Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 301
  • 766
  •   1
Отговори
# 300
Снимките ми са с ужасно лошо качество
Най-добре е този път да не участвам. Толкова ми се зачервиха очите, не искам да виждам грим поне няколко дни.  Тия от KISS не знам как са махали след всеки концерт този грим! Искрено им съчувствам

Еее, Жаки.  hug  Качи нещо пък било и с лошо качество  Praynig  Така като чета май повечето сме недоволни от снимките, така че си мрънкаме дружно  Laughing

Пух, и аз съм така. И моито изпълнение не стана много добре, понеже се издразних на пигментацита на сенките, но пък бях сигурна, че друг няма да избере моя герой и реших да покажа  Wink

А, за зачервяването на очите много гадно. На мен пък ми сълзяха след като свалих грима. И се чудех дали само при мен става така. Явно очите ми са чувствителни, не знам   33uu И аз все се заричам, че скоро няма да се гримирам, но на другия ден пак  Laughing

Иначе нямам търпение да разглеждам снимки   girluu

# 301
Aз не държа да участвам на всяка цена! Много са размазани. Може да пратя героя поне да се спукате от смях Mr. Green защото там е едно мазало, търках като побъркана за да го направя.

# 302
Жаки, айде без такива глупости!  Hug
Ти да видиш моето изпълнение на героя!  Laughing Laughing Laughing
А после трих, мазах, трих, уж да правя Амазонка, ама като ми се замъгли едното око - и аз паниката реших повече опити да не правя, че и без това си изморих очите с вчерашното слънце, аз без очила.
Съмнявам се, че някой ще ни съди за червените очи. Всеки грим гледа!

# 303
Съмнявам се, че някой ще ни съди за червените очи. Всеки грим гледа!
Абсолютно  thumbsup

Аз на амазонската тема правих и двете очи, защото после излизах навън. Но за героя само едното око и устните.  Mr. Green

# 304
  • София
Момичета, все пак не сме професионалисти. Ясно е, че снимките ни не са ок, колкото и да се опитваме. Няма да се отказваме само заради това.  Hug

# 305
  • в 1001-та нощ
Жаки, виждам, че всички са писли това, което и аз се впуснах да пиша  Peace важни са идеята и олимпийският принцип

ето едно балсамче за ушите

# 306
страхотна песен!
нямам търпение да видя утре всички  Heart Eyes

# 307
ха-ха то да бяха зачервени очи! Героя е намазан все едно дете го е правило. Между другото ако го бях изтренирала преди това щеше да стане добре. Но нали всичко в последният момент обичам да правя!
Ще го пратя само за да ви видя реакцията hahaha
лютят ми очите не се трае....но съм си надула с всичка сила Van Halen за да се разсейвам
Aлена, мерси за поздравчето!  Hug

# 308
  • София
МисНели трябва да ги публикува без да казва кой кой герой е да видим ще се познаем ли взаимно.

# 309
Аз точно това щях да питам. Дали да пратя и снимка кой е това. Защото съм сигурна, че няма да се сетите. Освен ако не сте супер фенове на точно това

# 310
  • София
Хич не се оплаквайте  Crossing Arms Аз пък си изтрих без да искам папката с двата варианта на амазония  ooooh! Че после и кошчето си изпразних най-невъзмутимо и чак около минута след това разбрах какво съм направила  #Crazy Правих го наново, но реших уж нещо различно да опитам... така го намазах, че само някакво синьо-зелено петно се вижда на снимките  Laughing

МисНели трябва да ги побликува без да казва кой кой герой е да видим ще се познаем ли взаимно.

Това и аз си го мислех, но ще има цял месец да налучкваме кой кой е  hahaha

# 311
  • София
И аз мисля, че няма да се познаем, но ще е забавно поне за ден.  Laughing

# 312
Би било забавно,обаче. Не знам дали съм го разбрала правилно - да се публикуват снимки на гримовете, без да се казва чий е грима, нали така? Ще се познаваме по очите.  Wink

# 313
  • София
не, не. Да се познава кой герой сме имитирали. (или животно примерно от амазонската тема)

# 314
Моят си личи какъв герой е от 100 километра, нищо че е супер дървено изпълнение Whistling Иначе ако трябва да се познаваме една друга, съмнявам се да се получи - освен по техниката на снимане и цвета на очите. А без снимки на героите според мен ще е по-трудно за проследяване кой какво е искал да направи, особено от не толкова активните момичета..

Впрочем, след като си разказах играта на очите с принцесата и целия следващ ден изглеждах сякаш съм ревала часове, този път реших да рисувам само с моливи, та това си беше един вид допълнително предизвикателство Party Оказа се, че върху кожа не се рисува точно като върху хартия.. Даже не се и доближава ooooh! Но пък свалянето беше песен Crazy

Адри, ужас #Crazy Аз така затрих едни страхотни снимки преди година-две и оттогава дори в кошчето трия файл по файл..

Общи условия

Активация на акаунт