Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 269
  • 766
  •   1
Отговори
# 315
Адри, това е бял кахър. Точно този номер го направих преди 2 месеца с една екселска таблица с мейлинг лист....над 1500 адреса.  Не ме питайте после какъв цвят ми бяха очите!

И като се поздравяваме, я едно и от мене: http://www.youtube.com/watch?v=9thvSfq8w2o

Казвайте ще слагаме ли снимка кой е героя? Simple Smile
Иначе аз повечето ви познавам по очите, това не е проблем.
Дано следващият път се падне нещо по-нормално, че се измъчих Mr. Green

# 316
  • София
От амазонската тема ви желая успех да познаете на кое точно дърво съм се направила  hahaha
А и героят ми е доста абстрактен... само цветовете съм взаимствала от него.
Нооо с голямо удоволствие бих се пробвала да позная вашите творения  Mr. Green

# 317
  • София
Като ви чета взех да се притеснявам. Аз си направих грим по тема, с който мога да изляза на улицата и да отида на парти, а не съм си рисувала по лицето допълнително... въпреки, че доста се понамазах и на живо беше супер контрастно...
половинЪТ каза, че съм постигнала визията, която гоня... 

# 318
О, моята героиня веднага ще бъде познато от къде идва, няма съмнение.  Laughing
Айде да идва утре(днес) сутринта. Търпение нямам! Mr. Green

# 319
Боже колко съм зле.....тя снимката с доброто качество пред очите ми!!! За малко щях да се прецакам тотално. Бях на косъм на изтрия цялата папка ooooh!
Значи и амазонски неща ще видите Party juhuuuuu

# 320
Моят ме гледа, гледа, после се цапна по челото, каза че съм луда и оттогава ми се смее час по час smile3515

О, и три пъти ура за Жаки newsm44

# 321
  • в 1001-та нощ
И аз мисля, че няма да се познаем, но ще е забавно поне за ден.  Laughing

и аз съм на това мнение  Peace

...Героя е намазан все едно дете го е правило. ...

но, моля  Heart Eyes позволявай и на детето в теб да се изявява и да ни изненадва  Heart Eyes

# 322
  • Стара Загора
А Аватар ще видим ли?  Mr. Green Laughing

# 323
  • София
Моят ме гледа, гледа, после се цапна по челото, каза че съм луда и оттогава ми се смее час по час

Моят е съпричастен към гримовете, лаковете, дрехите ми и всичко що се отнася до визията ми. Като не е ок си казва, че ми казва и какво точно да променя, за да съм ок. Голяма опора ми е.

Жаки, радвам се, че ще покажеш и двете теми.

# 324
Не искам да се хваля, ама то станало много добре Joy Толкова бях разочарована, че нищо не съм направила. А сега като наложих грима до снимката по която го правих си личи, че съм уцелила всичко! Ох, камък ми падна от сърцето!

# 325
МисНели трябва да ги публикува без да казва кой кой герой е да видим ще се познаем ли взаимно.

Е, при мен няма да се получи, понеже съм сложила снимка на героя. Иначе щеше да ми е интересно дали щяхте да познаете  Laughing

Не искам да се хваля, ама то станало много добре Joy Толкова бях разочарована, че нищо не съм направила. А сега като наложих грима до снимката по която го правих си личи, че съм уцелила всичко! Ох, камък ми падна от сърцето!
Знаеме си те теб и затова не сме се притеснявали  Joy

# 326
  • в 1001-та нощ
хвали се, хвали се     bouquet  bouquet ние ще сме още по-доволни  Heart Eyes

много драматична нощ  Heart Eyes

моят за първи път ме видя да се гримирам - за принцесата и ужасно се разтревожи - да не изляза така някъде  Joy hahaha много се успокои, като разбра, че няма страшно, но веднага вметна, че може да ме продаде на някой пазар в Египет и да си купи още водолазно оборудване (не че ни е малко това, което имаме и заема половината къща  Close )

днес вече не му направи впечатление, че два часа съм с едно зелено око, но в един момент ми предложи мигновено гримиране на другото  Joy hahaha аз му отказах, защото едва ли ще докара същия цвят и светлосенките  newsm78  Mr. Green

# 327
Като не е ок си казва, че ми казва и какво точно да променя, за да съм ок.
Това ме подсеща за моя, който преди две вечери беше свидетел на фиаското ми. Сложих си екстеншъните сефте и реших, че ще съм къдрава. Почнах от моята коса, обаче като стигнах до удълженията, оказа се, че не искат да се къдрят. Сваких ги, обаче приличах на какаду в главата, понеже моята си коса е доста къса. Седя и се чудя какво да правя. Не става да я мия, понеже я мих преди това, а и навън духаше яко и ме беше страх да не настина. Тръгнах да я изправям, не иска да се изправи. Кошмар ви казвам. Накрая закрепих някак положението с полуизправена, полукъдрава и защипана коса и започнах да се гримирам. Бързах доста, понеже много се забавих с тая пуста коса. Гримирах се, той влиза в стаята, а аз " Готова съм, да тръгваме ! ", а той " Двете ти очи не са еднакви, очната ти линия на едното е по- завъртяна. Само казвам де ".  #Cussing out #Cussing out #Cussing out В този момент ми се искаше да го удуша и никога преди да не съм го питала еднакви ли са ми двете очи, много лошо го научих малкия гад!

# 328
Моят е съпричастен към гримовете, лаковете, дрехите ми и всичко що се отнася до визията ми. Като не е ок си казва, че ми казва и какво точно да променя, за да съм ок. Голяма опора ми е.

Vanya, голяма късметлийка си  Wink  Моят приятел често въобще не забелязва, че съм се гримирала и като го попитам дали му харесва грима и пита "Кой грим?"  smile3555 Наскоро даже се нацупих, понеже много се старах да се получи добре  Rolling Eyes  Иначе амазонския го хареса и каза, че ми отива (бях "ехааа"  ppp ), а за героя както бяп само с едно нагримирано око не рискувах да ме види  Laughing Показах само снимките. Първоначално не се сети, но после като му показах първообраза, каза че съм го докарала. Пък да видим  Rolling Eyes

# 329
... а той " Двете ти очи не са еднакви, очната ти линия на едното е по- завъртяна. Само казвам де ".  #Cussing out #Cussing out #Cussing out В този момент ми се искаше да го удуша и никога преди да не съм го питала еднакви ли са ми двете очи, много лошо го научих малкия гад!

Бих казала доста добра забележка. Макар че ти си бързала и сигурно затова си се ядосвала, но според мен е полезно някой отстрани да ти каже, че нещо не е добре. Иначе ще те гледат всички на улицата. Поне това е моето мнение  Rolling Eyes Така че не го души твоят.  Grinning Аз съм доволна като забележи, че въобще съм гримирана  Joy

Иначе вижте това на тема арабски грим  Heart Eyes

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт