Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 432
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
a.l.e.n.a и двете теми ми харесват  Peace

# 106
  • в 1001-та нощ
Благодаря valeia   bouquet радвам се, че отново се включи  Heart Eyes спомням си, че един твой грим много ме впечатли и като правих 2 тема се сетих за него, разбира се - не съм опитвала да го повтарям, но сега се сещам за още 2 извода, които направих:

1. различните сенки с моя апарат - за да излезе нещо - ги снимам при различни условия - например вампирските съм снимала без светкавица в стаята, на по-неярка светлина, има пуснати щори, но нен са тъмни, другите снимки са на тъмно в банята със светкавица  Mr. Green

2. извод много ме изненада, но установих, че имам нужда от по-прецизни четки newsm45 моите ми се видяха направо метли за боклук  ooooh! ooooh! ooooh!

ще гледам студио-серията на елф за по-миниатюрни  Crazy

# 107
a.l.e.n.a, на мен ТЕМА 1 много не ми харесва  Confused Това което аз виждам на снимката е едно око омазана с многоооо розово. Имам чувството, че си си намазала от розовото чак и по бузите  Simple Smile, но очертаването на окото ми харесва  Heart Eyes ....е аз бих сложила и на долния клепач малко тъмен цвят но и така, както си го направила е добре
ТЕМА 2 - там сенките ми харесват - не е един цвят и бузите ти не са розово- лилави  Simple Smile
При номер 2 черното под окото ми идва прекалено. Може би ако линията беше малко по-тънка щеше да стои по-добре.
Кожата ти е много бяла и трябва да внимаваш с черното.
Когато си ходила да те гримират професионални гримьори те какво са ти казвали? Питала ли си ги какво е хубаво да използваш и какво да избягваш? Аз като въобще не можех да се гримирам и бях съвсем начинаеща така си разреших проблема  Grinning

Да, четките са важни и е хубаво човек да има различни четки. Сенките също са многооооо важни. Аз не съм от хората, които могат много добре да се гримират, но с хубави четки и сенките на МАС става наистина прилично - разликата е огромна  Grinning
На Веси в началото нещата, които ни показваше не ми харесваха, но от както си купи сенките на Inglot и четки, все по-добра става и всеки следващ грим е по-добър от предишния.

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 14:28 от B & C

# 108
  Embarassed благодаря  Heart Eyes какви сенки ползва  Rolling Eyes (като марка?)
Ами едни, които ги бях показвала по-напред в темата, на Lumene някаква серия са Anytime, а самите цветове са наречени "Цветна лудория", ето ги пак:

А иначе зеленото не е от тези, а от едни сенки на Avon прахообразни от ето този тип:
http://youravonstore.com/images/precision%20glimmer%20eyeshadow.jpg

Но май от тях сега ми смъдят крайчетата на очите Sad

# 109
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз съм готова с предизвикателството, направих само Амазония, че като фенка на претенциозното кино всичките ми любими герои са негримирани Laughing.
И установих, че сенките ми на Ruby Rose май са за изхвърляне, очите ми засълзиха жестоко от тях, едвам успях да снимам, даже на снимките съм вече разтекла се Embarassed

Бутински, откъде си взе сенките на Lumene, искам цикламената тройка Heart Eyes?

# 110
Добре дошла в компанията на сълзящите очи joy_r  Hug

# 111
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ауу, точно такава бях Joy. Сега си сложих капки, мисля и краставичка да нарежа Laughing

# 112
  • в 1001-та нощ
B & C, когато са ме гримирали гримьори - не е имало време да разпитвам, те си вършат работата, аз гледам да не преча, да не мигам, да не мърдам .... времето все не стига, всичко е по график, бърза се ...

обаче мислих да ходя при едната мацка на нещо като "курс" - тридневен, разпбрах, че е практика при гримьори - да събират няколко момичета и за 3 дни да им показват индивидуалните особености, препоръки ....

с времето - все се отлагаше, а напоследък се чудя - какво ще науча за 3 дни .... каот виждам тук как всеки ден ми се променя виждането  newsm78

мисля, че ще отида, но може би вече с някаква основа и идея - какво искам да видя и т.н.  Peace

# 113
  • Willebroek, Belgium
Здравейте  Hug
Може ли да се включа към вашата красива тема Simple Smile Отдавна ви наблюдавам и най сетне реших и аз да се включа с един грим, който сътворих преди малко  Mr. Green Не ми се смейте много, моля ви  LaughingОтдавна не съм се гримирала така и не се получи много добре, но все пак е нещо  Rolling Eyes

http://dobito.snimka.bg/?album;aid=690859;pid=27885377

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 15:10 от dobito

# 114
И аз съм готова с амазонията.Ама незнам доколко въобще е амазония  Mr. Green
Ще видим по-късно  Crazy

# 115
  • София
не знам защо, но като видях този грим се сетих за Жаки

# 116
  • София
Бутински, много си сладка  Heart Eyes
Алена, на мен вторият грим мнооого ми хареса  Peace
Доби, добре дошла. Личи си, че имаш усет в гримирането. Ще чакаме още снимки  Hug

Пробвах Джъмбо молива на NYX. Сега разбирам защо го хвалят толкова. Наистина сенките станаха около 10 пъти по-наситени отколкото бяха без него  Crazy Сега ще видя колко време ще издържи без да се събере в сгъвките. Ако е траен колкото другите бази, ще се заредя с още 2-3 молива и база няма да погледна в живота си повече  Mr. Green

# 117
  • гр.Добрич
B & C, забелязвам, че няколко пъти казваш, че си се съветвала с проф. гримьор. не всички обаче могат да го направят или позволят. В малките градове пък май всички са самоуки, а това според мен не ги прави компетентни. И понеже тотално се побърках по гримовете в тази тема, аз реших да започна от дерматолога. Решила съм да посетя такъв с който да се консултирам професионалн0и за кожата си. Каквито и кремове да си купя все не съм доволна. Явно моята преценка и на разни продавачки не е правилна или достатъчна.

dobito, страшни вежди.

# 118
Dobito, имаш страхотни очи и ми харесва много гримът ти.
Искам и аз големи сини очи пък Crossing Arms
Иначе аз съм се съветвала с професионален гримьор и тогава ми казаха, че мога да експериментирам колкото си искам, особено с червилата Rolling Eyes, защото съм много бледа.
Обаче пък аз нещо хич не можах да се възприема с този грим, който професионалната гримьорка ми го спретна. Явно тя има друго виждане за мен, което не съвпада съвсем с моето.
И едно гадже ме беше гримирало навремето, което си падаше малко художник и пак беше по-различно, отлкото си го представях. Явно си имам някакво върешно залегнало убеждение, че ми ходи гримирана по определен начин, и всичко останало трудно го приемам. Но си спомням, че тогава пропуснаха молива или очната линия и много нагоре ми качиха сенките, като и двата пъти сенките бяха в синкавата гама Laughing

# 119
  • Willebroek, Belgium
Доби, добре дошла. Личи си, че имаш усет в гримирането. Ще чакаме още снимки  Hug

Благодаря  Hug
Ще се опитам да се включвам често Simple Smile

В предизвикателствата едва ли ще мога да се включвам, тъй като продуктите, които използвам най вероятно ги няма в Бг, защото са някакви измислени марки и са купувани от Гърция  Mr. Green
Предполагам, че скоро ще се наложи да си сменям напълно козметиката. От много време ги имам и 100 % са с изтекла годност Tired

Мерси  Hug

Общи условия

Активация на акаунт