Новите ни козметични похождения 28

• 58 832
  • 727
  •   1
Отговори
# 225
  • в 1001-та нощ
ако има ще ти взема  Peace (в ибей сигурно също има  newsm78 Rolling Eyes )

# 226
# 227
Жаки, последното какво е?

# 228
Почистващи кърпички + кутия
Има ги и с касис и лилава кутия

# 229
  • Пловдив
И аз да се отчета с такава Simple Smile № 04 Наистина разкошна, изглежда като естествен тен.

№13 Max Factor pan stick. Как не съм го открила по-рано! Много добре покрива. Недостатъкът е, че не е много траен.

С тези двете за момента зарязвам любимия Revlon Colorstay.

# 230
Почистващи кърпички + кутия
Има ги и с касис и лилава кутия
Мерси,   bouquet

# 231
Три мострички от по 5 мл. от това

Някой да има отзиви за кремчето?

# 232
от една аптека, взех последните 3 с кутията  Blush казаха, че пак ще заредят, но може би не знаят, че ги спират.... но пък ще видя - др. седмица Blush
Аптека тук в София? Можеш ли да споделиш коя?

# 233
  • в 1001-та нощ
Аптека Медея в Борово на ул.Родопски извор  Peace в момента няма повече, защото аз взех последните 3 с кутията, казаха, че ще заредят др. седмица, може да не знаят, че са спрени, а може и да не са спрени  Blush

там има всичко на лореал, вкл. ИНОА грижата Peace наблизо има и един друг магазин за проф. козметика, но няма реню ц; но пък има ЧИ ...  Mr. Green

# 234
Аптека Медея в Борово на ул.Родопски извор  Peace в момента няма повече, защото аз взех последните 3 с кутията, казаха, че ще заредят др. седмица, може да не знаят, че са спрени, а може и да не са спрени  Blush

там има всичко на лореал, вкл. ИНОА грижата Peace наблизо има и един друг магазин за проф. козметика, но няма реню ц; но пък има ЧИ ...  Mr. Green
Хах, благодаря, може да ги навесятя другата седмица. Златна рибка пишат, че са спрени, а бяха най-хубавият продукт, който съм ползвала и много ми липсват... Не мога да разбера как може да спрат толкова любим на много хора продукт, освен ако няма нещо забранено в съставките...знам ли.
Но ще проверя обезателно. А ЧИ аз намерих в Лозенец, скоро и тях ще навестя, че Арената на красотата е далече-далече...  Mr. Green

# 235
  • в 1001-та нощ
можеш да споделиш дали има, като минеш, аз като проверя, че съм обещала да взема за няколко дами - също ще пиша  Peace

# 236
  • Бургас
Благодаря на пух за отзива за фон дьо тен(вчера го бях загледала ),lepidopteria мерси за линка  ,мимита ще чакам да кажеш дали издържа на топлото.
...

Да докладвам след двудневно носене.  Laughing
Ммм, добре е пудрата като финиш, като текстура и т.н. Но, Т-зоната ми лъсва след 2-3 часа. Е, става дума за 2-3 часа на солидна жега. Нуждае се от подновяване, но хубавото е, че позволява това без проблем.
Като цяло, харесва ми!
Мисля да пробвам и онази на Катрис, за която питах (Skin Finish).

# 237
2 номер и Catherine Arley 805

# 238
Чудех се къде да дам отзив за четката Тангъл тийзър, но понеже тук писахме по-рано...ще пиша тук. Та ... четката на мен все още ми е неудобна честно казано. Малко ми е като чесалка за кучешка козина  Laughing Иначе наистина разресва добре и с лекота. Отбелязвам обаче, че на мен косата не  ми  се заплита по принцип и няма кой знае какво толкова да разплита въпросната "четка-чудо". Според мен истинските и качества могат да се открият при употребата на къдрава коса или на такава, която наистина има проблем със заплитането...Ще си я ползвам де, но ще си ползвам и другите четки и гребени, които имам.

# 239
  • София
Elle-même , от къде е тази маска?

От и-бей, но на първо ползване не е нищо особено  Confused

Общи условия

Активация на акаунт