Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 459
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
a.l.e.n.a  Heart Eyes Много, много ти благодаря. Много мило ми стана   bouquet Грима за героя едва ли ще се хареса на всеки, защото е малко "клепаница" като цяло и би станал единствено за хелоуин  Mr. Green А при този зеления грим, който си харесала след като направих него и синичкия ми дойде музата да си направя блог  Crazy Пък се вдъхнових от Адри, изобщо да започна да се мацам без повод  Mr. Green

B & C Съгласна съм с теб, надявам се не съм те засегнала  Embarassed  bouquet

# 151
  • в 1001-та нощ
ох .... сега пак го гледах ... поне 5 минути, много ми хареса и очната линия - Twisted Pin-Up

зеления дори започнах да го обмислям как да го направя и какво ще ползвам, при мен със сигурност ще стане различно  Embarassed и окото ми е различно и уменията  Mr. Green но .... трябва да се експериментира

на моят вамп очертаването е само със сенки  Peace (черни - мат  Peace)

# 152
B & C Съгласна съм с теб, надявам се не съм те засегнала  Embarassed  bouquet

Нееее, не си ме засегнала  Hug
Надявам се, че и а.l.e.n.a  не се е засегнала.

а.l.e.n.a, според мен имаш много красиви очи и си показвала снимки на които си била много добре гримирана, но сега като ти гледам снимките оставам с впечатлението, че на другите снимки не си се гримирала сама, а те е гримирал гримьор.
Да, наистина не всеки път и всеки гримьор би седнал да обяснява какво и как да се ползва, но ти поне не видя ли с какво те гримираха и как изглеждаха очите след като те бяха нагримирали?

# 153
  • в 1001-та нощ
о, не, не се засягам, аз се уча все пак и прохождам  Peace това, което показвам - не е защото съм в див възторг и е шедьовър  Embarassed

на мен също не ми харесва всичко, което виждам, но вярвам, че на който го носи му харесва и това е важно - да се чувстваш добре в кожата си  Peace

# 154
Алена, от всичките ти гримове, този, който си сложила на сегашен аватар, ми харесва най-много. Определено имаш главоломен напредък!  Peace

# 155
Най-редовно следя темата, много ми е полезна, защото хич ме няма с гримирането и научавам доста неща от тук. Обикновено или не нося грим или най-много молив, спирала и нюд сенки, затова цветовете грим, с които разполагам са доста ограничени, а четка имам точно 1 - за сенки, доста смотана, взех я за проба. Но смятам за в бъдеще да запълвам липсите и да си купя повечко неща. Днес реших най-накрая да отделя повече време и да се опитам да направя нещо цветно и за целта изрових някаква мини палитра с 6 цвята, която се мотаеше из чекмеджетата вкъщи. Използвах 3 цвята, но този точно под веждите (златисто бежово) съвсем се изгуби при снимането, другите 2 (синьо-зелено и златисто-зелено) излязоха горе-долу добре.
Моля, игнорирайте не особено перфектната ми кожа (на която и фотошопа не помогна Mr. Green) и неоправените вежди. Да не забравя - и некадърното ми снимане, на всички снимки съм се наклонила на някъде, единствената права я изправях с програма.
Приемам всякакви съвети, идеи и критики за подходящи цветове, техники и дали има надежда някога да се науча да се гримирам като хората. Grinning
П.С. И знам, че не успях да направя двете очи еднакви, толкова си мога.
Всъщност на живо не изглеждаше толкова зле, колкото очаквах, но все пак не бих излязла така на улицата да плаша хората. Mr. Green
Скрит текст:

Нещо красиво за компенсация на дългите ми изляния:
Скрит текст:

# 156
нали може и утре да пращаме грим за предизвикателството?
че сега почна да ми се доспива и нищо няма да направя  Mr. Green
а пък героя ми е от най-любимите и искам максимално добре по моите възможности да го направя  Heart Eyes

edit:току-що показах на една приятелки снимки от блога на Адри със суочове на флормарските неони и й мрънках,че ги няма тук и дано ги намеря в софия.направо ми заяви че съм луда да искам такъв цвят за очите  Mr. Green ама пък са прекрасни,особено розовото трябва да го имам

Последна редакция: сб, 21 юли 2012, 23:28 от Ivana*

# 157
  • София
Селен, добре дошла! Давай смело!
бих доочертала очите (с молив, сенки, но не с очна линия),  бих сложила повече спирала и не бих издърпала толкова встрани. Обаче пък ми харесва като цяло. Моите вежди са по същия начин различни, хич да не ти пука.

# 158
Sellene , много ми харесва това, което си показала.  Heart Eyes
Съгласна съм с Vanya_I за очертаването с молив или сенки, но и без тях изглежда страхотно  Heart Eyes
Моят съвет към теб е да помислиш за хубава спирала. 

# 159
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Я, Селен, колко хубаво, че се засичаме и тук Hug. Много смело съчетание на цветове, харесва ми Peace. И очите и веждите ти много ми харесват.

# 160
  • в 1001-та нощ
*Ally* мерси, реших да си го гледам 1 ден и ще го сменя  Peace

Sellene , на мен ми харесва, като цяло, но ако го правех аз - бих добавила още 2-3 цвята - по-светъл в самата основа - бяло или по-бледо-жълти, което преминава в твоето жълто и синьото в края бих потъмнила малко

за очертаването също мисля, че би било хубаво да има леко подчертаване в малко по-тъмно и отдолу - може да просветват цветовете, които си положила  Peace

# 161
Една снимка на Гага,която си е постнала във ФБ.Миглите ми изглеждат много готини,като цяло семпло и красиво.
Скрит текст:

# 162
Ване, благодаря за коментара  bouquet
Вярно, че прекалих с издърпването настрани, определено не бих повторила чак така.
С очната линия съм много зле, имам течна с четчица, колкото пъти съм пробвала става голямо мазало или твърде дебело за моя вкус, мисля да си взема гел, но бих я носила само нея + спирала и червило.
Обикновено долу във водната линия ползвам молив, но горе ooooh! никога не успявам да направя линията плътно до миглите, а и нямам никаква идея как да завърша линията, така че да седи добре, та обикновено молива горе го пропускам.
Благодаря В&С, Джой Grinning
То всъщност съчетанието ми хрумна покрай темата за Амазония, но не бих посмяла да пратя снимки за предизвикателството, все пак съм доооста начинаеща. Grinning
Алена, за цветовете и аз бих сложила още, но просто нямах, иначе ако имах някакво по-тъмно синьо, бих сложила в края.

# 163
Селен, аз не виждам разлика.  Peace
Харесват ми цветовете, преливането, идеята. Много красиви очи!  Hug
Само не ми допада облата извивка към веждата. Някак очите изглеждат уморени така. Ама аз пък нали съм един специалист  Laughing . Истината е, че май още не съм на ниво да възприемам сенките да свършат рязко в края на окото. Като че имаме сходни клепачи, обаче. Може да пробваш вместо да е обло, да е леко по-изправено, като го свържех към синята сянка на долния клепач. Така тя ще е продължението, и ще е леко удебелена в края си.   bouquet
А какви са сенките?

# 164
  • в 1001-та нощ
...
С очната линия съм много зле, имам течна с четчица, колкото пъти съм пробвала става голямо мазало или твърде дебело за моя вкус, мисля да си взема гел, ...
за очертаване можеш да опиташ и с молив или сенки със скосена четка  Peace

Общи условия

Активация на акаунт