Гримиране - идеи, продукти и предизвикателства - 10

• 54 250
  • 766
  •   1
Отговори
# 240
  • в 1001-та нощ
*Ally*, направо ми е прииска да си поиграя с леопардчето  Rolling Eyes толкова е закачливо  Heart Eyes с мечо флинтсоун - предпочитам да си няма работа, първият грим изглежда много добре, като идея, но наисти му липсва цвят за моя вкус - аз както се вижда обичам цвят

а ледената кралица ми се струва - че е с разкошен искрящо син молив или какво е точно  Rolling Eyes

# 241
И аз за това се сещам,ако чуя Гуен  Heart Eyes
прекрасно й стоят,искам и аз да си  направя такъв грим,но някакси не ми е летен.
сигурно чак есента ще се направя на Гуен  Grinning

# 242
Алена, абсолютно си права за цвета.
Скрит текст:
Леопардчето беше вдъхновено от една снимка, дето ти сложи наскоро.
Пълен ужас. Леопардчето щеше да е по-добре, ако личеше да е златно. Всъщност сложих златисти сенки, към края ги прелях с кафяво, а то излезе оранжево на снимка.  Laughing
За кралицата използвах саморъчно направена очна линия. От един пигмент ( син ) на Чифели, смесен с глицерин. Получи се страхотна, кремообразна очна линия. И цветът стана наситен.

# 243
  • в 1001-та нощ
ааааа, сетих се коя е снимката  Mr. Green Heart Eyes

мисля, че по сайтове съм срещала нещо, като лепенки, които слагат грим - такъв например, но не съм сигурна  Blush

с какво му рисува шарката  Rolling Eyes

мисля, че пак изглежда лъскав  Rolling Eyes

дайте идея за сребърен и златен прах, пигмент, сенки ...които могат да се сложат върху грим за "посребряване" ... 'позлатяване" ... и такъв ефект Rolling Eyes

# 244
Като каза лепенки, свекърва ми си беше взела от чужбина няколко. Не бяха животински принт, а различни цветови комбинации за опушен грим. Е, за жалост, се оказа голям боклук. Проблемът не беше в това, че трябва да се размажат леко, след нанасяне - за да се слеят, а в това, че различните нюанси потъваха в най-грешните места на клепача. И сливането се оказа мисия невъзможна. Доста мазни се оказаха сенките. Все пак, всички сме с различни форми на очите, и в този случай, те въобще не бяха подходящи за нейната форма.
Шарката е с очната линия, гел на Есенс. Аз общо взето друга очна не ползвам. Изхвърлих ги.  Laughing

За златист прах, ще ти предложа едни пигменти на Ruby Rose. Въобще не са скъпи, а вършат точно тази работа. Имам в златисто, зеленикаво, синъо и лилаво. Ако нанеса черен молив като база върху окото, и поръся с тях, се получава чудесно!

# 245
  • Перник
Егаааати...намерих време най-накрая да се направя за предизвикателството,но пак не съм доволна  Sad първо ,че станах чист папагал(но хайде,аз така си виждам амазония  Mr. Green ) после се снимах,на тъмно,на светло,в полу мрак,на полу слънце и все тая ,не излизат така ярки цветове,както в действителност  ooooh! и накрая останах без палитричката ми с която се правих....малката се събуди и бързо трябваше да види майка й с какво се занимава..и нали сънито детето ,та залитна заедно със сенките...ама здраве да е  Grinning
П.П. е сега ,ако мъжа ми ме види ,ще ми върне халката  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: нд, 22 юли 2012, 16:11 от malvinka88

# 246
  • в 1001-та нощ
Малвинче, от моя опит - различните сенки излизат различно при снимане, но най-ярко - на тъмно в банята със светкавица, пробвай, ако не си изтрила вече; да е жива и здрава малката, може да се изяви, като изкусен художник, след време  Peace

Али  Rolling Eyes не мога да си представя моята свекърва с животински принт на очите, при асоциацията ме напуши на смях (много се уважаваме с жената  Blush ), евала, че твоята се интересува  Peace (моята полага грижи, но не чак толкова  Peace )

