Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 242
  • 766
  •   1
Отговори
# 285
  • София
sorriso много ми харесваш. Хебави мигли, но и очи като цяло, хубаво направени. Добре дошла.  Hug

Момичета, които ни четете от балкона, колкото повече се съберем толкова по - забавно ще е и толкова повече идеи ще събираме.  Hug

Аз направих само героя, ама нещо не ми се получи както исках. Исках да изглеждам фатално лоша, а за сметка на това станах фатално - миловидна. И съответно от 1000 кила кит на снимките изглежда така все едно съм с лека пудра и леко пончертаване на очите.

За Амазонията скоро нали се правих на папагал, та никакви идеи различни не ми дойдоха.

# 286
Благодаря Vanya_I, много се радвам,че ме приемате така топло,страхотни сте  Hug

# 287
За Амазонията скоро нали се правих на папагал, та никакви идеи различни не ми дойдоха.

Ох, и аз нищо не съм направила. Темата с героя ми е толкова обща и мъглява, че изобщо не ме вдъхновява, а цветове за Амазонията (за мене далеч не са папагалски) нямам достатъчно. Взех един инглотски пигмент, но стои много различно от това, което очаквах и няма да стане.  Blush По-нататък може да сътворя нещо.  Peace

# 288
  • София
Аз Амазонската джунгла я свързвам с папагали и индианци, ама не мога да се направя на индианец, еле пък с татуйровки. Иначе има какво да се направи много.
Пратих си творението на МисНели пък да видим дали си приличам с идеята в чуждите очи. Една приятелка вече ми се посмя  Laughing

# 289
Ванче, ти каквато си беличка, би била наистина интересен индианец, но виж папагалче -може.
Аз себе си си се представям прекрасно като едно Лори примерно:
Скрит текст:

# 290
  • в 1001-та нощ
sorriso, добре дошла Hug Имаш разкошни мигли Heart Eyes
...

взе ми думите от устата  Blush

sorriso  Peace welcome to the Jungle  Heart Eyes кои са любимите ти продукти

Момичета, ще помоля за малко support  Blush , реших да се освободя от разни по-малки палитри и за една от тях добронамерено ме насочиха да проверя дали е истинска  newsm78

става въпрос за това: http://www.ebay.com.au/itm/Elizabeth-Arden-5-Eyeshadow-Palette-L … 597#ht_2952wt_905

аз я имам от продавалника, когато я взех - нито много се гримирах, в интерес на истината и не съм я ползвала

порових из гугъл, не намирам някакво огромно разнообразие  newsm78 и изобщо не мога да преценя; чудих се тук ли да питам или в темата за сенките, но може по-късно и там да попитам  Blush newsm78

# 291
  • София
ох, много ги обичам тези папагалчета  Heart Eyes

# 292
.
Аз себе си си се представям прекрасно като едно Лори примерно:

Лорито обитава места много далече от Амазония, но гримът е страхотен. Peace

# 293
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не знам дали сътворих папагалче

или жабка Mr. Green

което ми напомня, че един стар аватар чака да бъде разходен отново Laughing

# 294
Мерси, a.l.e.n.a  Simple Smile Лубимата ми спирала,която ползвам от години е Collistar Mascara Infinito
Скрит текст:
Доволна съм и от червилата , гланцовете и този молив за очи  на KIKO http://www.loscrigno.it/beautycase/wp-content/uploads/2011/01/1.Vibrant.jpg  ,а сега си купих и техен коректор за очи,на мен ми харесва,но не мога да преценя  добре,защото за първи път полвам коректор. Rolling Eyes Също така сенките на Pupa са ми любими,сега си взех и на Sephora палитрата и от нея съм доволна.Фондьотен и пудра не ползвам,преди 4 месеца си купих ББ крем на Гарниер,но сега не го ползвам,защото доста почернях.Общо взето наи-вече си слагам,спирала,черен молив във водната линия,червило и руж  Simple Smile

# 295

Отново съм със сенките на МАС  Heart Eyes   Обожавам ги и докато не си купя всички цветове, сигурно няма да мирясам  Crazy

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 23:33 от B & C

# 296
Момичета, пишете със скоростта на светлината! Виждам нови лица, което много ме радва. Нямам търпение утре да гледам красотички. Кога ще решаваме какви ще са новите теми?
И аз направих скромно включване с една Амазония  Wink

# 297
  • Canada
B & C много нежно и красиво Heart Eyes

# 298
Снимките ми са с ужасно лошо качество
Най-добре е този път да не участвам. Толкова ми се зачервиха очите, не искам да виждам грим поне няколко дни.  Тия от KISS не знам как са махали след всеки концерт този грим! Искрено им съчувствам

# 299
Жаки, пращай смело, с повече участници е по-весело Hug И моите са с ужасно качество (снимах преди малко на пълна тъмница), да не говорим, че изпълнението е супер детинско, но за идеята и забавлението ги пуснах Whistling

Общи условия

Активация на акаунт