Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 444
  • 766
  •   1
Отговори
# 135
  • Willebroek, Belgium
elfi4ka и аз се радвам да те видя  Hug Теб пък съм те запомнила с страхотните очи и красивите гримове, които постоянно правиш. Тези палитри днес отидоха на боклука  Mr. Green Останах без гримове вече, но скоро ще се купува  Party

Опитах се да направя този Амазонски грим, но не ми се получи, защото нямам такива хубави изкрящи цветове. Затова, вместо да се включвам в предизвикателството ще ви го покажа тук.  Simple Smile

http://dobito.snimka.bg/daily/grim.690859.27888175

На живо са по наситени цветовете  Rolling Eyes

Жаки° влюбена съм в козметиката на Мак  Heart Eyes Трябва да открия къде има магазин тук и да се снабдя с някои неща от тях  Flutter Simple Smile

# 136
  • в 1001-та нощ
Cesari/ Olia , аз имам Мавала за мигли, ако става въпрос за същото - поръчах го от ЛФ, но го има и и във ФЮ, знам 1 място, на което има много неща ан Мавала, но не зная дали иматова за миглите.

То е леко, като течност, но има четка, като спирала  Peace

# 137
dobito, ето адреса:
MAC
Chausséde Charleroi 9
Brussels, 1060
+32 2 538 17 30
учудена съм, че имат само един магазин Thinking

Момичета, получих отново алергия от проклетата миглоизвивачка!!! И тази се оказа, че е с никел. Ползвах я точно 2 пъти и сега бузите ми на нищо не приличат ooooh! ooooh!
Никакво извиване повече.

# 138
  • в 1001-та нощ
много неприятно  Sad имаш ли под ръка с какво да облекчиш Rolling Eyes

# 139
Жаки,защо не ползваш пластмасова?Моята,която нагрява е такава,само около реотанчето е гумено.

# 140
Елфи, много си мила Hug
Да, червенокосата фаза я преминах преди няколко години. Сега съм във фаза черно и късо.
Жаки*, и аз имам алергия към никела, но пък към миглоизвивачката не съм проявявала реакция. Ти колко време я задържаш на бузите си? Мислех си, че контактът с никела трябва да е за по-дълго време, за да се изприщи човек...но като знам от една нищо и никаква тенекийка на ципа как съм страдала после с дни от сърбеж, искрено ти съчувствам.

# 141
Ще опитам с гентамицин, дано помогне. Мястото където е докоснато от метала стана по-грубо и се обрина. Как може да слагат в козметични уреди такива метали Crossing Arms Това чудо все пак се държи и до очите.

buttinsky, не повече от 5-10 секунди. И то само 2 поредни дни.
tamar и аз имам една пластмасова от Джъмбо. Но не ми извива особено добре миглите...аз обичам да ги извивам след спиралата, а с тази не става тоя номер

# 142
  • в 1001-та нощ
мисля, че не е добра идея да ползваш антибиотик  Rolling Eyes по-скоро Фенистил гел или подобно  Peace

# 143
Скрит текст:
Гентамицин ли казахте? Аз го използвах като панацея по едно време за лекуване на абсолютно всичко, особено на пъпки от всякакво естество, но нещо не го намирам по аптеките. Да не би да са го пуснали пак?

# 144
  • София
Нямате изчитане, ей!

Много красиви момичета имаме вече в редиците.

Грима на B&C много ми хареса, и на Алена втория вариант.

Жаки, мажи нещо и се оправяй бързо, че утре искам да те видя сред другите момичета участващи в предизвикателството.

# 145
  • в 1001-та нощ
Мерси, Маци  Peace

Скрит текст:
Гентамицин ли казахте? Аз го използвах като панацея по едно време за лекуване на абсолютно всичко, особено на пъпки от всякакво естество, но нещо не го намирам по аптеките. Да не би да са го пуснали пак?
има  Peace поне във Фрамар има (срещу енергото и на Алана срещу църквата), но сигурно и във всяка друга  Peace

и за да не е спам

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 21:46 от a.l.e.n.a

# 146
Момичета   bouquet , много се радвам, че ви хареса, ще си развихрям въображението  Heart Eyes имам още идеи, само време да има  Heart Eyes

valeia  Hug един човек да има моето виждане  Hug сега влязох да покажа точно за коя снимка става въпрос  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! и се оказа, че е тази

Скрит текст:

Blush в съзнанието ми се беше фиксирало напито червено - то били косата и устните  Heart Eyes

Hellinger, много, ама много ми хареса твоя грим  Heart Eyes  bouquet

За различни гримове сме мислили  Laughing Нищо, ще видиш и другия като качат снимките.. Аз за него говорех.. А съм си подготвила и публикацията, там ще си кача и предишния опит  Mr. Green  Whistling

И за да не е спам..  Crazy

Скрит текст:

# 147
мерси за темичката
човек да не отиде на почивка, съвсем ви изтървах

аз си почивам активно от грима тези дни, само тониран крем и гланц.
Отивам да ви чета

# 148
  • в 1001-та нощ
valeia   bouquet тогава погледнах гримовете на 1 страница и този много, ама много ми хареса  Peace

Скрит текст:

чакам с нетърпение новите приказки  Peace

# 149
valeia, аз нямам нищо против да има контраст - бяла кожа - тъмен грим, бяла кожа - огненочервено червило, но не на всеки му отива. Не всяко око изглежда красиво ако бъде очертано цялото с очна линия или черен молив. Когато на едно око се сложи черна очна линия или бъде очертано цялото с черен молив, може вместо да стане по-голямо да се смали оптически или да изглежда тъжно и изморено. Аз нямам нищо против черното, дори бих казала, че ми харесва при това много, но на мен лично не ми отива, а и при а.l.e.n.a също не ми харесва, но на нея явно й харесва, а това е най-важното - човек да се възприема и да се чувства красив  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт