Новите ни козметични похождения 28

• 58 817
  • 727
  •   1
Отговори
# 60
 Чаяк сега видях инфото, че ги има във Варна, ще се излиза Heart

# 61
# 62
  • Перник
pepruda333,от къде това чудо сега?  Crazy

# 63
Днес малко се поразвихрих по дрогериите и се прибрах с доста нови нещица Blush

Мицеларната вода от 100 мл. е проционална в Ремедиум - струва 2 лв., ако си купиш кой да е продукт на Биодерма Peace Аз си я взех към матиращия флуид с фактор 30.

Скрит текст:

Взех си и голяма опаковка от антицелулитния душ гел на Дева - имах тестерче и много ми допадна Flutter

Скрит текст:

Купих и още няколко дреболийки по препоръка на съфорумки Crazy

Скрит текст:

И един страхотен сребрист глитър, на който не открих снимка, но ще го покажа скоро в блога Heart Eyes

# 64
# 65
  • В къЩи.
Пух, ако не се лъжа и ти си със светла кожа като мен,№2 на пудрата на Балея не ти ли е тъмен?  newsm78

# 66
  • sofia
харесва ми, стои естествено

# 67
Лия, напротив, доста съм тъмна - особено напоследък и въпреки кремовете с фактор ooooh! През зимата съм адски бледа, направо като болна, възможно е оттогава да си с такова впечатление. Не съм пробвала още пудрата, но от кутийката цветът изглежда подходящ. Ще пиша отново като я почна Peace

# 68
  • Бургас

Sleek Storm Palette

# 69
Честити придобивки на всички.  Joy

От мен това -
Исках такъв продукт от доста време и сега нямам търпение да пробвам...пък и влезе в много от топ 3 на мацките от темата за професионалните...  Simple Smile

# 70

Първите ми ръкавици  Mr. Green
Сега си търся и чорапки за крачетата  Flutter

# 71
  • при моите деца .....
Купих си нов лак Golden rose Fantastic color 122
крайния вдясно

# 72
  • В къЩи.
Лия, напротив, доста съм тъмна - особено напоследък и въпреки кремовете с фактор ooooh! През зимата съм адски бледа, направо като болна, възможно е оттогава да си с такова впечатление. Не съм пробвала още пудрата, но от кутийката цветът изглежда подходящ. Ще пиша отново като я почна Peace

Благодаря ти,значи правилно съм се ориентира ,че за мен е №1.

# 73
# 74
Лосиона за тяло Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт