Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 239
  • 766
  •   1
Отговори
# 270
Попаднах на едно гримче,което много ми хареса  Heart Eyes
и разбира се,споделям ;д
Скрит текст:

А иначе и аз споделям мнението че Лана е била много красива без корекциите,но пък и не бих я нарекла грозна сега,както правят някои хора.Не знам,за мен въобще това не е грозно,въпреки че си личат операциите.

# 271
  • в 1001-та нощ
Да, бяха подобни цветовете. Но го правих по друга снимка.
Това е малко по-драматично. Опитвам се да намеря какво е ползвала, но излиза само снимката. А съм сигурна, че го гледах и в YT. Но не мога да намеря клипчето. Може да е свалено

това ли търсиш?

March 7th, 2012 | Makeup Tutorials | Jackie | 4 Comments
Having my way with color and glitter again. I know I know, sometimes I get too carried away but I can’t help it! Yay for Inglot their super pigmented/epically soft eyeshadows! They are seriously the best mattes to work with, in the history of life!

Here’s a list of the products I used to achieve this complete look

MAC Studio Fix Fluid Foundation
MAC Face & Body Foundation
MAC Mineralized Skin Finish Natural
MAC StudioFinish Concealer
MAC Select Coverup Concealer
Coastal Scents Camouflage Palette
Laura Mercier Translucent Setting Powder
MAC Contour Powder in Shadowy
MAC Mocha Blush
NYX eyeshadow base in White
H.I.P. Color Cream liner in Teal
Inglot #372 Eyeshadow
Urban Decay Flash Eyeshadow
MAC Plumage eyeshadow
NYX Candy Glitter liner in Purple
MAC Reflects Transparent Teal Glitter
MAC Vex Eyeshadow
Maybelline Lash Stiletto Mascara
Cork Lipliner
Pink Plaid Lipstick
MAC Sugarimmed Dazzleglass

http://makeupgameonpoint.com/2012/03/07/inglot-and-urban-decay-makeup-tutorial/

# 272
Ooooo aма тя се казвала като мене Simple Smile Щом сме и адашки я абонирам  Heart Eyes

Скрит текст:
това зеленото ако някой си го хареса имат го в MAC. Абсолютно копие е на тези сенки от Дисни колекцията. Има и синьото и зеленото
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 19:25 от Жаки°

# 273
От мен ще е само герой, като гледам. Приема ли се?  Rolling Eyes

# 274
  • в 1001-та нощ
е, как да не се приема  Heart Eyes    bouquet

...
Руби роуз имаха фирмен магазин на булевард Васил Левски, в отсечката между Дондуков и Сточна гара. Намират се  чудни глитърчета и всякакви аксесоарчета на приемливи цени. ИЛи поне така беше преди време.
...

сега порових:

Контактна информация

Ruby Rose България

София, улица Васил Левски 113
София, улица Алабин 33, магазин 17
София, 1000

# 275
Изпратих. Нямам търпение за утрешния пост.  Grinning

Алена, трудно ни беше да хвана ефекта от пигмента. Но все пак:

Скрит текст:
Сложих от златното върху черен молив, син стик-сенки, и лилави сенки. На последните две съм наслагвала, за да видиш разлика. Разбира се, че може да сложиш съвсем малко - тогава ще прозира цветът отдолу. На мен най-много ми харесва на черна основа. Прецени дали такова нещо те устройва, обаче. Peace

# 276
  • Перник
*Ally*  , а това пигмент ли се води или просто прахообразни сенки?

# 277
  • в 1001-та нощ
Мерси много, Али   bouquet, мислех да наблегна на сребърно, но май ще взема повечко "цветове"  Heart Eyes

Имаш ли идея как са им цените  Rolling Eyes

# 278
*Ally*  , а това пигмент ли се води или просто прахообразни сенки?
Като се замисля, май е второто.  Rolling Eyes Каква е общо взето разликата? bouquet Пигмент се водеше нещо, което се използва не само за очите, така ли? Май съм виждала туториали да използват пигменти в направата на лак.
Но да се нанесат самостоятелно като сенки, върху окото, най-вероятно ще се получи разпръснат златист прашец навсякъде. Аз за това ги харесвам само върху нещо по-мазно, като молив например. Може да се комбинира цвета на молива и "сенко-пигмента".   Laughing

Алена, Извинявай, тук не мога да помогна - подариха ми ги ( изпросих си ги ).
Скрит текст:
Сребърно нямам, но имам и няколко други цвята. Ако се интересуваш, може утре да снимам и тях върху черно. Имам зелено, маслинено зелено, лилаво и синъо. Но наистина цвят е силно казано, те са просто блестящи частички. Не са наситени хич.

# 279
  • в 1001-та нощ
е, може ли да не искам да ги снимаш  Heart Eyes искам, искам   bouquet

# 280
  • София

Mного сладко момиче е била преди корекциите
Скрит текст:
На тази снимка наистина има много сладко и невинно излъчване.

Харесва ми грим в стил Туиги и Еди Седжуик- драматични очи и голи устни.
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 281
страхотни са и двете,обожавам ги! наскоро гледах филма за Еди Factory Girl и много ми хареса
само грима с тази линия във crease зоната още не го докарвам хубаво,но ще пробвам пак Simple Smile

# 282
Здравейте момичета,може ли да се присъединя към вашата група  Simple Smile Отдавна ви чета с интерес,давате много полезни съвети и сте много зарибяващи  Simple SmileДнес реших и аз да се гримирам и да се снимам,аз съм от начинаещите още,надявам се някой ден да ви настигна  Embarassed ето и малко снимки  Embarassed
Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

# 283
sorriso, добре дошла Hug Имаш разкошни мигли Heart Eyes

Аз съм готова с героя, остана да нарежа снимките и пращам Flutter Амазония така и не направих, поради липса на идеи, пък и на цветове в наличните палитри Whistling

# 284
sorriso, добре дошла Hug Имаш разкошни мигли Heart Eyes

Мерси,Пух  Hug

Общи условия

Активация на акаунт