Новите ни козметични похождения 28

• 58 989
  • 727
  •   1
Отговори
# 420
  • USA, Steak State
OPI- Love is a racket

# 421
Пух, как вървят като цени четките на Есенс, че възнамерявам и за да се сдобия точно с тези дето си показала.

# 422
  • София
Какво намеление има на Ести?

Момичета, какво стана с кутиите на Дъглас с миниатюрите? Нали трябваше да има лятно издание? newsm78

# 423
  • някъде под слънцето...
Откриха нова парфюмерия в  близкия търговски център и вси4ко е на промоционална цена козметиката е на 35% намаление, а при някои артикули стига до 45%
Недостатъкът е, 4е  все о6те изборът  на марки и артикули  доста беден.
Ако някой иска да проверя за не6то да свирка  Grinning

Последна редакция: нд, 05 авг 2012, 12:04 от sl

# 424
  • Бургас
   Lancome Color Fan Eyeshadow Palette

Rimmel Traffic Stopping Shadow - Sharp Turn

YSL Singulier Mascara

Lancome Hypnose Doll Lashes Mascara

# 425
Пух, как вървят като цени четките на Есенс, че възнамерявам и за да се сдобия точно с тези дето си показала.
Тези за очи за по 2,89; за очна линия 3,29; за руж 5,69. Имаше и за пудра, беше 6 и нещо, но не помня точно колко. Не мисля, че някъде може да са различни, тъй като са си отпечатани на стелажа, а не на допълнителни лепенки Peace

# 426
Мерси много, ще мина днес да си взема и аз
  bouquet

# 427
  • Lost in a fairytale ...
Тези за очи за по 2,89; за очна линия 3,29; за руж 5,69. Имаше и за пудра, беше 6 и нещо, но не помня точно колко. Не мисля, че някъде може да са различни, тъй като са си отпечатани на стелажа, а не на допълнителни лепенки Peace

За тях не важи ли намалението?

# 428

За тях не важи ли намалението?

Намалението на Есенс е само на 5-6 неща. По няколко цвята от лаковете, сенките, палитрите, червилата. Явно ще ги сменят с нови нюанси. Няма намаление на цялата марка  Rolling Eyes

# 429
kashmir, тези дни и аз се бях присетила за кутиите на Дъглас и погледнах - сменили са марките, които са в кутиите. Запомних Гучи, Нина Ричи, Кларанс, Салвадор Дали парфюмите, Декльор, изпускам нещо със сигурност...така че явно са лятното издание вече.  Simple Smile

# 430
Това от днес - искаше ми се да взема и лилавата - но ще пробвам първо да видим как ще се справя с четката и тогава.
http://img.dooyoo.de/DE_DE/orig/1/9/7/0/4/1970438.jpg

Да се оплача от очната линия на Клиник  Confused- ужасно рядка  и непокривна  Sick ooooh!- също нетрайна .Не беше отваряна в срок си е - много странно . newsm78
/отдавна не ми се беше случвала толкова  неуспешна покупка/ Rolling Eyes

# 431

Влюбена съм в продуктите на Хималая. От много време не съм имала толкова чисто лице, а съм с мазна кожа и черни точки в Т-зоната. Ще се заредя с всичко, което имат за лице. Heart Eyes

# 432
Анч, този продукт как се ползва? Аз си взех пяната за лице с нийм и от двете ползвания досега съм супер доволна, та също се ослушвам за отзиви за останалите от серията Crazy

# 433
  • София
http://cdn04.dayviews.com/bloglovin/e882a37db3f43f695b9b5cf5636b … TQ18yNzUxLmpwZw== Flormar Spring&Summer 2012 No446 много добре покривен е,само един слой е достатъчен.

# 434
Няколко минита на Elemis (но кремовете не са чак толкова малки, по 30 мл.):
Скрит текст:
Също серията за обем на Joico, реконструктора K-PAK и като подарък от ФЮ - тази плажна чанта, която в действителност е мнооого голяма:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт