Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 241
  • 766
  •   1
Отговори
# 255

Makeup by Sam Fine
Разгледайте негови работи, страхотен е Peace Има FB, Twitter и клипчета в YouTube

# 256
Страхотен е наистина,ще го потърся
А от теб ще се радвам да видя това тюркоазено-лилавото  Heart Eyes

# 257
# 258
Благодаря ви Hug. С толкоз тиксо се бях облепила, ако не беше станало, щеше да е страдание нахалос Laughing

joy_r, наистина страхотно е станало! Аз такива черно-златни гримове по принцип не харесвам, но това е много добро и много ти отива.  Heart Eyes
 Май за първи път виждам да изтегляш толкова нагоре.  Peace

п.п. Нямате изчитане, еей!  Laughing

# 259
Ще споделя няколко снимки на Лана Дел Рей - обожавам грима й,въобще стила й,музиката също Simple Smile
Скрит текст:

# 260

Makeup by Sam Fine
Разгледайте негови работи, страхотен е Peace Има FB, Twitter и клипчета в YouTube

Страхотно! Той май основно чернокожи гримира, поне така ми излиза в гуугл.

За срещата - да и аз съм на линия за сега  Wink Ще пратя ЛС на Адри към средата на седмицата за потвърждение, да не изникне нещо непредвидено покрай дечурлигата.

# 261
  • в 1001-та нощ
...
Toва уж щях да го правя и все не стигам до него
Скрит текст:
...

а аз мисля дори, че ти ни показа такава тема Wink))  Peace Heart Eyes

# 262
  • София
Уф, много обичам да ходя на такива срещи, значи! Hug
Ако успея да се измъкна от досадният ремонт, който ми е на главата в момента ooooh! се дотътрям и аз. Peace

# 263
Да, бяха подобни цветовете. Но го правих по друга снимка.
Това е малко по-драматично. Опитвам се да намеря какво е ползвала, но излиза само снимката. А съм сигурна, че го гледах и в YT. Но не мога да намеря клипчето. Може да е свалено

# 264
Момичета, приемате ли нови попълнения към редиците на запалентие по декоративна козметика? С удоволствие ви проследих темата, идеите са ви супер свежарски! Определено има страхотни предизвикателства и като ви чета ме зареждате много положително  Hug

# 265
Ще споделя няколко снимки на Лана Дел Рей - обожавам грима й,въобще стила й,музиката също Simple Smile
Скрит текст:

Уникална е Simple Smile Цялостната й визия, съчетана с музиката, която прави просто могат да те омагьосат

Скрит текст:

# 266
+1 фенка на Лана - и на музика, и на стил.

Скрит текст:

# 267
Тази мацка я чувам от вас за първи път. Честно казано нищо особено не виждам в грима й. Може би за феновете изглежда по различен начин  Laughing А от музиката й ми иде да си прережа вените  Crazy Поне от тези 5-6 парчета, които чух...Нещо от сорта на женския Джим Морисън.

# 268
Aко не си беше правила тези операции щеше да изглежда много по-добре.
Има готино ретро излъчване и хубави фотосесии
Скрит текст:
Mного сладко момиче е била преди корекциите
Скрит текст:

# 269
  • Canada
Привет, мацки! Човек да не легне да поспи, с тази 7 часова разлика не мога да ви догоня Hug Много ми харесаха показаните гримове.
B&C, много е нежна и красива комбинацията, която си показала в началото на темата
a.l.e.n.a , горската фея е впечатляваща
joy_r, malvinka, Ally, veselina_sp вашите изпълнения също много ми харесаха Heart Eyes
Извинявам се, ако пропускам някой, не е умишлено, просто темата наистина лети  bouquet
Аз вчера се опитах да направя амазонката. Но понеже имах излизане след това, трябваше да балансирам нещата. На живо грима изглеждаше страхотно, на снимките естествено няма нищо общо #Cussing out Много се ядосах и за утеха отидох до МАК и Сефора. В МАК гледах, мазах, сериозно се замислих за скинфиниш-ите показани от Жаки /много са примамливи Heart Eyes/ и накрая си тръгнх с... нищо. Толкова ми се беше развалило настроението заради снимките. От Сефора отнесох един бял джъмбо молив, днес ако имам време и вдъхновение ще се опитам да направя пак амазонката. Едната от продавачките ме познава вече визуално, направи ми комплимент за грима, та малко ми повдигна духа. Имам едни мигли на Ардел, като гледам снимките крайно време е да си купя лепило и да ги ползвам.
И последно да споделя моя опит с продуктите за растеж на мигли. Ползвах преди време един серум, от него ми остана наследство милиум на левия долен клепач. Имам и стимуланта на Мавала, нито добро, нито лошо мога да кажа за него. И понеже към вазелин изпитвам непоносимост към вазелин започнах да си мажа миглите с един lip butter на Боди шоп. Чудно им се отразява - станаха по-жилави, подхранени.
Руби роуз имаха фирмен магазин на булевард Васил Левски, в отсечката между Дондуков и Сточна гара. Намират се  чудни глитърчета и всякакви аксесоарчета на приемливи цени. ИЛи поне така беше преди време.
Извинявам се за дългия пост, ето и снимките:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт