Новите ни козметични похождения 28

• 58 844
  • 727
  •   1
Отговори
# 75
Момичета, препоръчайте хубава матираща пудра. Загледах Римелската и една на Лореал мисля беше, обаче досега не съм ползвала и ми се иска да взема нещо действащо.

# 76
# 77
  • Перник
Аз пък докато отчаяно обикалях да търся бронзъра на Флормар,ми се мернаха новите спирали на ГР и си взех жълтата...утре ще я тествам  Flutter обаче май няма да се сдобия с този бронзър значи  Sad никъде ги няма тук в "наше село Перник"...на едно място ми казаха,че щели в понеделник да ги докарат,но щели да бъдат само 3 цвята,които мен не ме устройват  Sad

# 78
Аз пък докато отчаяно обикалях да търся бронзъра на Флормар,ми се мернаха новите спирали на ГР и си взех жълтата...утре ще я тествам  Flutter обаче май няма да се сдобия с този бронзър значи  Sad никъде ги няма тук в "наше село Перник"...на едно място ми казаха,че щели в понеделник да ги докарат,но щели да бъдат само 3 цвята,които мен не ме устройват  Sad
Ако искаш мога да ти взема от София и да пратя, ако е спешно.

# 79
  • USA, Steak State
Lovely Jubbly

Gobsmacked 
От новата есенна колекция.

# 80

Твърдо решена да ползвам ефикасен рол он, но без алуминиеви соли купих горните три продукта. Тествам ги вече достатъчно време, при екстремни жеги, така че мога да преценя качествата им. Най-зле е рол он-ът на Биодерма, абсолютно ненадежден, сякаш нищо не си си сложил, никаква трайност и ефект. На второ място е ролката на Виши, която що-годе става. Но в сравнение с другите рол он-и на марката, които са с алуминиеви соли, този определено се отличава с по-малка трайност. Най-доволна съм от Авен - има най-голяма трайност, издържа в големите жеги, ароматът му е почти незабележим, но елиминира успешно миризмата на пот. Бих си го купила отново.

И трите продукта са по-нетрайни като ефект в сравнение със сходни на тях с алуминиеви соли. Но все пак, решена да се разделя с въпросните соли, съм доста доволна от Авен. За нормално изпотяване, каквото е моето, се справя напълно успешно.

# 81
Lovely Jubbly

Gobsmacked 
От новата есенна колекция.

От къде купи лака?

# 82
*Bubble*  Честити красотииии  Heart Eyes

# 83
  • София

И глос 03-много ми хареса, а го взех с предубеждение, ще си взема още няколко цвята
Скрит текст:

# 84
  • USA, Steak State
От тук са купени лаковете. Не се предлагат в България.

# 85
И аз заподозрях,че не е от България,но реших да пробвам  Laughing

# 86
  • Canada
Sephora crayon jumbo 12h, само че моят е бял, не намерих снимка + SpaRitual Last Tango

Напоследък има няколко запитвания за дегримьори, с две ръце препоръчвам Vichy Purete Thermale One Step Cleanser. Не съм фен на продуктите 100 в едно, но този продукт е наистина добър. Подходящ е за цялото лице, но аз го ползвам само за очите. Не люти, не дразни, почиства хубаво Peace
Скрит текст:

# 87
  • USA, Steak State
Fairy Princess   Dream of Genie

OPI- Pros & Bronze  

На- мекият, най- дълготрайният, най- тъмното черно! Незаменим и единствен за мен.

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 03:35 от TheBlackWidow

# 88
*Bubble*,от червената серия са много интензивни продуктите,някой беше споделил че доста омазняват.Ще чакам мнението ти по въпроса  Hug

От вчерашните ми покупки:
Шампоан за къдрава коса:
,балсам за къдрава коса: и любимия ми гел:

# 89
pepruda333,от къде това чудо сега?  Crazy

От Inmedio. Те там продават вестници, но на касата ги имаше всички видове. Аз съм си вземала от чужбина Кока - кола и реших да сменя.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт