Новите ни козметични похождения 28

• 58 750
  • 727
  •   1
Отговори
# 195
  • в пералнята
Аз вчера най-накрая се сдобих с
    Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 196
Здравейте Simple Smile искам да попитам Мимита за отзиви за Rimmel Stay Matte и tdaneva за пудрата на sephora(и цена ориентировачна).благодаря предварително   bouquet

# 197
simkaa, не съм Мимита, но също имам Stay Matte на Rimmel - за парите си не е лош, средно покривен, изкарва горе долу един работен ден, стига да не е жега (ползвах го предимно зимата), но към обяд вече има нужда от матиращи листчета. Малко е труден за разнасяне и за съжаление има една доста неприятна миризма (не е развален, просто така си мирише). Аз лично го взех, защото за първи път намерих цвят, който се сля с естествения на лицето ми. Честно казано едва ли ще повторя покупката обаче, преди всичко заради миризмата.

# 198
  • Бургас
Здравейте Simple Smile искам да попитам Мимита за отзиви за Rimmel Stay Matte и tdaneva за пудрата на sephora(и цена ориентировачна).благодаря предварително   bouquet

Преди малко си сложих. Изглежда добре, засега. Сега излизам и ще я тествам на жега.  Laughing После ще пиша пак.
Не съм ползвала пудра сигурно от десет години. По принцип, имам страх от пудри, по-точно страх да не стои брашняно и да не подчертава дефекти (леки бръчици, например) по лицето.
Сега си сложих само на Т-зоната. Сега, през лятото, Т-зоната ми се омазнява.
Моята е номер 010, прозрачната.  Peace

Пух, за пудрата става дума. Ти май за фон дьо тена от серията пишеш?  Simple Smile

# 199
Пух, за пудрата става дума. Ти май за фон дьо тена от серията пишеш?  Simple Smile
Простете заплесизма ми, явно едно кафе не ми е достатъчно тази сутрин Blush

# 200
  • София
тук има отзиви за матиращата пудра https://www.facebook.com/photo.php?fbid=445045302193354&set= … ype=1&theater  много харесвам блога на тази мацка
излиза като спам затова пускам линк към снимката, а там има линк към публикацията в блога и Wink

# 201
Благодаря на пух за отзива за фон дьо тен(вчера го бях загледала ),lepidopteria мерси за линка  ,мимита ще чакам да кажеш дали издържа на топлото.
 и да не е спам.беше в комплект с ексфолиращ дул гел п/в целулит

# 202
  • София
Скрит текст:
The Body Shop Hot Brights Blush

# 203
мимита ще чакам да кажеш дали издържа на топлото.

Не съм мимита, но ще ти кажа аз, понеже си я купих преди няколко дни пудрата. На мен ми харесва. Матира много добре, изпробвах я вече няколко пъти. Изпробвана е и на 43 градуса, не лъснах. Вярно, не стоях цял ден с нея, но за часовете, я които беше на мен, нямах проблеми. И аз не харесвам пудрите, точно заради страха от брашнян ефект, но с тази нямах проблеми, може би и защото я слагам върху фон дьо тен. С една дума за парите си е перфектна.

Пух, много се зачудих като каза гадна миризма, та чак изкарах моята да я душа. Laughing После вече разбрах къде се криел ключа. Wink

# 204
То с толкова суперлативи за пудрата освен да си я взема и аз накрая Crazy Но ще е след като пробвам тази на Балеа, която още си стои неползвана..

# 205
# 206
Днес получих http://www.enzo.bg/FotoCache/view/12/schwarzkopf/scwbcrw_kset10.jpg
Момичета можете ли да ме насочите към тема за професионална козметика за лице?

# 207
# 208
  • Miami

Rimmel 60 Sconds 510 euphoria

# 209
  • при моите деца .....
От днес лак golden rose Fantastic color 124

лакочистител Forte
Околоочен крем Дева Q10

Общи условия

Активация на акаунт