пигментите Ruby Rose - къде да ги търся  Rolling Eyes

аз имам едни прозрачни и флуоресцентен ефект, но самият ефект не подлежи на снимане  Confused

# 247
Aлена, дебни за глитъри на MAC. Няма по-добро позлатяване и посребряване Mr. Green
За жалост при нас ги пускат само ако са в някоя колекция. Но пък сигурно има сайтове, където могат да се поръчат samples
Скрит текст:

# 248
хехе само произшествия  Mr. Green
но пък нали грима е хубав,ще му се радваш
на дъщеря ти хареса ли й?  Grinning

едит:
Жаки,като видях този грим веднага реших че си ти,заради очите,но после видях веждите и се усетих  Mr. Green

# 249
  • Перник
a.l.e.n.a,благодаря ти  Hug То баща й по стени и платна рисува,майка й по себе си,няма накъде другаде да тръгне  Mr. Green
Ivana*,хареса й,да,особено червилото....вкусно й се видя  Whistling
П.П. лелееее ,Жаки,страхотни пигменти....искам и аз да се сдобия с такива  Heart Eyes

# 250
Не само веждите Grinning. Клепачите ми са напълно различни, не са потънали. Моите са някакси равни като си затворя очите. А и очите на момичето са "истински"

# 251
Али  Rolling Eyes не мога да си представя моята свекърва с животински принт на очите, при асоциацията ме напуши на смях (много се уважаваме с жената  Blush ), евала, че твоята се интересува  Peace (моята полага грижи, но не чак толкова  Peace )

пигментите Ruby Rose - къде да ги търся  Rolling Eyes

аз имам едни прозрачни и флуоресцентен ефект, но самият ефект не подлежи на снимане  Confused

Моята ми позволява да я гримирам, и се възползвам най-редовно, много обичам. Тя харесва предимно неутралните тонове, опушен грим, и така. Животински принтове в никакъв случай.  Simple Smile И зълвите си гримирам, ама са още мънички, милите, и накрая на мен ще се карат.  Laughing

Аз ще снимам по-късно ефекта на тези пигменти на Руби, мен ме устройва - дискретно е. За случаи, като Нова Година си имам козметичен брокат. И двете се намират пак по квартални козметика, жалко е, че няма дадени конкретни магазини.  Rolling Eyes

# 252
  • в 1001-та нощ
Aлена, дебни за глитъри на MAC. Няма по-добро позлатяване и посребряване Mr. Green
За жалост при нас ги пускат само ако са в някоя колекция. Но пък сигурно има сайтове, където могат да се поръчат samples
Скрит текст:

мерси Wink)) може би ще ослушам bellapierre и Inglot какво имат  Heart Eyes

Вдовичката предлагаше един интересен в размените и му се чудех тогава, може да размисля  newsm78

# 253
Да, как не се сетих за Инглот ooooh! И те имат страхотни и изборът е доста голям.
Скрит текст:

Toва уж щях да го правя и все не стигам до него
Скрит текст:

още хубави неща
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

С Адри като бяхме в Инглот разглеждахме този коралов неонов пригмент. Нямам думи да ви опиша как изглежда на живо!!! всичките други неони пасти да ядат!
Скрит текст:

# 254
Благодаря за подкрепата Hellinger! Днес бях сама в къщи и направих няколко опита, но установих, че ми трябват четки. Утре съм на пазар. Имам нови сенки . Опитите ще продължа с пълна пара, но ми е трудно да направя две еднакви очи. Колкото до очилата - наистина не мога да нося, защото разликата в диоптрите е много висока и ме боли глава.

И при мен е голяма - 3.5 между двете очи, докторката много се чуди дали да не ми изпише леща, но аз така и не исках, и свикнах с очилата. А ако ще ти е по-лесно да направиш две еднакви - първо прави това, което не виждаш, а след това копирай от него на другото Simple Smile Надявам се скоро да е ОК всичко  Peace

Момичета, благодаря за помощта с пастелния грим! Сега се сетих, че и един руж мога да използвам за розовкото. Аз златният молив за очи ме зариби много - тези дни като имам време ще потърся, както и сенките на Флормар   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт