Моя още го няма....хем поръчах преди теб...

# 130
  • София
Lodsi той шофьора е в центъра Wink така ,че ако си в този район може и да те изненада
п.с колата му беше пълна с шишенца от този скраб  Mr. Green

# 131
Магнезиевия скраб го мернах в Ремедиум, ако някой го търси Peace

# 132
  • Miami
да не се деля от отбора  Mr. Green

И аз така  Laughing Снощи дори го пробвах, хареса ми. Наистина не пресушава кожата, моята е суха. Сложих и на бедрата. Само, че шишенцето е много малко и ако го ползвам като антицелулитно средство, ще трябва да се снабдя с още. За лицето разбрах,че трябва да се ползва един-два пъти седмично, а за бедрата?  Може ли всеки ден?

# 133
  • София
Lodsi той шофьора е в центъра Wink така ,че ако си в този район може и да те изненада
п.с колата му беше пълна с шишенца от този скраб  Mr. Green
Ха ха  Laughing
Моя скраб иначе трябваше да пристигне вчера, но от сайта ми се обадиха да ми кажат, че забравили да го дадат на шофьора.
Не съм в центъра, но се надявам днес да стигне и до мен  Heart Eyes

# 134
  • Стара Загора
Току що пристигна и моя магнезиев скраб  Mr. Green Отзиви -утре  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт