Новите ни козметични похождения 28

• 58 798
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
  • София
вазелина го нанасям с клечка за уши , страното при мен е че на сутринта няма и помен от него  Mr. Green може би го избърсвам във възглавницата  Mr. Green

# 106
  • София
Не се ли притеснявате да не ви стане нещо на очите от този вазелин?

# 107
  • София
lilij, мерси  Hug
Май наистина ще е най-удачно, аз снощи пробвах с клечка за уши не ми се получи и си довърших с пръсти, щедри количество, не ми влез в очите, поне не съм усетила лютене де, на сутринта май и при мен беше изчезнал, но почистих с тампонче и мицеларна вода за всеки случай Laughing

# 108
Финиш пудрата не е задължително да фиксира грима. Например скинфинишите на MAC не го правят.
Те просто придават да кажеме един "по-завършен" вид на лицето.
И за мазна кожа не са особено подходящи.

Bubble, има го и този момент. За това е много важно да се слага много мъничко и само на самите мигли.

# 109
В такъв случай и аз се запасявам с вазелин и ще последва втори опит.Поне си пазя четчицата от предния път  Sunglasses

# 110
Moя съвет е да не го правите с четки. Не е достатъчно хигиенично. Teчните продукти развъждат много повече бактерии от останалите, особено ако имат допир с очите.

# 111
В събота си взех това:

Плзвала съм го веднъж до момента. По-слабичък е от другите балсами но ефекта е WoW Simple Smile

# 112
  • Перник
От днес това :

# 113
  • София
И на мен ми се иска да пробвам с вазелина на миглите, но нося лещи, с които си спя и се чудя дали е удачно Rolling Eyes освен вазелина на Балеа, всякакъв друг ли мога да ползвам, защото в моя град няма от къде да купя точно този  Thinking

# 114
  • в пералнята
По съвет на Жаки се сдобих с това:

# 115
  • в 1001-та нощ
lilij, мерси  Hug
Май наистина ще е най-удачно, аз снощи пробвах с клечка за уши не ми се получи и си довърших с пръсти, щедри количество, не ми влез в очите, поне не съм усетила лютене де, на сутринта май и при мен беше изчезнал, но почистих с тампонче и мицеларна вода за всеки случай Laughing

до колкото помня не трябваше да се маже обилно, а оскъдно, но нека Жаки да каже  Peace

# 116
Скрит текст:
Страхотен продукт мога да кажа.Слагам и леко пудра отгоре.

# 117
  • София
lilij, мерси  Hug

до колкото помня не трябваше да се маже обилно, а оскъдно, но нека Жаки да каже  Peace
Това го разбрах, въпроса е че все още ми е трудно да оцеля количеството  Peace

# 118
# 119
Благодаря за разясненията, момичета.  bouquet
Днес си взех това

http://www.google.bg/imgres?q=wynie+blush&hl=es&biw=1396 … :429,r:7,s:0,i:88

Общи условия

Активация на акаунт